reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Misiejek jestes super mama a przy 2 dziecku to zauwazysz jak sie spinalas :)
najwazniejsze Szczesliwa mama szczesliwe dziecko a jesli nie dasz rady karmic to sie nic nie stanie najwazniejszy twoj spokoj ducha!! a Jasko bedzie najedzony szczesliwy :)a jak maz????

reklama
Witajcie... Ja juz po dzisiejszych wizytach :)

Widziałam bijące serduszko u mojego dzieciątka... wielkością fasolka zgodna mniej więcej z czasem ciąży... To jest połowa 7 tygodnia... :) i pierwszy raz zobaczył serduszko rownież mój EM. Przy swojej 2 ciąży widziałam bijące serduszko ale samiutka.... Teraz mogliśmy podglądać obydwoje... Prawdziwe przeżycie dla nas obu... Leki dalej tak jak biorę mam brać ... Jedynie endo zwiększył mi letrox z 50 codziennie na 75 co drugi dzień...

Misiejek jak dla mnie jesteś jedna z wspanialszych mam jakie znam... Wywalczyłas dla Twojego dzieciątka możliwość istnienia na tym świecie... Wszystko się unormuje, ja w to bardzo wierze... I hormonów się nie daj kochana....
Wogole dziewczyny kręci się łezka w oku jak czytam Wasze wiadomości o macierzyństwie... Dziewczyny pięknie piszecie na ten temat, przez słowa przemawia olbrzymia matczyna miłość.... Uwielbiam Was :*

Alusia gratuluję! Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze. :-D
A jak Twój M zareagował na widok maluszka?
Ściskam Cię ciepło, będzie dobrze :-)

Misiejku - tak jak piszą dziewczyny -spokojnie to tylko hormony. O laktację warto powalczyć, ale jak się nie uda są coraz lepsze mleczka mm.
Hormony szaleją, życie obróciło się o 180 stopni czyli zaczyna się prawdziwe macierzyństwo:-)
I powtórzę , to co dziewczyny - dla JAsia jesteś najwspanialszą wymarzoną mamą, niezależnie czy karmisz piersią czy mm.
Głowa do góry.
Alusia - cudne wieści. Ale przeżycie widzieć serduszko. Ściskam mocno.

Wpatrywał się w ekran niemożliwie, mówił ze był cały zgrzany z na widok dzieciątka... A w drodze powrotnej tak pięknie zaczął mowić o 5mm cudzie w którym bije serduszko... Myśle ze dla niego to był bardzo ważny dzień, bardzo ważna chwila.... A nie napisałam ze fasolki serduszko puka 118 na minutkę ;)

Alus.ia gratulacje ;) cudne wieści. Wzruszylam się jak przeczytalam o reakvji meza. Mojego jutro przy usg nie będzie. Ale chyba na serduszko jeszcze za wcześnie.

reklama
Do góry