reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Laski! Zdycham. Kreci mi się w głowie cały czas, nie mogę nawet wyjść z domu i zrobić zakupów :( help !!!!!!!!!!!!!! Czekam na odp docenta, chce odstawić Calcort,niech coś innego -oprócz szczepień- zaproponuje.Czuje się bardzo źle. Zrobiłam morfologie, zaraz Wam wstawię, pewnie bardziej się znacie i jesteście bardziej doświadczone

reklama
wyn.png

Załączniki

• wyn.png
    wyn.png
    21,2 KB · Wyświetleń: 529
@czarna_mala ja tez walczę. Teraz w 10 dc 5 mm niecałe :(. A od 1 dc piłam po 1-1/5 lampki wina, jadłam po 2 garści orzechów, brałam wit e 400, koenzym w dawce 100 mg, omegę 3. I wszystko na nic :oo:. Muszę zapytać o te sztuczne estrogeny .
@iveo pytalas jakie plany dalej z wynikami m. Kupiłam f.e.r.t.i.l.m.a.n, chociaż to raczej na dna nie pomoże :(. To tak jak nasze komórki jajowe chyba :baffled:. Zapytam Pasnika w środę o to. Plany ogólnie takie, ze muszę wydębić intralipid, cis na endometrium, pogadać o accofilu. I ostatnia próba naturalna. Potem.... sama nie gryzę ze sobą. Czy IVF z badaniem msome czyli wyborem plemnika? Czy badaniem zarodka? Czy KD? Z każdej strony wychodzi mamy problem, wiec Nievwiem jeszcze jak to ugryźć :confused:
Kochane kciuki za brzuszki, kciuki za starania, za wizyty itp :*
nie myśl co będzie jak się nie uda. Trzeba wierzyć że teraz to już będzie ta ostatnia szczęśliwa próba która zakończy sie szczęśliwym rozwiązaniem ;) też już traciłam nadzieję, ale dzięki wam na nowo uwierzyłam, zobacz ile tu było bardzo trudnych przypadków a teraz tulą do piersi swoje pociechy ;)

Witam. Od razu pisze ze nie doczytalam i nie doczytam was wiec nikogo celowo nie pomijam ;)

@Funia90 zobaczysz będzie dobrze. Uważam że dobrze ze zrobili ci CC bo nigdy nic nie wiadomo. Mnie też bolał kręgosłup pi zoo i jeszcze mocno krwawilalm bo anestezjologowowi coś wypadło i dwa razy się wkuwal. Pisałam już ze patrząc na koszule rodzilam kręgosłupem ;) plecy przestaną bolec, inne części tez ;)

@czarna_mala moje endo w ciąży było 8.5 ale bywalo tez mniejsze. A ty tam łap fazę na tym znieczuleniu :D

@roxie123 a ty mu zasugeruj ze masz żylaki ;)

@Maciejka78 ja brałam Magne b6 3x1 + 2x nospe + luteine chyba 2x50 bo ona ponoć dobrze robi na szyjkę. Krzyzowki masz? Jak nie to ci kupie ;)

A u nas tak. Karol temp i skierowanie na badania bo po pierwsze nerki go bolą a po drugie ile można. Wiec pobranie krwi w jego wykonaniu to hydroxyzyne w moim ;)
A z Wiktorem dziś rano SOR bo juz 3 noc nie daje spać i płacze a dziś temp 39.5 i wymioty co w sumie dało angine. Cóż w czwartek niania przyszła chora i jest efekt. Ja od jutra w domu i dobrze że są ferie. Także tak, kolorowo ;(

@mokka25 morfologie masz calkowicie ok. Moze ten lek tak Ci szkodzi a moze zarrzymanie wody przed okresem. Mi tez metformina niezbyt dobrze dziala a to zaparcie a to sraczka i mega wzdecia wiec czasem mozemy byc bardzo wrazliwe na lek
@Funia90 szpitale byly i sa straszne w wiekszosci na szczescie udaje się w nich urodzic zdrowe dzieci! Na pewno po takich przezyciach trzeba czasu zeby psychicznie i fizycznie dojsc do siebie. Tak jak obserwuje moja siostre to po miesiacu a nawet dwoch tak juz w miare dobrze i spokojniej
@nafoczka duzo zdrowia dla dzieciaczkow! Chyba musza odchorowac swoje i tyle. Ja tez taka bylam cale dzieciństwo.
@Funia90 na hemoroid p.r.o.c.t.o. g.l.y i mozna tez lyzke oliwy na czczo tak mi poradzil lekarz od tych spraw

reklama
Laski to jest okropne. Najchętniej nie wstawałabym z łóżka, boje się wstać do toalety:(

@iveo od jutra schodzę ze sterydu

Do góry