reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Funia90 czekamy na Asie [emoji8][emoji8][emoji8]
Emocjeeee [emoji8] Ty wiesz [emoji8]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny odszedl mi czop podbarwiony na braz i caly dzien byly skurcze,jak staly sie co ok 5/6 min to pojechalismy do szpitala.
Zostawili mnie na patologii ciazy bo skurcze sa ale rozwarcie ledwie 2 cm,mam za duzo wod jak na ten tydzien ciazy.
Nie podobalo im sie ktg i juz mam 3 tej nocy ,a nie widzialo sie bo mala zbyt slabo sie ruszala,potem ja obudzili.
Zobaczymy ale mysle,ze wyjdziemy juz w trojke ,pytanie tylko ile to potrwa bo moga nawet kilka dni wywolywac jak skurcze same nie zadzialaja na szyjke.
Dzis nic nie spalam ,ani minutki ,maskara.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny odszedl mi czop podbarwiony na braz i caly dzien byly skurcze,jak staly sie co ok 5/6 min to pojechalismy do szpitala.
Zostawili mnie na patologii ciazy bo skurcze sa ale rozwarcie ledwie 2 cm,mam za duzo wod jak na ten tydzien ciazy.
Nie podobalo im sie ktg i juz mam 3 tej nocy ,a nie widzialo sie bo mala zbyt slabo sie ruszala,potem ja obudzili.
Zobaczymy ale mysle,ze wyjdziemy juz w trojke ,pytanie tylko ile to potrwa bo moga nawet kilka dni wywolywac jak skurcze same nie zadzialaja na szyjke.

Funia, trzymam za Was kciuki [emoji8][emoji110][emoji110] niech moc będzie z Tobą i Asiulą [emoji109]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala jesli mam dzis rodzic to chyba tona kawy bylaby potrzebna bo nic nie spalam.
A czy rodze nie wiem?skurcze sa ,w kregoslupie rypie to moze jest to[emoji23]

To na pewno jest to Funiu :-) teraz to już za momencik I Asia będzie na świecie. Trzymam za Was ogromnie mocno kciuki. Będzie wszystko dobrze :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 a wiec duuuużo sił Ci życzę:) Oj to już na pewno TO :) czekamy na Asieńkę:*
@Destino cudny Twój Natanieluś:*
@matylda23 dziewczyny rządzą❤❤❤
@roki_1991 wypoczęłam,wypłakałam co moje...a teraz siup do przodu:):):)
@magda1208 dobra nasza duszyczko co u Ciebie?
@Gabiś ofcourse że Cię pamiętam:) i kto by zapomniał Blanki❤❤❤
@marshia Ty jednak wariatka jesteś;););)
@bertha jak dzisiejszy teścik? Bo testowałaś?
@Auri_a co u Ciebie?
@matulkaa jeżdżę do Invicty do dr Cygal. Kuma immunologie. Teraz po stracie znowu odsyla mnie do łodzi-do Paśnika. Cenię ją za to. Poza tym mowie do niej-a może pora by ktoś mi piwiedział stop? Że już niech nie walczę bo po 6ciu stratach to marne szanse?? A ona na to,że od niej tego nie uslyszę. Że mamy jedno dziecko,a to sugeruje,że może nam się jeszcze udać.

Dużo siły!!!!! Zaczyna się :):):)
A ja się nie zsynchronizowalam, bo u mnie biel na teście.. ;) także dziewczynki, przejmować brzuszek.

Hejka. Poczekam do niedzieli wrazie @ sie nie pojawi zrobię test. Oby tym razem wszystko było ok
A nie chcesz szybciej żeby włączyć leki?? Nic nie bierzesz?

reklama
Zobaczymy bo skurcze ustaly i mowia ,ze moze do domu pojde ale obchodu jeszcze nie bylo:/

Do góry