reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Funia90 trzymam kciuki za szczęśliwy poród. Może już dziś zobaczysz swoją Asię :* nie daj się im odesłać do domu, niech wywołują poród skoro już zaczęło się coś dziać.
@burczuś podoba mi się twoje podejście. Jesteś wielka :*
Dziewczyny to która przejmuje ten brzuszek?? Bo to już za chwileczkę, już za momencik :D

@czupur powodzenia[emoji4] Ale jak można bylo odstawić leki na tarczyce to nie wiem

Powiem Wam ze nie kumam tych doktorów na porodowkach .
Albo przeciągają albo do domu chcą wysyłać ... gdzie oni mają mózgi , a później się dziwić ze komplikacje jakies są i z dzieckiem coś nie tak albo matka , albo wgl za późno :/ tyle przypadków jest naglasnianych,kobiety się skarżą a oni dalej to samo robią... nie ma postępu porodu to zamiast robić cesarke żeby się dziecku nic nie stało na siłę kaza rodzic X godzin męczą jakby to było dobre a i tak zazwyczaj robią cc na koniec ... niektóre szpitale mają straszne zacofanie :/ ja rozumiem ze poród trwa ale niektórych sytuacji nie ogarniam ...

@Funia90 [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś ja z nią nie śpię całą noc [emoji23] ona wie jak jest , ale to jest silna babeczka [emoji4][emoji4][emoji4] dobrze będzie [emoji4] mówię ogółem jakie to durne xD
Często tez trzeba postawić na swoim ... te wyczekane ciąże to jak wiemy powinny byc wyjatkowo godne uwagi bo często są z trudem noszone bo wiecznie coś takze dla mnie lekarz bardziej z mózgiem powinien podchodzić do takich jak my a bywa różnie :/

Która rodzi po Funi ? [emoji4] czyżby matulkaa?

Ja dalej czekam na wyniki ... może w końcu po weekendzie zacznę spać spokojnie , wgl spać... oby...

Ostatnia edycja:
@Funia90 dużo siły życzę i oby akcja na dobre się już rozkręcila, i abyś mogła już przytulić Joasie,
Burczus masz super nastawienie najważniejsze odświeżyć głowę i zamknąć pewien etapie iść do przodu

Ogólnie mamy przestój w 2 kreskach od dłuższego czasu już ...
Dobrze ze perełki forumowe się rodzą bo by całkiem smutno było

reklama
Do góry