reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia to widze , że taka katarynka jesteś jak ja :D u mnie ta sama sytuacja ... i nie kłamie ostatnio się to samo pytałam w niedziele identycznie hihihi co pan ogląda ? - jajnik prawy akurat ... a to coś nie halo jest ?dopiero byłam na usg i nic nie było mam sie bac ? nic nic oglądam tylko hahahahahha ;)
On mi od razu po wizycie powiedział ale wie pani jak będzie wszystko dobrze to ja pani nie będę przyjmował 2x w tyg na wizyte hahahaha takze chyba wyczul , ze będzie cięzko :D

@ovli22 mam nadzieje , że trafiłas na dobrego gina
Na pcos piją inofem , jest tez miovarian , ovarin ...

Ok dzięki Roxie [emoji8]

Co do lekarza to ma same dobre opinie [emoji33][emoji33]bardzo rzeczowy , konkretny , miły , odpowiada na wszystkie zadane pytania , bardzo cierpliwy i badanie wykonał pierwsza klasa . I co najważniejsze ma wiedzę [emoji33][emoji33]która jest mi potrzebna .

Dziewczyny co do sterydu to kto wam go przepisał zwykły gin czy musieliście iść do immunologa ?
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@roxie123 odpiszę Ci tutaj nie prywatnie ponieważ dużo osób pytało mnie o to o co Ty pytasz i nikomu nie odpisałam nic ponad to co odpisałam Ci poprzednio. Że moim zdaniem stosowanie tego leku wymaga konsultacji ze specjalistą z zakresu immunologi w dodatku z takim który zna ten lek i jego stosowanie np Sydor ew Sacha. Powiem więcej "niewiedza jest błogosławieństwem" im mniej wiesz tym mniej myślisz o konsekwencjach a sama piszesz że póki co nie widzisz innego rozwiązania ? Więc po co Ci wiedzieć co się ze mną działo?
Mi po tym leku potas jechał tak że toczyli mi kroplówki co drugi dzień i praktycznie nic to nie dawało.

@roxie123 powiem Ci tak kochana jeżeli zajdziesz w ciążę i nie daj Bóg coś będzie się działo to doktor będzie robił wszystko co w jego ziemskich mocach aby ratować i Ciebie i ciążę bo ze mną tak robił 2 tygodnie, jesteś naprawdę w bardzo dobrych ciepłych rękach, ale są ciążę których po prostu uratować się nie da. I moja taka była. Z całej tej sytuacji jestem wdzięczna Bogu że mi nic nie jest.

reklama
Do góry