reklama
Ale coś jest pogodowe też.... Ja wczoraj pojechałam na całodobowe opiekę a lekarz mnie wysłał na sor.... Porobili badania, wykluczyli niedokrsoebie mięśnia sercowego i wypuścili do domu...A dzisiaj dalej się tak dziwnie czuje.... Więc to chyba pogodowe
iveo
Fanka BB :)
@roxie123 super że jest plan!
@Funia90 współczuje tego czekania ale najważniejsze że na końcu czeka coś cudownego!
@marshia niestety mało lekarzy ma empatię. Trzeba wierzyć po swojemu bo jest medycyna ale są i cuda przykładem nasze ciaze zakonczone sukcesem wcale tak medycznie do końca nie uzasadnione
Myślę że warto by Ci było skonsultować się z dobrym immunologiem jeszcze. W Krakowie to dr Sacha i dr Sydor. Z tym ze podobno ten 1 bardziej zajmuje się accofilem.
@Destino cudowny maluszek! Niech rośnie zdrowo. Dobrych wspólnych dni!
@Funia90 współczuje tego czekania ale najważniejsze że na końcu czeka coś cudownego!
@marshia niestety mało lekarzy ma empatię. Trzeba wierzyć po swojemu bo jest medycyna ale są i cuda przykładem nasze ciaze zakonczone sukcesem wcale tak medycznie do końca nie uzasadnione
Myślę że warto by Ci było skonsultować się z dobrym immunologiem jeszcze. W Krakowie to dr Sacha i dr Sydor. Z tym ze podobno ten 1 bardziej zajmuje się accofilem.
@Destino cudowny maluszek! Niech rośnie zdrowo. Dobrych wspólnych dni!
@marshia wez zeskanuj wszystkie wyniki i pisz maila do gliwic na onkologie. Zobacz co oni zaproponuja. Odpisuja i interesuja sie. Wiem bo o tescia walczylismy.
@bobasek1990 regularne ruchy... a co to takiego? Sa dni kiedy snieta pogoda i dzieci mniej sie ruszaja i ladniejsza kiedy skacza. Potrm niby ruchy sie liczy. Moja gin mi mowila zebym nie liczyla, bo bede potrzebowala konsultacji psychiatrycznej. To nie sa proste sprawy i czujnym trzeba byc zaws ze. Jednak cierpliwosc tez bywa bardzo potrzebna
@Funia90 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] co by szybko poszlo
@roxi123 moja jest na heparynie, ale bez acardu
@matulkaa niedlugo twoja kolej
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@bobasek1990 regularne ruchy... a co to takiego? Sa dni kiedy snieta pogoda i dzieci mniej sie ruszaja i ladniejsza kiedy skacza. Potrm niby ruchy sie liczy. Moja gin mi mowila zebym nie liczyla, bo bede potrzebowala konsultacji psychiatrycznej. To nie sa proste sprawy i czujnym trzeba byc zaws ze. Jednak cierpliwosc tez bywa bardzo potrzebna
@Funia90 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] co by szybko poszlo
@roxi123 moja jest na heparynie, ale bez acardu
@matulkaa niedlugo twoja kolej
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: