reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Hej, mam koleżankę z NYC, która też kilka walczyła o dziecko. Ostatecznie wzięła Claritine i chodziła na akupunkturę i ma dwoje dzieci z Ivf oraz kolejne w drodzew NYC mieszkamy na stale, tutaj poznalam meza w PL z leczeniem nieplodnosci nie mam zadnych doswiadczen. Lekarze rozkladaja rece, maz juz tez nie chce probowac a ja juz padam na pysk.
@olaa90 spokojnie kochana to normalne po zabiegu w następnym cyklu wróci do normy. Też tak miałam doktor P spanikowal dał mi na to tabletki i Endo mi tak urosło.... że znowu z przesada w drugą stronę. Widać czegoś się uczy i już tak nie panikuje także spokojnie słońce ♡♡
Mogę wiedzieć co to za tabsy? Bo ja walczę z małym endometrium od kilkunastu cykli
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
@Maciejka78 masc wspaniala. Tez ja polecam i stosuje. Pomaga. Jesli mozesz to wstawaj czesciej z lozka i chodz. Z czasem macica przestanie sie tak stawiac. W razie co kontroluj szyjke
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bralam 2x2 asmagu ale nie miałam stawiań. Natomiast silne kurcze lydek.Pytanie do Mamus i Brzuchatek naszych mam. Dziewuszki ile mogę tego magnezu brać w 22 tc? Biorę asmag ale na opakowaniu to jakieś mega ilości są dla dorosłych i nie wiem ile tego brać. Póki co wzięłam 2 tabsy dziś Ale jak trochę poleze to po wstaniu znów mam twardy brzuch. Czyżby leżenie nie dla mnie? A staram się trochę leżeć bo boję się o szyjke.
@matylda23 odezwij się jak się czujesz?
@my_rainbow_baby witaj, bardzo wiele przeszlas
matylda, zdrowka
Porzeczka1234
@Maciejka78 kochana ja tylko dopiszę , że brałam asmag forte 3x2 też tak coś od 22 tygodnia ja troszkę leżałam także możesz poleniuchować
iveo
marshia
@czarna_mala ja tez walczę. Teraz w 10 dc 5 mm niecałe . A od 1 dc piłam po 1-1/5 lampki wina, jadłam po 2 garści orzechów, brałam wit e 400, koenzym w dawce 100 mg, omegę 3. I wszystko na nic . Muszę zapytać o te sztuczne estrogeny .
@iveo pytalas jakie plany dalej z wynikami m. Kupiłam f.e.r.t.i.l.m.a.n, chociaż to raczej na dna nie pomoże . To tak jak nasze komórki jajowe chyba . Zapytam Pasnika w środę o to. Plany ogólnie takie, ze muszę wydębić intralipid, cis na endometrium, pogadać o accofilu. I ostatnia próba naturalna. Potem.... sama nie gryzę ze sobą. Czy IVF z badaniem msome czyli wyborem plemnika? Czy badaniem zarodka? Czy KD? Z każdej strony wychodzi mamy problem, wiec Nievwiem jeszcze jak to ugryźć
Kochane kciuki za brzuszki, kciuki za starania, za wizyty itp :*
@iveo pytalas jakie plany dalej z wynikami m. Kupiłam f.e.r.t.i.l.m.a.n, chociaż to raczej na dna nie pomoże . To tak jak nasze komórki jajowe chyba . Zapytam Pasnika w środę o to. Plany ogólnie takie, ze muszę wydębić intralipid, cis na endometrium, pogadać o accofilu. I ostatnia próba naturalna. Potem.... sama nie gryzę ze sobą. Czy IVF z badaniem msome czyli wyborem plemnika? Czy badaniem zarodka? Czy KD? Z każdej strony wychodzi mamy problem, wiec Nievwiem jeszcze jak to ugryźć
Kochane kciuki za brzuszki, kciuki za starania, za wizyty itp :*
czarna_mala
reklama
iveo
@marshia a moze duzo mężów jakby sie zbadalo to nie ma super wyników tylko tych co maja dzieci sie nie bada.... Te badania co robimy duzo wnoszą ale z jednej strony diagnoze i jak sie leczyc a z drugiej doglebna analiza co jest nie tak. A jak widac na forum udane ciąże nie sa wcale w 100 % wytlumaczalne czemu sie udaly. Niestety trzeba próbować takie tylko wyjście i zycze Wam wszystkim i sobie zebu wreszcie sie udalo!
@Destino mam nadzieje ze z karmieniem sie ułoży. A na najblizszym badaniu lekarze troche Cie uspokoja i bedziesz mogla sie bardziej cieszyc synkiem.
@Destino mam nadzieje ze z karmieniem sie ułoży. A na najblizszym badaniu lekarze troche Cie uspokoja i bedziesz mogla sie bardziej cieszyc synkiem.
Podziel się: