reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia to widze , że taka katarynka jesteś jak ja :D u mnie ta sama sytuacja ... i nie kłamie ostatnio się to samo pytałam w niedziele identycznie hihihi co pan ogląda ? - jajnik prawy akurat ... a to coś nie halo jest ?dopiero byłam na usg i nic nie było mam sie bac ? nic nic oglądam tylko hahahahahha ;)
On mi od razu po wizycie powiedział ale wie pani jak będzie wszystko dobrze to ja pani nie będę przyjmował 2x w tyg na wizyte hahahaha takze chyba wyczul , ze będzie cięzko :D

@ovli22 mam nadzieje , że trafiłas na dobrego gina
Na pcos piją inofem , jest tez miovarian , ovarin ...

Ok dzięki Roxie [emoji8]

Co do lekarza to ma same dobre opinie [emoji33][emoji33]bardzo rzeczowy , konkretny , miły , odpowiada na wszystkie zadane pytania , bardzo cierpliwy i badanie wykonał pierwsza klasa . I co najważniejsze ma wiedzę [emoji33][emoji33]która jest mi potrzebna .

Dziewczyny co do sterydu to kto wam go przepisał zwykły gin czy musieliście iść do immunologa ?
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@roxie123 odpiszę Ci tutaj nie prywatnie ponieważ dużo osób pytało mnie o to o co Ty pytasz i nikomu nie odpisałam nic ponad to co odpisałam Ci poprzednio. Że moim zdaniem stosowanie tego leku wymaga konsultacji ze specjalistą z zakresu immunologi w dodatku z takim który zna ten lek i jego stosowanie np Sydor ew Sacha. Powiem więcej "niewiedza jest błogosławieństwem" im mniej wiesz tym mniej myślisz o konsekwencjach a sama piszesz że póki co nie widzisz innego rozwiązania ? Więc po co Ci wiedzieć co się ze mną działo?
Mi po tym leku potas jechał tak że toczyli mi kroplówki co drugi dzień i praktycznie nic to nie dawało.

@roxie123 powiem Ci tak kochana jeżeli zajdziesz w ciążę i nie daj Bóg coś będzie się działo to doktor będzie robił wszystko co w jego ziemskich mocach aby ratować i Ciebie i ciążę bo ze mną tak robił 2 tygodnie, jesteś naprawdę w bardzo dobrych ciepłych rękach, ale są ciążę których po prostu uratować się nie da. I moja taka była. Z całej tej sytuacji jestem wdzięczna Bogu że mi nic nie jest.

reklama
Do góry