reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dzol - napisałam na priv![emoji8]
@Destino - cieszę się, ze jestes spokojniejsza![emoji173]️ maluch pewnie niebawem sam sie zacznje pchać na swiat!
@Funia90 - oj nie przesadzaj[emoji12] nooo mam charakterek wiem... ale uważam, ze miałam powod by byc chamska. [emoji12] Dalej pokazuj nam juz swojego dzidziolka![emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@magda1208 u nas wszystko ok tsh trochę skacze ale jestem pod kontrolą endokrynolog więc zmieniam dawkę leku jak mi każe encorton też już odstawiam w lutym mam wizytę u maliny zobaczymy czy potwierdza i będzie córka a co u Ciebie wiem że chcecie robić kurs adopcyjny super nie jestem na bieżąco bo dużo pracy w firmie i tylko podczytuje
@matylda2382 ja zaczęłam jeść więcej owoców i jogurty jest o niebo lepiej z wyproznianiem a też pytałam dziewczyny co robić

U mnie 17tc i wieczorami jak sobie poleze pół godziny to mam dziwne uczucie jakby mi ktoś tam banki mydlane puszczal takie pukniecia ale bardzo delikatne i zastanawiam się czy to moze mala się ruszać czy wymyślam ale poczekam czy to się rozkreci

I kolejne pytanie farbowalyscie włosy w ciąży jakimiś specjalnymi farbami? A może nie farbowalyscie w ogóle ?

Dziewczyny.... czy przechodzilyscie etap „zołzy” ? Czy tylko ja jestem taką wariatką ? :o

Masakra ... @roxie123 i inne o staraniach a ja na sama myśl-mam bóle brzucha... nie wyobrażam sobie tego, jeszcze dzisiaj mój mąż zaznaczył w kalendarzu datę wizyty u dr P z serduszkiem i powiedział mi,ze jedziemy odzyskać nasze serduszko...

Przytłacza mnie to wszystko..... :( jeszcze oczekuje na te wyniki z Genesis ...

Wczoraj babcia opowiadała mi o obumarciach ciąż u jej kuzynek , każda miała min 2 na koncie , a potem dzieci się sypały jak mąka ..... pokolenie niżej - nic , i w następnym pokoleniu zaczęłam ja .... wiec już nie uwierzę nigdy w przypadek , genetyka jak srał pies się oddzywa ....

Pozdrowienia i gorące buziaki dla was wszystkich .

reklama
Dziewczyny, nie będę już edyt ponownie poprzedniego posta wiec zapytam osobno, dzisiaj mam 37 dzień po zabiegu i czarne plamienie, domyślam się ze nadchodzi @ ... powiedzcie mi proszę czy wy tez tak macie ? Bo od jakiś 3 lat moja każda @ poprzedza właśnie takie coś ... dosłownie jak powidło tylko wiadome inna konsystencja, czego to może być przyczyna... progesteron wykluczony

Do góry