reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ola90 Milo ze pytasz.... Postanowiłam zacisnąć nogi....faszeruje się metylami i już w lutym działamy.... Nie mogę się doczekać.... Hehe... A co tam u ciebie?

Od którego dnia cyklu brałyscue akard heparyne? I mam pytanie czy dophaston może blokować owulacje? Ktoś pomoże?

@dżoasia może i racja.... Lepiej na razie Nie ruszac... Lez i odpoczywaj.... Trzymam kciuki....

reklama
@dżoasia , trzymam kciuki mocno za Ciebie..
U mnie póki co spokój, ale psychicznie nie bardzo. Serce mnie kłuje jak nie wiem,ale wczoraj też mnie kłuło.
Jak mam napisane że łożysko pokrywające ujście wewnętrzne kanału szyjki macicy 13mm , to znaczy,że na takiej szerokości pokrywa tą szyjkę czy w takiej odległości jest od niej? Nie zrozumiałam dziś lekarza na IP.

@smerfik88 popieram w 100% decyzję :) miesiąc to na prawdę nie długo :) u mnie hmm nastawienie na badania, 31 stycznia wizyta u dr P, luty cały pewnie badania, zanim znowu się dostanę na wizytę to gdzie marzec/kwiecień będzie ;/ ale to i lepiej w maju chcemy jeszcze Zakhyntos zaliczyć... poza tym czekamy na wyniki zarodka z Genesis i na sama myśl mnie słabi, planowałam nie znać płci ale chce zarejestrować - bo może to złe zabrzmi ale chce dostać $$$ z PZU z ubezpieczenia dodatkowego na cześć badań....

@ola90 te pieniążki się każdemu należy więc nie brzmi to źle... Badania są drogie więc się na pewno przydadzą....cieszę się bo po metylach się czuje dobrze.....

Martwi mnie tylko jedno mam cykle 32-33 dniowe a duphaston mam brać od 20-25 dc i odłożyć i zacząć brać znowu po pozytywnym teście a moja owulacji przypada na 23 dc i boję się że ni zablokuje duphaston owulacje.... Ehhh

reklama
@smerfik88 to kolejny + zaszczepisz ciało wcześniej metylami :) hmm ja z tym nie pomogę, ja mam cykle 28-30 i owulacje to mam już 12-13dc wiec nie ogarniam kompletnie co, kiedy i jak się suplementuje...

Do góry