reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 nie odbierz tego źle, ale wydaje mi się że za bardzo przeżywasz to wszystko. Wiadomo, że nie fajnie cię potraktował ten nowy lekarz, wiem też że ten twój wcześniejszy dziadek nie umiał cię prowadzić, bo uczył się na tobie, ale skoro P wysyła ludzi do twojego starego gin, to jaki problem żebyś poszła do niego i powiedziała że leczysz się u P? Przecież to twoja decyzja, twoja sprawa i jemu nic do tego. A tym bardziej że pisał ci leki na R, a o to ci chodzi.

Mój gawlik na chwile ex gin :D powiedział ze clexane w ciąży mi da. Dobrze,ze tak temat się rozwinął bo będę pamiętać na przyszłość żeby błagać go o refundację ... @roxie123 wyluzuj słońce! Może zrelaksuj się przy winku bo myśle,ze nie powinnaś martwić się na zapas! Nos do góry i myślimy pozytywnie !! :* ja właśnie wstawiłam do piekarnika moje fit paczki :D ciekawe co mi to wyjdzie :D

@roxie123 zawsze przecież możesz mu powiedzieć że ci obiecał dawać z R, bez względu na wszystko. Idź do tego dziadka swojego i już tak nie przeżywaj :* będzie dobrze :)
No nie mów że jutro tłusty czwartek!! Nie wiedziałam :p ......... Wcale nie miałam dziś 350 pączków rano w pracy :p a jutro będzie taki sajgon że aż się boję na samą myśl... Cudowne 12 godzin w pracy (5.30 do 17.30) i cały czas pytania "a te paczki ma pani świeże???" bleee

reklama
Do góry