reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hejka, ja się melduje po porannym iui. Teraz tylko czekać do testowania. Już mnie świerzbi! Jak ja doczekam testowania? :D
We wtorek biorę jednorazowa dawkę accofilu podskórnie.
Od jutra duphaston 2x2, i waham się czy encorton wziąć, ale chyba wezmę tak profilaktycznie 5mg.
intralipid i heparynę dopiero jeśli będzie pozytyw. Acard biorę co 2 dzień.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Marthi przytulam. Ci nasi mezczyzni maja inne spojrzenia na posiadanie dziecka.

Swoja droga widze, ze wszystkie rodziny tak samo. Chociaz moja mama akurat nie rozumie czemu pochowalismy dziecko. Ona 9 razy stracila ciaze i do dzis udaje ze nic sie nie stalo.

@nafoczka zdrowia dla Twojej rodziny.
Chwilowo bardziej zyje zdrowiem Adriana a ze jestem matka panikara :-) to tym bardziej.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

@pixi.nova - masakra :((( współczuje kochana :( ehhh przesrane mamy...

@dżoasia - ja sie chyba wybiorę na Greya. Poprzednie czesci mi sie takze podobaly...tak samo jak i sam aktor[emoji12][emoji28][emoji7]

@matylda23 - wiadomo, strach bedzie do konca... ale dla mnie przekroczenie 12 tc i przejście prenatalnych bedzie juz ulga... bo tego czasu nigdy nie doczekałam. Trzymam za Was mocno kciuki! Jestes juz bardzo blisko „celu”[emoji8]

@bertha - suuuuper! Trzymam kciukaski[emoji8]

@marzycielka81 - No co poradzimy? Dobrze ze mamy tu siebie i mozemy wzajemnie sie wspierać!!!![emoji846]

@pixi.nova - masakra :((( współczuje kochana :( ehhh przesrane mamy...

@dżoasia - ja sie chyba wybiorę na Greya. Poprzednie czesci mi sie takze podobaly...tak samo jak i sam aktor[emoji12][emoji28][emoji7]

@matylda23 - wiadomo, strach bedzie do konca... ale dla mnie przekroczenie 12 tc i przejście prenatalnych bedzie juz ulga... bo tego czasu nigdy nie doczekałam. Trzymam za Was mocno kciuki! Jestes juz bardzo blisko „celu”[emoji8]

@bertha - suuuuper! Trzymam kciukaski[emoji8]

@marzycielka81 - No co poradzimy? Dobrze ze mamy tu siebie i mozemy wzajemnie sie wspierać!!!![emoji846]

@Marthi tylko ostrzegam, po takim seansie w kinie sąsiedzi lubią pukac w ścianę :laugh2::laugh2::laugh2: zupełnie nie mam pojęcia o co im chodziło :laugh2::laugh2::laugh2: ja poprzednie części oglądałam w internetach i z niecierpliwością prawie rok czasu czekałam na tą ostatnią :) uwielbiam takie romansidła, z happy endem, nic na to nie poradzę :D
A aktor miodzio, tylko jak dla mnie mógłby mieć ciemniejsze włosy, ja uwielbiam brunetów!

@bertha obstawa lekowa niezła, mam nadzieję, że pomoże!! :* to kiedy testy? :)

@matylda23 jeszcze niedawno leżałaś z maleńkim kropkiem i ogromnym krwiakiem w szpitalu, a tu już prawie półmetek - jak ten czas leci!

@dżoasia - Hahahah, mamy dom wolnostojący wiec chyba nam nikt nie zapuka[emoji28][emoji28] Hahah, ja tez lubie takie romansidła. A jak gra do tego TAAAAKI AKTOR z taaaakim ciałem to juz w ogole[emoji23][emoji23][emoji23]

@Auri_a albo jestem dobrze zorganizowana albo mam grzeczne dziecko [emoji14] trzymam kciuki :)

@matulkaa piękne imię też mi się podoba ale mój chciał Zosię mnie też się podobało to kompromisem a Anna to dopiero pięknie imię haha prawda @Funia90

@marshia o której wizyta? ty też bzykaj przy remoncie stół do remontów bo pewno taki macie super się nadaje :D

@mała79 co u Ciebie?

@magda1208 Madziula gdzie jesteś jak u Was?

@nafoczka jak Karolek bo Wikuś pewno dobrze i rozrabia
Kochana u mnie nic nowego, czekam na tą wizytę na 1 marca i zobaczymy kiedy to laparo. Pozatym muszę napisać do Paśnika bo wypadałoby się doszczepić, ale tak ciężko mi się zebrać...trochę odpuściłam, ale zobaczymy po tej wizycie 1 marca. Jak maleńka twoja? I kiedy myślisz o następnej kropce?

@bertha kciuki aby zaskoczyło, niezmiernie ci kibicuję
@burczuś @magda1208 jakie u Was plany?
@nafoczka moja córcia też ciągle chorowała, uspokoiło się po wycięciu trzeciego migdała..owszem łapie infekcje ale jest o niebo lepiej
@Destino jak u Was? jak mały?
@pixi.nova zaczełaś już starania? Kiedy testujesz?ja jak byłam w trakcie trzeciego poronienia moja siostra była w ciąży też bardzo to przeżyłam, ja nie umiem o moich stratach z kimkolwiek rozmawiać, mieszkamy daleko od siebie więc w sumie mam z głowy..rodzina nie rozumie..ale mąż bardzo mnie wspiera..u mnie w rodzinie nikt nie miał żadnych poronień ja jestem tyljo takim ewenementem..niestety..[emoji20]
@czarna_mała marzec się zbliża, zgodnie z planem?
@Auri kiedy testujesz?

Podczytuje was dziewczyny, ale ogólnie "siedzę w krzaczorach" w pracy sajgon więc brak czasu na udzielanie się ...może niedługo się uspokoi.
@matylda23 ciesze się że u ciebie pomalutku wszystko do przodu..delektuj się ruchami bo to najwspanialsze uczucie w ciąży

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana u mnie nic nowego, czekam na tą wizytę na 1 marca i zobaczymy kiedy to laparo. Pozatym muszę napisać do Paśnika bo wypadałoby się doszczepić, ale tak ciężko mi się zebrać...trochę odpuściłam, ale zobaczymy po tej wizycie 1 marca. Jak maleńka twoja? I kiedy myślisz o następnej kropce?

@bertha kciuki aby zaskoczyło, niezmiernie ci kibicuję
@burczuś @magda1208 jakie u Was plany?
@nafoczka moja córcia też ciągle chorowała, uspokoiło się po wycięciu trzeciego migdała..owszem łapie infekcje ale jest o niebo lepiej
@Destino jak u Was? jak mały?
@pixi.nova zaczełaś już starania? Kiedy testujesz?ja jak byłam w trakcie trzeciego poronienia moja siostra była w ciąży też bardzo to przeżyłam, ja nie umiem o moich stratach z kimkolwiek rozmawiać, mieszkamy daleko od siebie więc w sumie mam z głowy..rodzina nie rozumie..ale mąż bardzo mnie wspiera..u mnie w rodzinie nikt nie miał żadnych poronień ja jestem tyljo takim ewenementem..niestety..[emoji20]
@czarna_mała marzec się zbliża, zgodnie z planem?
@Auri kiedy testujesz?

Podczytuje was dziewczyny, ale ogólnie "siedzę w krzaczorach" w pracy sajgon więc brak czasu na udzielanie się ...może niedługo się uspokoi.
@matylda23 ciesze się że u ciebie pomalutku wszystko do przodu..delektuj się ruchami bo to najwspanialsze uczucie w ciąży

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
@mała79 nie wiem jak wygląda sprawa doszczepień, czy na tą okoliczność można się gdzies "wcisnąć" ale jeśli nie można to zapisuj się wnet bo teraz najbliższe terminy sa ponoć na koniec marca :szok::szok:

Hejka, ja się melduje po porannym iui. Teraz tylko czekać do testowania. Już mnie świerzbi! Jak ja doczekam testowania? :D
We wtorek biorę jednorazowa dawkę accofilu podskórnie.
Od jutra duphaston 2x2, i waham się czy encorton wziąć, ale chyba wezmę tak profilaktycznie 5mg.
intralipid i heparynę dopiero jeśli będzie pozytyw. Acard biorę co 2 dzień.

@bertha a ze względu na co dostałaś accofil i od kogo, tj gin czy immunolog. Az Ci zazdroszczę tez juz bym chciała być na etapie starań trzymam kciuki. Jesteś obstawiona na maxa wiec musi się udać.

Z jednej strony ten czas mi się wlecze, tym bardziej,że każdy dzień wygląda tak samo , ale z drugiej myślę sobie,że rzeczywiście dopiero leżałam zapłakana w szpitalu, a jesteśmy już 9 tygodni dalej :) oby szybciutko leciało do lipca!
@bertha , trzymam mocno kciuki,żeby iui się udała i w brzuszku pojawił się mały ktoś :* accofil masz tylko jednorazowo czy bedziesz dalej brała?
Ja pierwszy raz od 2lat nie pójdę na greya w walentynki, ale myślę,że mój M. Nie będzie rozpaczał :D
Mamusie, czy któraś z Was miała żylaki macicy w ciąży? Bo okazało się,że ja mam.
@Funia90 , @Porzeczka1234 , @Destino , @kas90 , jak tam Wasze Szczęścia?

Ostatnia edycja:
reklama
@bertha ojaa kciukasy:):* @Marthi kurcze dziwny masz ten panel..tylko wynik ujemne u mnke byly dokladne liczby ile czego wykrylo..ale miano niskie wiec to zapewne dsf70 zawyza miano, nie ma sie czym martwic na moje, ale moze cos jest na granicy normy a niewiadomo co..jakbys kiedys potrzebowala to mozna zrobic w innym labo i bedziesz miala tam konkretne wyniki ale mysle ze niskie liczby i ok:)
Ja zawszs mowie jak cos mnie zaboli. Ze mi ciezko sluchac. Ale tylko tym co wiedza , generalnie jest ok ale na razie krotkie starania i 1 strata za mna. Przed @zawsze mam gorszy nastroj a tak to wierze ze w koncu sie uda. Kolezanka stara sie 3 lata i ostatnio u znajomych sie poplakala i nie chciała wziac dzidzi znajomych na rece.zapraszalam ja tez na ten watek ale chyba nie chce. Obysmy wszystkie niedlugo wyleczyly sie brzuszkiem i dzidzi:*

Do góry