reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuje wam za wszystkie dobre słowa :*
@roki_1991 :* co u Ciebie? Apropos moich wyników krzywej powiedział,ze to żadna insulinoo... ani mi to leczyć nie kazał,ani jakaś specjalna dieta. Wiadome ja cukru to i tak nie używam, tylko erytrol,syrop z agawy,miód lub ksylitol wiec nie wiem o co cho.
@magda1208 :*

Kurczę na prawdę byłam przerażona bo to na prawdę rzadka wada a kurczę jak się okazuje nie jestem tutaj sama :* @ovli22 a czy ta histeroskopia jest jakaś inwazyjna ?
Zleci mi to dopiero po wynikach z wymazow... dużo trudniejsza miałaś ciąże z ta wada?

@Liluli cudny Szymuś :* może kiedyś będzie moim zięciem jak mąż wyceluje do bramki xxx :D a mam jeszcze pytanko ,dużo czasu Twoja macica potrzebowała,żeby się rozciągnąć i nie dać po sobie widać,ze ma wadę? Gdzie miałaś robiona histeroskopię? :)

@ola histeroskopia jest to zabieg pod ogólna narkozą jest bardzo bezpieczna ! Na pewno bezpieczniejsza niż laparoskopia .
Po 3-4 godzinach można iść już do domu , nic nie boli .
Ja się bardzo dobrze czułam . Zależy jak przechodzisz narkozę .
U mnie na usg wykazało , że mam macice dwuroazna a później przy histero wyszła ta przegroda Wiec w ciągu 2 miesięsoecy miałam 2 histero i po histero wsadzili mi 2 spirale ,żeby się nic nie zrosło .

Ja nie mam jeszcze dzieci tylko 4 aniołki ;(
Tylko że ta macica to nie jest aż taki duży problem bo macica się rozszerza ! Najważniejsze aby przegrody nie było , a jak będzie to lekarz ja przetnie ! Nie martw się .
Na mam dużo innych problemów , które mi przeszkadzają !!! Ale już niedługo wygram z tym wojnę !!!

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Hej dziewczyny dolaczam moje wyniki ktore dostalam w dniu dzisiejszym czy uwazacie ze diagnoza jest raczej pewna i jest zakrzepica?

Załączniki

• Screenshot_20180201-175730.png
    Screenshot_20180201-175730.png
    83,9 KB · Wyświetleń: 163
@ovli22 ojej to przepraszam nie doczytałam :( czyli Macica w Twoim wypadku nie spowodowała ze dzidziu stały się Aniołkami? Na jakim etapie straty? A to spirale się ewentualnie jakoś wyciąga czy ona jest jakoś na stałe? Pewnie mnie to nie ominie

@Liluli słodziak [emoji7][emoji7][emoji7]
@Destino wszystko będzie dobrze ;*

Funia przekazuje ze żyje , a raczej wegetuje . Jest baaaardzo obolala , załatwia wypis do domu bo nie może wytrzymać w tym szpitalu ponoc armagedon .
Asia jest zdrowa ale ssak mały karmi ja po 3 h i znowu [emoji4]
No chyba wszystko powiedziałam. A to Asia [emoji7]
1517493431-76f0472a54153164-aaaaaa.jpeg
1517493446-a86c50a07c14aeba-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Funia!!! Ale słodkie pućki :):):) słodki cud.

@monia84111 na pewno zakrzepica ja mam duzo nizsze wartosci i mam Ckexane 0.6
@mokka25 nie wiem jaka masz historie i co zbadane zeby cos doradzic
@magda1208 ja tez słyszalam ze ni emozna robic krzywej w tak krótkim odstepie czasu
@Funia90 Asieńka przesłodka! Wracaj szybko doo formy i do nas!
@Destino dużo zdrowia dla maluszka. Ja zawsze powtarzam mojej siostrze dopóki niczego nie stwierdzili to nic mu nie jest!

Ostatnia edycja:
reklama
@olaa90 ja jestem posiadaczką macicy dwurożnej z przegrodą. Przegrodę miałam dwa razy nacinaną w zabiegu histeroskopii robi się to po to aby zarodek miał więcej miejsca na zagnieżdzenie. Mi się udało donosić do 36 tyg. córcię była zlokalizowana w prawym rogu. Wszystko zalezy od tego gdzie dzieciątka się umiejscowi i czy będzie miało dostatecznie dużo miejsca na rozwój, moja była malutko bo ważyła tylko 2200g ale szybko nadrobiła straty także się nie martw [emoji4] dobrze będzie. Opinie ginekologów są też takie że z każdą ciążą/ poronieniem ta nasza macica się rozciąga i robi miejsce dla maluszka.

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry