reklama
olaa90
Fanka BB :)
@Marthi jak Ci homocysteina rośnie po metylach to chyba nie chyba,ze poziom 4,8 to za niski jest do ciąży ja tego tez nie do końca czaje ale jakoś tam swoją wizje tego mam i potwierdziło to 2 lekarzy. Ja będę raczej prenatal czyli ten pół na pół. Jeśli masz face to polecam Ci na prawdę grupę Mthfr polska @Auri_a a jak wysoka strata kochana u dr P? bardzo mi przykro. Ale tak jak mówisz, on jest bardzo kompetentny. Mi powiedział,ze jeśli będzie ze mną złe to on mi to powie. Mało tego ja nie wiem co w mojej mieścinie się dzieje ale jest plaga jego pacjentek w samej mojej pracy razem ze mną 4 mojego męża kolega z żona 1,5roku do niego jeździli i po tym czasie powiedział,ze on już nie da rady ich dalej prowadzić bo on już sobie z ich przypadkiem nie radzi. Tylko tam po prostu „nie klikalo” kazał mi jechać do szefa Macierzyństwa. U niego spędzili kolejne 3 lata.... ale udało się. Dzisiaj ich córka już ma 2 lata, mówili ze mieszkanie by za to wszysyko mieli,ze cuda na nich robili. Leki przeróżne, po których nie wstawała tygodniami z łóżka tak się złe czuła. Trzeba mu zaufać i @roxie123 nie zakładać,ze będzie zle bo tym razem na pewno się uda!
Ja jutro kierunek Tarnów na wymazy... oby mi drogi nie zasypało
Ja jutro kierunek Tarnów na wymazy... oby mi drogi nie zasypało
@roxie123 wierz mi to na razie nie problem kochana płaczesz z niewłaściwych powodów wierz mi jak będzie trzeba znajdziesz lekarza numer 2 , pójdziesz nawet do tego gburka
A skąd wiesz może P będzie Ci pisał clexan ? Poczekaj?
https://www.************/ciaza/kinga-korta-z-zon-hollywood-w-pierwszej-ciazy,11046,1
Ja za to płaczę ze śmiechu
A skąd wiesz może P będzie Ci pisał clexan ? Poczekaj?
https://www.************/ciaza/kinga-korta-z-zon-hollywood-w-pierwszej-ciazy,11046,1
Ja za to płaczę ze śmiechu
my_rainbow_baby
Początkująca w BB
@olaa90 bo tylko to mnie trzymało w ryzach jak kiedyś urodzę dziecko to wszystko dokładnie opiszę ale nie teraz
@roxie123 masz łap chyba jesteś wierzącą Link do: Święty Ignacy ocalił mnie i mojego synka, choć w niego zwątpiłam
To idź do Sydora na konsultacje w Tarnowie 150 złotych piersza wizyta pogadasz sobie o accofilu i on da zalecenie na clexan a da na pewno bo masz 4 straty. I wtedy P będzie miał podstawę do pisania ryczałtu <3
@roxie123 masz łap chyba jesteś wierzącą Link do: Święty Ignacy ocalił mnie i mojego synka, choć w niego zwątpiłam
To idź do Sydora na konsultacje w Tarnowie 150 złotych piersza wizyta pogadasz sobie o accofilu i on da zalecenie na clexan a da na pewno bo masz 4 straty. I wtedy P będzie miał podstawę do pisania ryczałtu <3
reklama
Podziel się: