reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka, Asia ma skazę białkową. Będziemy powoli przechodzić na mleczko Bebilon pepti.
Szukam informacji jak zakończyć karmienie. Jak długo wyciszałyście laktację? Musiałyście brać leki?

@magda1208 mam nadzieje ze się będziemy u Maliny spotykaly na wizytach ciazowych!
Dziewczyny zbadalam nietolerancje glutenu i jej nie mam p/ciala anty Tpo i chyba anty Tg tez w porzadku i MTHFR tez nie mam to chyba moge jesc makaronik☺ Razowy zeby byl o niskim ig.
Racja co pisza ze po metforminie w ogole nie ma apetytu i sie nie chce podjadac
@roki_1991 moze zrob te p/ciala na gluten to bedziesz wiedzieć jak u Ciebie
@magda1208 a jak u Ciebie z ta krzywa insulinowa? Jaka mialas insuline na czczo i glukoze?

@magda1208 czuje sie calkiem niezle. Martwie sie tylko o rozwoj synka. A tak poza tym uczymy sie siebie i wciaz walcze o mleko dla niego. Lubie go karmic piersia, choc rzadko moge to robic
@Liluli cudowny
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 - Witaj kochana, cieszę się, że wracasz na całego i do nas :) Dziękuję za pamięć ;*
Mam jeszcze do Ciebie pytanko - Czy Wy macie z mężem/partnerem zdrowe kariotypy? Bo zastanawiają mnie te wady genetyczne, czy u Was to przypadek?

@Destino - oby wszystko się dobrze ułożyło ;*

Dziękuje wam za wszystkie dobre słowa :*
@roki_1991 :* co u Ciebie? Apropos moich wyników krzywej powiedział,ze to żadna insulinoo... ani mi to leczyć nie kazał,ani jakaś specjalna dieta. Wiadome ja cukru to i tak nie używam, tylko erytrol,syrop z agawy,miód lub ksylitol wiec nie wiem o co cho.
@magda1208 :*

Kurczę na prawdę byłam przerażona bo to na prawdę rzadka wada a kurczę jak się okazuje nie jestem tutaj sama :* @ovli22 a czy ta histeroskopia jest jakaś inwazyjna ?
Zleci mi to dopiero po wynikach z wymazow... dużo trudniejsza miałaś ciąże z ta wada?

@Liluli cudny Szymuś :* może kiedyś będzie moim zięciem jak mąż wyceluje do bramki xxx :D a mam jeszcze pytanko ,dużo czasu Twoja macica potrzebowała,żeby się rozciągnąć i nie dać po sobie widać,ze ma wadę? Gdzie miałaś robiona histeroskopię? :)

@Liluli słodziak [emoji7][emoji7][emoji7]
@Destino wszystko będzie dobrze ;*

Funia przekazuje ze żyje , a raczej wegetuje . Jest baaaardzo obolala , załatwia wypis do domu bo nie może wytrzymać w tym szpitalu ponoc armagedon .
Asia jest zdrowa ale ssak mały karmi ja po 3 h i znowu [emoji4]
No chyba wszystko powiedziałam. A to Asia [emoji7]
1517493431-76f0472a54153164-aaaaaa.jpeg
1517493446-a86c50a07c14aeba-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry