reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
@Lili81 mi ktos kiedys polecil tego lekarza. Tez jestes z Poznania. Daj znac po wizycie. Ja jednak zgadzam sie z Pixi.nova, ze w Poznaniu nie ma immunologa.
@Kwiatuszek zdrowia dla M. Moj M tez umiera przy takim stanie podgoraczkowym. I nie chodzilo o propolis? Moja tesciowa twierdzi ze pomaga na wszystko
Wracam do rzeczywistosci. Adrian mial kilka dmi temperature po 40 stopni, ktorej niczym nie moglam zbic.
Dzisiaj dowiedzialam sie, ze moja siostra jest w 3 miesiacu ciazy. To jej 3 dziecko i zamiast sie cieszyc to mi sie przykro zrobilo.
.
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
@Kwiatuszek zdrowia dla M. Moj M tez umiera przy takim stanie podgoraczkowym. I nie chodzilo o propolis? Moja tesciowa twierdzi ze pomaga na wszystko
Wracam do rzeczywistosci. Adrian mial kilka dmi temperature po 40 stopni, ktorej niczym nie moglam zbic.
Dzisiaj dowiedzialam sie, ze moja siostra jest w 3 miesiacu ciazy. To jej 3 dziecko i zamiast sie cieszyc to mi sie przykro zrobilo.
.
pixi.nova
@marzycielka81 Współczuje sytuacji z siostrą... ja wiem jak to boli moja byla w ciazy i urodzila kiedy ja ronilam druga ciaze.. Cholernie mnie to boli do dzisiaj.. ona urodzila coreczke a ja stracilam juz trzy Do dzisiaj mam koszmary w nocy czasami.. sni mi sie ze ona rodzi kolejne dziecko a ja nadal jestem w tym samym punkcie.. To okropne, ze nasze problemy odbieraja radosc z normalnych relacji z rodzina..
marzycielka81
@pixi.nova moja siostra urodzila 10 dni po moim poronieniu. Nue bylam w stanie przez pol roku pojechac do niej i zobaczyc malego a teraz wpadla ile ja bym dala za to by wpasc. I niestety nasze problemy odbieraja radosc normalnie bym sie ucieszyla a tak zamiast radosci przykro mi
pixi.nova
@marzycielka81 Ja do dzisiaj mam trudniejsze relacje z siostra.. bo co widze jej mala to wszystko wraca.. Niby juz sie zagoily rany ale latwo je rozdrapac.. Ona niby rozumie ale same wiemy jak to jest kiedy kobieta nie zna takich problemow. Jej ciaza tez byla wpadka, ciaza wzorcowa. Do samego konca siostra byla aktywna nawet na silownie chodzila Ciesze sie, ze jej sie udalo ale zawsze co widze jej corke mysle co stracilam. Takze kochana doskonale wiem co czujesz.. tylko ciaza moze nam pomoc i upragnione dziecko.. Trzymam za Was kciuki!
@iveo clotrimazol mozna tylko jesli lekarz pizwoli. Moja gin wolala bym nie uzywala. Ona uwazala, ze dieta i nasiadowki sa lepsze w ciazy. Wtedy pisza nystantyne lub natamycyne. Oba na recepte. Tantum rosa w ciazy nie jest zalecana.
@olaa90 tarczyce badasz kiedy chcesz. Byle naczczo i bez lekow.
@Kwiatuszekk23 sprobuj naszego sposobu. Nie jedna osoba pozbyla sie chronicznych stanow zapalnych tam na dole, w tym ja po 5latach. Czasem podmywalam sie na waciku sokiem z zurawiny. Ale sporadycznie. Od tego czasu zadnych infekcji. Jak tylko cos zaczyna sie dziac biore trivagin i on sobie radzi z wieloma dziadami. Dbam jednak o to co jem.
@marzycielka81 [emoji8]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@olaa90 tarczyce badasz kiedy chcesz. Byle naczczo i bez lekow.
@Kwiatuszekk23 sprobuj naszego sposobu. Nie jedna osoba pozbyla sie chronicznych stanow zapalnych tam na dole, w tym ja po 5latach. Czasem podmywalam sie na waciku sokiem z zurawiny. Ale sporadycznie. Od tego czasu zadnych infekcji. Jak tylko cos zaczyna sie dziac biore trivagin i on sobie radzi z wieloma dziadami. Dbam jednak o to co jem.
@marzycielka81 [emoji8]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem z Bydgoszczy. Na pewno dam znać po wizycie ☺@Lili81 mi ktos kiedys polecil tego lekarza. Tez jestes z Poznania. Daj znac po wizycie. Ja jednak zgadzam sie z Pixi.nova, ze w Poznaniu nie ma immunologa.
.
reklama
marshia
Podziel się: