reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi ja mam 1.5h do niego z Poznania faktycznie dość daleko . No zobaczymy oby wypalił ten plan . Tyle miałam dziś planów a dzień lenia się zapowiada

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale coś jest pogodowe też.... Ja wczoraj pojechałam na całodobowe opiekę a lekarz mnie wysłał na sor.... Porobili badania, wykluczyli niedokrsoebie mięśnia sercowego i wypuścili do domu...A dzisiaj dalej się tak dziwnie czuje.... Więc to chyba pogodowe

@roxie123 super że jest plan!
@Funia90 współczuje tego czekania ale najważniejsze że na końcu czeka coś cudownego!
@marshia niestety mało lekarzy ma empatię. Trzeba wierzyć po swojemu bo jest medycyna ale są i cuda przykładem nasze ciaze zakonczone sukcesem wcale tak medycznie do końca nie uzasadnione
Myślę że warto by Ci było skonsultować się z dobrym immunologiem jeszcze. W Krakowie to dr Sacha i dr Sydor. Z tym ze podobno ten 1 bardziej zajmuje się accofilem.
@Destino cudowny maluszek! Niech rośnie zdrowo. Dobrych wspólnych dni!

@marshia wez zeskanuj wszystkie wyniki i pisz maila do gliwic na onkologie. Zobacz co oni zaproponuja. Odpisuja i interesuja sie. Wiem bo o tescia walczylismy.

@bobasek1990 regularne ruchy... a co to takiego? Sa dni kiedy snieta pogoda i dzieci mniej sie ruszaja i ladniejsza kiedy skacza. Potrm niby ruchy sie liczy. Moja gin mi mowila zebym nie liczyla, bo bede potrzebowala konsultacji psychiatrycznej. To nie sa proste sprawy i czujnym trzeba byc zaws ze. Jednak cierpliwosc tez bywa bardzo potrzebna

@Funia90 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] co by szybko poszlo

@roxi123 moja jest na heparynie, ale bez acardu

@matulkaa niedlugo twoja kolej

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry