@dżoasia Wiesz niestety te stymulacje i duża produkcja jajek też być może wpływa na jakosc pozniej zarodkow i potencjalne wady.. Ty o ile dobrze pamietam masz Pco? To kochana jednak moga byc jakies wady.. Ja rozmawialam ze specem od ivf w Poznaniu, ktory wspolpracuje z klinika w uk, ktora typowo robi ivf przy problemach immunologicznych.On mi mowil, ze czasami embriolodzy oceniaja wstepnie zarodki ze sa super a na pgd okazuje sie, ze kazdy jeden ma wade ... Oczywiscie nie biore pod uwage, ze u Ciebie tak jest!! Ale sama mialam ostatnio wade.. i powiem Ci, ze zaczynam wierzyc ze one sa bardzo powszechne..
Co do wlewow .. no ja poki co tez odpuscilam temat..
Na poprawe kom jajowych polecam mleczko pszczele-szczerze uwazam ze to bije na glowe wszystkie tabsy! Ja pije miositogyn juz od maja biore gluckophage, mace a dopiero mleczko dalo efekt wow!! Co prawda nie moge powiedziec jak wplywa na ciaze bo poki co nie wiem ale widze jak cykl mi sie super uklada. Mleczko wrecz wydluzylo faze lutealna ostatnio, cere mam niezmieska !! Jak nigdy w zyciu! Zawsze jakis maly syfek wyskoczyl, czy zaskorniki teraz nic! Daje tez je mojemu i powiem Ci, ze nawet ma mniej siwych wlosow
Fryzjer mu to mowil nawet. Takze cos w tym kurcze jest! Oprocz mleczka 1 lyzeczki dziennie biore tez pierzge w miodzie.
A no i standardowo siemie lniane w owsiance, migdaly, orzechy brazylisjie i inne.Teraz pije tez winko i mleko bez laktozy na endometrium.