reklama
iveo
Fanka BB :)
@Destino cos mi się tam zaczyna dziac 3 dni po owu. Ale wymazy chyba warto zrobic tak czy inaczej.
Na razie próbuje te metody naturalne.
@dżoasia Duomox to akurat antybiotyk jeden z najczesciej powodujacych grzybice
a Clotrimazol można w ciazy?
@Lili81 nie rozumiem co to te IgA itd bo jak dla mnie to sa rozne rodzaje p/cial i sie je bada w klasie IgA IgG itd
AntyTpo bym powtórzyła bo było w górnej normie ja miałam np wynik 2 to na pewno nie ma a tak to sprawdzic czy się nie rozwinely. Wtedy odstawic gluten
Accofil moze tu być b dobrym pomysłem skoro wczesne straty.
A na te wysokie NK szczepienia albo intralipid. Warto się chyba skonsultować z dobrym immunologiem
@Lili81 nie rozumiem co to te IgA itd bo jak dla mnie to sa rozne rodzaje p/cial i sie je bada w klasie IgA IgG itd
AntyTpo bym powtórzyła bo było w górnej normie ja miałam np wynik 2 to na pewno nie ma a tak to sprawdzic czy się nie rozwinely. Wtedy odstawic gluten
A na te wysokie NK szczepienia albo intralipid. Warto się chyba skonsultować z dobrym immunologiem
Iveo mi lekarka kazała brać na infekcje w ciąży "abiofem" i brałam. Poczytaj ulotke i na pewno
Ci nia zaszkodzi
Ola możesz badać kiedy chceszKochane,
czy hormony tarczycy musza być zrobione w konkretnym dniu cyklu? Czy mogę zrobić kiedy chce?
do tych co się szczepią lub będą i mają przeciwciała się nie odniosę bo na szczęście to nie była "moja para kaloszy" ale wierze, że i dla was jest cudowny środek :*
@matylda23 nie dziekuje[emoji8][emoji173]️ ja tez mam takie ANA jak Ty - 1:1320 a pozostałe wszystkie ujemne... tez nikt mi tego nie omówił zbyt szczegółowo, oprócz tego, ze mogą to byc przeciwciała od tarczycy albo takie, których sie jeszcze nie identyfikuje..:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom[/QUno to chociaż jedna dobra wiadomośc że w takim razie nasze ANA 3 są ok
no właśn
@Destino cos mi się tam zaczyna dziac 3 dni po owu. Ale wymazy chyba warto zrobic tak czy inaczej.
A na te wysokie NK szczepienia albo intralipid. Warto się chyba skonsultować z dobrym immunologiem[
@iveo no właśnie nie jestem za bardzo za szczepieniami i myślałam że wszystko załatwii accofil. A intralipid hmmm ktoś to tu stosował, były dobre po tym wyniki? no i kto wam to podaje bo chyba trzeba iść z czymś takim do szpitala czy samemu się podaje? ogólnie lekarz mi powiedział, że nikt mi nie poda accofilu bo to jest metoda niezarejestrowana i niebędzie brał na siebie odpowiedzialności jak coś się stanie
mi clotrimazol kiedyś polecił lekarz gin więc chyba tak, stosujesz to przecież zewnętrznie więc nic się nie powinno stać a najwyżej przed staraniami się podmyj, ja jeszcze stosowałam tamtum rosa są to saszetki do rozpuszczenia
Kwiatuszekk23
Iveo ja w rej ciąży non.stop mam.jakies paskudztwo z Oliwka i Adamem tak nie mialam. Ale za to przed ciazami przynajmniej 4x w roku cos mnie lapalo :/ kiedys mi Auri polecala globulki z propolismem czy czym takim. W kazdym bądź razie cos id pszczół. Podobno jej znajoma w koncu tak wyleczyla nawracajace infekcje. Ja jeszcze nie.probowalam, ale myślę, ze po ciazyrna pewno wypróbuję.
A i mi dr P zakazal brac cokolwiek w trakcie staran. Dopiero po potwierdzonej owulacji moglam.
A u nas koniec leżenia :/ M ma.gorączkę 37,5 i umiera. Tak dyszy, ze chyba zaraz zejdzie. Zreszta wszyscy jestesmy chorzy, ale tylko M.ma temperature. Powiem Wam, ze juz wiem jak sie bede czuc za kilka tygodni ale.moj M stanowczo robi za bliźniaki wiec spoko, moglabym.miec jeszcze dwojke
A i mi dr P zakazal brac cokolwiek w trakcie staran. Dopiero po potwierdzonej owulacji moglam.
A u nas koniec leżenia :/ M ma.gorączkę 37,5 i umiera. Tak dyszy, ze chyba zaraz zejdzie. Zreszta wszyscy jestesmy chorzy, ale tylko M.ma temperature. Powiem Wam, ze juz wiem jak sie bede czuc za kilka tygodni ale.moj M stanowczo robi za bliźniaki wiec spoko, moglabym.miec jeszcze dwojke
iveo
@Kwiatuszekk23 ale co brałas po tym owu? Globulki propolisowe róznie kiedys używałam dla mnie dobre ale niektórych uczulają. U mnie juz po owu taki dyskomfort w czasie infekcji bym się nie starała
śzybkiego powrotu do zdrowia dla całej rodzinki!!
@Lili81 trzeba isc do dobrego immuno w Lodzi czy Krakowie- tyle znam -zrobić badania i on okresli czy wystarczy ci accofil. W Krakowie immunologg dr Sacha go podaje
Intralipid dłużej z naszego forum stosowała tylko @susana o ile sie nie mylę.
śzybkiego powrotu do zdrowia dla całej rodzinki!!
@Lili81 trzeba isc do dobrego immuno w Lodzi czy Krakowie- tyle znam -zrobić badania i on okresli czy wystarczy ci accofil. W Krakowie immunologg dr Sacha go podaje
Intralipid dłużej z naszego forum stosowała tylko @susana o ile sie nie mylę.
marshia
@iveo to kciuki za "przeczucia"
@Kwiatuszekk23 zdrówka do rodzinki.
A nie kojarzycie u kogo leczyła się właśnie @susana ? A już jej z nami nie ma.
@Kwiatuszekk23 zdrówka do rodzinki.
A nie kojarzycie u kogo leczyła się właśnie @susana ? A już jej z nami nie ma.
reklama
Podziel się: