reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi jak Ci homocysteina rośnie po metylach to chyba nie :D chyba,ze poziom 4,8 to za niski jest do ciąży :D ja tego tez nie do końca czaje ale jakoś tam swoją wizje tego mam i potwierdziło to 2 lekarzy. Ja będę raczej prenatal czyli ten pół na pół. Jeśli masz face to polecam Ci na prawdę grupę Mthfr polska :) @Auri_a a jak wysoka strata kochana u dr P? :( bardzo mi przykro. Ale tak jak mówisz, on jest bardzo kompetentny. Mi powiedział,ze jeśli będzie ze mną złe to on mi to powie. Mało tego ja nie wiem co w mojej mieścinie się dzieje ale jest plaga jego pacjentek :( w samej mojej pracy razem ze mną 4 :( mojego męża kolega z żona 1,5roku do niego jeździli i po tym czasie powiedział,ze on już nie da rady ich dalej prowadzić bo on już sobie z ich przypadkiem nie radzi. Tylko tam po prostu „nie klikalo” kazał mi jechać do szefa Macierzyństwa. U niego spędzili kolejne 3 lata.... ale udało się. Dzisiaj ich córka już ma 2 lata, mówili ze mieszkanie by za to wszysyko mieli,ze cuda na nich robili. Leki przeróżne, po których nie wstawała tygodniami z łóżka tak się złe czuła. Trzeba mu zaufać i @roxie123 nie zakładać,ze będzie zle bo tym razem na pewno się uda! :)
Ja jutro kierunek Tarnów na wymazy... oby mi drogi nie zasypało :o :D

@roxie123 wierz mi to na razie nie problem :D kochana płaczesz z niewłaściwych powodów wierz mi :D jak będzie trzeba znajdziesz lekarza numer 2 , pójdziesz nawet do tego gburka :D
A skąd wiesz może P będzie Ci pisał clexan :D? Poczekaj?

https://www.************/ciaza/kinga-korta-z-zon-hollywood-w-pierwszej-ciazy,11046,1

Ja za to płaczę ze śmiechu :D

...

Załączniki

• ECC23E18-4206-4DDF-BABC-2ED9CCD97AD8.jpeg
    ECC23E18-4206-4DDF-BABC-2ED9CCD97AD8.jpeg
    34 KB · Wyświetleń: 265
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry