reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Aditka synus sliczny ;)
Gogac85 gratuluje synka.
U mnie na razie zarodka nie widac jest za to cialko żółte o wym 5 mm. Lekarz na usg ( tym razem zabrali mnie na oddzial ciazowy) powiedział że obraz odpowiada ciazy 5,5 tyg zatem wg naszych wyliczen jest ok. Mam się pojawic za 10 dni na usg. Krwiak ma 20x10 mm. W wypisie ze szpitala jakies dziwadla, ze na poczatku tyg krwiak byl o rozm 68x22 mm a teraz nagle 20x10 ? Sama nie wiem co o tym myśleć. Prof jak zwykle dużych szans nie daje.
Ja juz leżę w domku i moj maz nade mna skacze ; ) buziaki

reklama
Iris będzie dobrze :-) Teraz odpoczywaj :-) Profesor zawsze taki "optymistyczny"? :-/

Aditka śliczny chłopak, rozkoszny :-)

Esperanza udanego wypoczynku :-) Przesylaj nam ciepłe myśli :-)

Apolinka gdzie jesteś?

Dziewczyny właśnie dostałam wyniki badań i wyszlo ze mam przeciwciala ANA . Cholerka wlasnie wyszlam ze szpitala. Czy encorton wystarczy?

Tak. Encorton prof zlecił tydzien temu na tzw "zapas" bo wyników jeszcze nie bylo. Encorton dostałam w dawce 1 x 20 mg. Dzis od rana próbowałam się zalogować na diagnostykę, ale mnie caly czas wywołało.
Stresa mam teraz, bo mojego lekarza juz nie zlapie do poniedziałku :(

Iris to wspaniałe wieści! Gogac ma rację, ciałko żółte dobrze wróży :) Może krwiak się wchłania powoli? Ja biorę encorton właśnie na ANA.
Aditka synek śliczny!

reklama
Iris,jaki poziom masz tych ANA? Encorton sobie z nimi poradzi. Spokojnie. Nie stresuj się... Co prawda sporą dawką,ale skoro taka dostalas taka bierz :-)

Alusiu,Piotruś sliczny...

Gogacku drogi gratuluję synka:-)

Do góry