reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@olaa90 grunt, ze masz juz plan. Polecam tez to forum bardzo mi pomoglo) wiedza dziewczyn ogromna . Acofilu nie bralam, encorton do 19 tc bralam. Ponizej podsylam Ci linka do dawkowania m.in encortonu i trzymam &&&
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
@marshia powiem Ci babo, ze z Twoim okresem to jak z moim facetem - lekko nie jest :p i pamietaj, ze u mnie NK tez powyzej 20 i encorton 15mg dal rade ;)
@smerfik88 ja encorton bralam jakis tydzien od staranek. Zaczelam 3 dni od 0.25 i doszlam do 15 mg. Odstawilam zupelnie w 19 tc.
@roki_1991 no i super, ze dzialasz. Nawet gdyby potwierdzil Ci sie toczen to mozna urodzic zdrowe dziecko moja reumatolog miala taki przypadek pacjentki - zdrowa dziewczynka
@Destino ale pucki ma grubiutkie, bedzie gdzie calowac slodziak :*))
@matylda23 gratki ❤:);)

@Funia90 narazie do wieczora, ale moge go potulic przynajmniej.
A to buziulka Zobacz załącznik 836737

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny jest! Żadnych asymetrii nie widać, co ty! Jest po prostu idealny :)

@Destino , przecudowny!! Śliczny chłopczyk ! <3
@Gabiś , Blanka cudna !:)
Ja się trochę naczekałam , teraz ciągle na telefonie :D doktorek o clexane nie pytał i brzucha nie oglądał :D Niunia ma 9.09 cm, także na Ip chyba źle była ułożona do pomiaru, że wyszła taka mała. I to..jak się już pewnie domyślacie...kolejna Dziewczynka :D no aż jestem w szoku. Od razu pokazywała krocze,ale jakoś tak niepewnie zapytałam czy to chłopak, a doktorek,że dziewczynka :) nie mogę wyjść z szoku,bo mimo że zawsze o tym marzyłam,to myślałam,że to Nikoś rośnie :)

Cuuuudna :):):* gratulacje :)

@olaa90 Tarnów w sumie trochę daleko, wolę Krk. Ale chyba mi się aż tak nie spieszy z tą wizyta, także na spokojnie zadzwonię sobie jutro, bo mam wolne, a dziś miałam urwanie głowy...
@dżoasia cieszę się że dobrze i dalej trzymam kciuki :)
@iveo widzę że tobie coś ta insulina nie spada po dwóch godzinach... W ogóle jest w kosmos... Cukier też wolno spada.. Ale dobrze ze masz leki :)
@Maciejka78 plan musi być, bo dobry plan daje siłę wyjść z dołka, a siedziałam tam trochę i to głęboko.... Także musi być dobrze!!! :)
@Destino śliczny chłopczyk :)
@matylda23 gratuluję córeczki :)

reklama
Do góry