reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia życzę Ci aby na strachu się skończyło ;*

Ja biorę ovarin rano i wieczorem i zamówiłam aktywny q10 więc więcej nie wiem w temacie bo też dopiero zaczęłam jajka wspierac xD dziewczyny biorą inofem ale to chyba to samo działanie co ovarin

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@dzoasia [emoji22] to co piszesz jest mi znane, ale wiesz, ze czepiam sie ostatniej nitki nadziei tak jak ty. Przytulam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana no teraz to już tylko ta jedna jedyna niteczka została...

A Ty miałaś jeszcze swoje szczęście na rękach?? :)

@dżoasia Wiesz niestety te stymulacje i duża produkcja jajek też być może wpływa na jakosc pozniej zarodkow i potencjalne wady.. Ty o ile dobrze pamietam masz Pco? To kochana jednak moga byc jakies wady.. Ja rozmawialam ze specem od ivf w Poznaniu, ktory wspolpracuje z klinika w uk, ktora typowo robi ivf przy problemach immunologicznych.On mi mowil, ze czasami embriolodzy oceniaja wstepnie zarodki ze sa super a na pgd okazuje sie, ze kazdy jeden ma wade ... Oczywiscie nie biore pod uwage, ze u Ciebie tak jest!! Ale sama mialam ostatnio wade.. i powiem Ci, ze zaczynam wierzyc ze one sa bardzo powszechne..
Co do wlewow .. no ja poki co tez odpuscilam temat..
Na poprawe kom jajowych polecam mleczko pszczele-szczerze uwazam ze to bije na glowe wszystkie tabsy! Ja pije miositogyn juz od maja biore gluckophage, mace a dopiero mleczko dalo efekt wow!! Co prawda nie moge powiedziec jak wplywa na ciaze bo poki co nie wiem ale widze jak cykl mi sie super uklada. Mleczko wrecz wydluzylo faze lutealna ostatnio, cere mam niezmieska !! Jak nigdy w zyciu! Zawsze jakis maly syfek wyskoczyl, czy zaskorniki teraz nic! Daje tez je mojemu i powiem Ci, ze nawet ma mniej siwych wlosow :D Fryzjer mu to mowil nawet. Takze cos w tym kurcze jest! Oprocz mleczka 1 lyzeczki dziennie biore tez pierzge w miodzie.
A no i standardowo siemie lniane w owsiance, migdaly, orzechy brazylisjie i inne.Teraz pije tez winko i mleko bez laktozy na endometrium.

@dżoasia Wiesz niestety te stymulacje i duża produkcja jajek też być może wpływa na jakosc pozniej zarodkow i potencjalne wady.. Ty o ile dobrze pamietam masz Pco? To kochana jednak moga byc jakies wady.. Ja rozmawialam ze specem od ivf w Poznaniu, ktory wspolpracuje z klinika w uk, ktora typowo robi ivf przy problemach immunologicznych.On mi mowil, ze czasami embriolodzy oceniaja wstepnie zarodki ze sa super a na pgd okazuje sie, ze kazdy jeden ma wade ... Oczywiscie nie biore pod uwage, ze u Ciebie tak jest!! Ale sama mialam ostatnio wade.. i powiem Ci, ze zaczynam wierzyc ze one sa bardzo powszechne..
Co do wlewow .. no ja poki co tez odpuscilam temat..
Na poprawe kom jajowych polecam mleczko pszczele-szczerze uwazam ze to bije na glowe wszystkie tabsy! Ja pije miositogyn juz od maja biore gluckophage, mace a dopiero mleczko dalo efekt wow!! Co prawda nie moge powiedziec jak wplywa na ciaze bo poki co nie wiem ale widze jak cykl mi sie super uklada. Mleczko wrecz wydluzylo faze lutealna ostatnio, cere mam niezmieska !! Jak nigdy w zyciu! Zawsze jakis maly syfek wyskoczyl, czy zaskorniki teraz nic! Daje tez je mojemu i powiem Ci, ze nawet ma mniej siwych wlosow :D Fryzjer mu to mowil nawet. Takze cos w tym kurcze jest! Oprocz mleczka 1 lyzeczki dziennie biore tez pierzge w miodzie.
A no i standardowo siemie lniane w owsiance, migdaly, orzechy brazylisjie i inne.Teraz pije tez winko i mleko bez laktozy na endometrium.
WOW powiadasz, że Twój M ma mniej siwych włosów??? A jak długo mu to dajesz? Bo mój biedak też prawie całkiem siwy, u niego w rodzinie to genetyczne niestety. Podeślij proszę na priva linka gdzie mogę kupić to mleczko i ta pierzgę (w ogóle nie wiem o co kaman, ale poczytam w internetach :D )

@pixi.nova a to mleczko pszczele gdzie można kupić? Bierzesz cały czas czy w wybrane dc ? Jak to się ma do leków można stosować z wszystkim ? [emoji4] kiedy staranka zaczynacie ? Bo gdzieś mi umknęło jaki masz plan teraz [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia Niestety siwizna jest genetyczna :p mój ma lekki szpaczek ale włosy ma czarne jak kruk więc to bardzo się odcina- chociaz mi się tam podoba:D Ja mu to daję od początku grudnia chyba więc juz chyba widac efekty.
Ja mam pierzge w miodzie cala (kawalki) z tej stronki Link do: : : : Gospodarstwo Pasieczne SOCHA : : : pasieki, matki pszczele, miody, miód, świece, sprzęt pszczelarski
A mleczko Link do: Artykuły, Ule i Akcesoria Pszczelarskie | Sklep Internetowy Łukasiewicz

Ale wiem, że @Auri_a ma jakiegos dostawce z waszych okolic :p ta moja firma nie bardzo chce wysylac mleczko.. mi odbierala kumpela osobiscie bo ma rodzicow z gorzowa.

Takze znajdziecie cos z @roxie123 pewnie blizej siebie.
Co do łączenia z innymi suplementami hmm no to jest produkt naturalny wiec ja nie widze przeciwskazan bo to jakby powiedziec, ze nie mozna burakow czy miodu ;) Aaa no i biore non stop.

@dzoasia te niteczki sprawiaja, ze czlowiek nie umiera do konca i znajduje sile do walki. Jestem pelna podziwu jak pieknie to znosisz, a to niezwykle trudne chwile.
Moje szczescie w spa sie naswietla (zoltaczke ma). Wczoraj nawet nie mialam czasu podejsc do niego. Tylko ta chwila rano, ktora zawdzieczam panu lekarzowi i milej siostruni. Zobaczymy co dzis powiedza. Nie moge sie doczekac, a jednoczesnie bardzo sie boje. I czekam na synka.
Wczoraj byla msza na oddziale a ja wciaz powtarzam moja mantre by synus byl w pelni zdrowybi zywy. Wiem, ze mnie rozumiesz, bo jestes mama

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc kochane nie odzywalam sie caly tydzien. Marshia jeszcze raz dziekuje za odstapienie wizyty u Pasnika :*
Mam juz wynik ostatniego badania jakie zlecil mi Pasnik imk. Dla mnie na moj rozumek nie jest one az tak strasznie odchylone od normy ale to tylko moje zdanie. Pasnik zaproponowal leki immunosupresyjne hmm ktorych powiem szczerze troszke sie boje;)
Chcial zebym wziela je juz przed transferem w trakcie stymulacji ale dopytalam czy nie maja wplywu na jakosc komorek i niestety moga miec. Wiec moja decyzja ze stymuluje sie pobieram komorki zapladniam i zamrazam zarodki. Choc tego tez sie obawiam bo nigdy przy poprzednich procedurach nie mielismy nic nadprogramowego. Choc fakt moja poprzednia klinika nie za bardzo przykladala sie do tego zeby pomoc standardowo szablonowo robili icis lub imis bez rzadnych wspomagaczy. Teraz mamy miec Famsi plus magnetyczna separacje plus embrio gen jakies tam super podloze do lepszego wzrostu no i pol na pol z dawca wiec mysle ze te wszystkie dodatki zdzialaja jakies cuda.
Nurtuje mnie jeszcze jedna rzecz czy na tak male odchylenie w wyniku nie wystarczy tylko steryd. Bo slowa Pasnika przydaloby sie wziasc immunosupresanty to nie to samo co trzeba wziasc bo bez tego ani rusz. Kochane a co wy na to czy jest sens rozmawiac wogole jeszcze z Pasnikiem na ten temat
Wrzucam swoj wynik imk

Załączniki

• 20180122_055420.png
    20180122_055420.png
    100,7 KB · Wyświetleń: 104
@roxie123 @agatush @Funia90 dziękuje, że pamietacie im pytacie :* powiedzmy, że nie będe zasmucać forum ale poprosze o modlitwe za mojego Karola

@agatush czy w twoich uprawnieniach cos sie zmieniło? pytam bo muszę Anie pogonić bo nie bedzie mnie przez jakis czas a nie jest to łatwe bo Ania tez ma dziecko w szpitalu

Oczywiście nie zegnam sie z wami :*

reklama
Do góry