reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ola90 te pieniążki się każdemu należy więc nie brzmi to źle... Badania są drogie więc się na pewno przydadzą....cieszę się bo po metylach się czuje dobrze.....

Martwi mnie tylko jedno mam cykle 32-33 dniowe a duphaston mam brać od 20-25 dc i odłożyć i zacząć brać znowu po pozytywnym teście a moja owulacji przypada na 23 dc i boję się że ni zablokuje duphaston owulacje.... Ehhh
Smerfik to umawiaj się na monity i ciśnij lekarza, że chcesz wiedzieć dokładnie. A dupka bym przed pozytywnym testem.betą nie odstawiała, bez sensu tak mieszać w poziomie progesteronu. Jeśli beta będzie negatywna w 12dpo to bym odstawiła dopiero wtedy. Jakiś dziwny ten Twój lekarz, czy co?

reklama
Dziewczyny w czwartek bylo 466 a dziiaj 1447 :) poki co kamien z serca:)
Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno :-*
@Destino TY WIESZ ZE O WAS PAMIETAM i bardzo się ciesze z poprawy ♡

@dżoasia mocno trzymam kciuki i popieram @Kwiatuszekk23 z ta dziewczyna z dwoma zarodkami :*

@Kwiatuszekk23 ucałuj Adasia!

To ja tyle bo mam kiepskie dni...
Przytulam wszystkie smutne i potrzebujące wsparcia... a szczęśliwe mamy niech nam przekazują te promyki ♡
Kochana co się dzieje? Jakie gorsze dni?

@Destino cieszę się ogromnie że mogłaś utulic swoje Szczęście i że mogłaś go dostawic :-) taka bliskość napewno pobudzi laktacje :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@ola90 kiedy wyniki z Genesis? Jakie badania zamierzasz robić?

@dżoasia a teraz czytam że luteina blokuje owulacje a duphaston nie... Luteina to naturalny progesteron a duphaston syntetyczny.... Nie wiem ufam swojej Pani doktor i myślę że wie co robi...

@ola90 kiedy wyniki z Genesis? Jakie badania zamierzasz robić?

@dżoasia a teraz czytam że luteina blokuje owulacje a duphaston nie... Luteina to naturalny progesteron a duphaston syntetyczny.... Nie wiem ufam swojej Pani doktor i myślę że wie co robi...
No to kochana zrobisz jak uważasz ale mimo to ja bym wolała wiedzieć, czy pęcholek na pewno pękł :)

@smerfik88 niestety do czasu wizyty już pewnie nie dostaniemy :( trochę nas w bambuko zrobili i się cała procedura wydłużyła...no trudno... myśle ze początkiem lutego będzie wynik, a badania hmm mam kilka już zrobionych a teraz będę koncentrować się na tym co zleci dr P, na pewno immunologia i pozostałe przeciwciała które mi brakuje, wczoraj zrobiłam glukozę a w nast sobotę jeszcze krzywa,żeby chociaż to na wizytę mieć...może mi zdiagnozuje na tej podstawie PCos... ;/ Ty robiłaś ta immuno w Krk prawda? Zastanawiam się czy tam te dni badań to są stałe,czy one jakoś się zmieniają?

@matylda23 to oznacza ze jest narazie przodujace. Jeszcze moze sie podniesc. To moze powodowac krwawienia. Dlatego trzeba sie oszczedzac i bardzo uwazac. Takie informacje lekarz powinien ci przekazac na badaniu. I przestan stresowac ciagle to dziecko. Wazne ze rosnie. Nie musi przyrastac idealnie. Pamietaj, ze normy sa usrednione, a sprzet ten sam moze byc inaczej skalibrowany i oko lekarza rozne. Musisz myslec pozytywnie. Nie szukaj klopotow poki ich nie ma. I tak masz z czym sie mierzyc.

@dzoasia bardzo mi przykro, ze przezywasz takie trudy. Lutinusa mozesz brac doodbytniczo. Rownie dobrze sie wchlania. Tylko trudno wlozyc. Ja moczylam woda.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@ola90 tak ja badania robilam w Prokocimiu... Chyba są stałe dni ale w tej chwili nie pamiętam... Najlepiej zadzwonić i zapytać...lepiej porobić wszystkie badania i wiedzieć co z czym i dlaczego... Wszystko się jakoś rozjaśni ale trzeba czasu.. Pomalutku....

@dzoasia właśnie się zorientowałam że ja namieszalam... Ja piernicze....przecież ja mam cykle 32-33 dniowe owulacji przypada na ok 19-20 dc to zgadza się że po owulacji zaczynam brać ten duphaston.... Masakra.... Najwyżej zacznę później o jeden dzień Jak coś... Właśnie rozpisałam sobie to na kartce i się zgadza... Ja to jestem udana

reklama
Do góry