reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 chyba to będzie moja kolej [emoji14] kiedy to minęło [emoji4]
@Funia90 trzymaj się dzielnie [emoji8] czekamy aż twój cud będzie już na świecie. Walcz o pozostanie w szpitalu do rozwiązania.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino - całuski dla Twojego królewicza <3 !!! ;*

@dżoł - plan odnośnie synowej IDEALNY! :d

@matylda23 - cudowne wieści!!! <3 <3 <3 Mogłabyś przypomnieć swoją historię: co Ci wyszło + jakie leki bierzesz teraz? :)

@marshia - dla mnie Ty masz tę mooooc! :)))))

@mokka25 - może to ciąża? :) często na początku ponoć są takie mleczne upławy :)

@Funia90 - ajjjj, trzymam mocniutko kciuki!!!! <3 i nie daj się wysłać do domku! ;*

@bertha - jak to mówi Pixi, dopóki nie ma okresu, jest nadzieja! <3

@Funia90 to my tu wszystkie z nogi na noge w wyczekianiu na Was trzymamy &&& niech sie Asienka nie ociaga i szybko w kilka minutek bedzie z Toba na piersi!!!

Ja dzis tez stresik polowkowe ...

Dziewczyny tez czuje, ze teraz to lawinowo te II kreseczki beda sie pojawiac. Niech sie dzieje :)

reklama
Do góry