reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi jak Ci homocysteina rośnie po metylach to chyba nie :D chyba,ze poziom 4,8 to za niski jest do ciąży :D ja tego tez nie do końca czaje ale jakoś tam swoją wizje tego mam i potwierdziło to 2 lekarzy. Ja będę raczej prenatal czyli ten pół na pół. Jeśli masz face to polecam Ci na prawdę grupę Mthfr polska :) @Auri_a a jak wysoka strata kochana u dr P? :( bardzo mi przykro. Ale tak jak mówisz, on jest bardzo kompetentny. Mi powiedział,ze jeśli będzie ze mną złe to on mi to powie. Mało tego ja nie wiem co w mojej mieścinie się dzieje ale jest plaga jego pacjentek :( w samej mojej pracy razem ze mną 4 :( mojego męża kolega z żona 1,5roku do niego jeździli i po tym czasie powiedział,ze on już nie da rady ich dalej prowadzić bo on już sobie z ich przypadkiem nie radzi. Tylko tam po prostu „nie klikalo” kazał mi jechać do szefa Macierzyństwa. U niego spędzili kolejne 3 lata.... ale udało się. Dzisiaj ich córka już ma 2 lata, mówili ze mieszkanie by za to wszysyko mieli,ze cuda na nich robili. Leki przeróżne, po których nie wstawała tygodniami z łóżka tak się złe czuła. Trzeba mu zaufać i @roxie123 nie zakładać,ze będzie zle bo tym razem na pewno się uda! :)
Ja jutro kierunek Tarnów na wymazy... oby mi drogi nie zasypało :o :D

@roxie123 wierz mi to na razie nie problem :D kochana płaczesz z niewłaściwych powodów wierz mi :D jak będzie trzeba znajdziesz lekarza numer 2 , pójdziesz nawet do tego gburka :D
A skąd wiesz może P będzie Ci pisał clexan :D? Poczekaj?

https://www.************/ciaza/kinga-korta-z-zon-hollywood-w-pierwszej-ciazy,11046,1

Ja za to płaczę ze śmiechu :D

...

Załączniki

• ECC23E18-4206-4DDF-BABC-2ED9CCD97AD8.jpeg
    ECC23E18-4206-4DDF-BABC-2ED9CCD97AD8.jpeg
    34 KB · Wyświetleń: 264
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry