reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 Tak jeżdżę ostatnio w piątek byłam o 16:30 i weszłam o 24 o_O myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok... a we wtorek mi mówiła dziewczyna że monitoring zaczyna się o 18:30 a pierwsza dziewczyna na monitoring przyjechała o 14:30 :/

reklama
@Auria_a kumam ale znane mi są takie czekania bo lokalny gin też tak przyjmuje . A zdarzyło sie ze kogoś odeslal czy raczej nie ?
To kiedy testujesz ? [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Asia2104 a czemu sie nie zdecydowalas na clexane?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Poprzednie poronienie nie miało związku z mutacją. Brałam w tamtej ciąży clexane jakby... Prewencyjnie. Pani doktor mi zapisała bo dzidziuś rósł wolniej. Później się okazało, że rósł wolniej przez wadę genetyczną.
Teraz poza tą świadomością o wadliwym genie wszystko było ok. I homocysteina, i czasy krzepnięcia i fibrynogen... Więc razem z hematologiem i ginekologiem odeszlismy od pomysłu heparyny. A jedynie została prewencja przeciwzskrzepowa. Tj dużo płynów, ruch zwłaszcza przy dłuższych okresach siedzenia, częste usg i regularne badania. Póki co dziś zaczynam 22 Tc. Zobaczymy co będzie dalej..

Poprzednie poronienie nie miało związku z mutacją. Brałam w tamtej ciąży clexane jakby... Prewencyjnie. Pani doktor mi zapisała bo dzidziuś rósł wolniej. Później się okazało, że rósł wolniej przez wadę genetyczną.
Teraz poza tą świadomością o wadliwym genie wszystko było ok. I homocysteina, i czasy krzepnięcia i fibrynogen... Więc razem z hematologiem i ginekologiem odeszlismy od pomysłu heparyny. A jedynie została prewencja przeciwzskrzepowa. Tj dużo płynów, ruch zwłaszcza przy dłuższych okresach siedzenia, częste usg i regularne badania. Póki co dziś zaczynam 22 Tc. Zobaczymy co będzie dalej..

Rozumiem[emoji5]ja tez duzo sie ruszalam i pilam[emoji4]
A na kobiec mam wielowodzie,ciekawe czy to mialo wplyw[emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 jak już "pada na pysk" to się zdarza że nie przyjmuje... albo jak musi jechać do Krakowa w środy po monicie to też czasem nie przyjmie, ale to raczej rzadkość jest :)

@Funia90 ja Ci tam wcale nie zazdroszczę skurczów porodowych od czwartku o_O :D

@Auri_a tajemnicza jesteś [emoji6]
Aha to mi wypadnie jechać jakoś na weekend chyba .
@Funia90 jak są skurcze to powinno być raz dwa i spokój a nie tyle się męczyć; *

Za szybko się pochwaliłam dziwnie mi się robi zakreci w głowie wybuch gorąca i jakby słabo i za chwilę ok . Boje się sama siedzieć w razue W to przyjdzie mama albo siostra yyy nie spodziewałam się ale to może tylko dziś taka pierwsza reakcja

U mnie wariuje ciśnienie mam 95/67 Ale puls 102 także ciśnienie norma i u mnie za to puls za wysoki i dlatego mi tak

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry