reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@smerfik88 mam termin na 26 lutego [emoji4] ze względu na cukrzycę ciążową na pewno nie urodzę później. Jeśli się nie zacznie wcześniej mam mieć wywoływany poród najpóźniej w 40 tc.
@Destino jeszcze chwilka i rzeczywiście przyjdzie na mnie pora [emoji7]
@Funia90 [emoji8] [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Auria_a możesz sie dzielić z nami co i jak czy dobrze czy nie ;* bo tak to my mamy tylko domysły [emoji4] oczywiście Cię nie zmusimy [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi akurat zupę gotuje co by M mial co zjeść po pracy ale taka pijana chodzę [emoji23] no i ukłony robię tak mnie jajnik napierdziela @ nadchodzi

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Auri_a staraj się i na miecz zasiadaj. uff jak się cieszę ,że już do doktorka nie jeżdżę. Faktycznie ja zawsze na monitoring byłam 2h przed rozpoczęciem i zazwyczaj czekałam 2h i zawsze byłam w środy bo najmniejsze kolejki były. Kciuki maleńka za ciebie .P.S Miecza nie zatrzyj :hmm: hehehe.

reklama
Do góry