reklama
agatush
Moderatorka
Bentula sklep nazywa się Putka. Prowadzą również sprzedaż online z dowozem kurierskim. Wejdź na ich stronę internetową (jak wpiszesz putka w wyszukiwarkę to Ci wyskoczy) i zobacz :-) ja jadłam ich chleby, bułki, drożdżowki, paczki i ciasta i naprawdę mi smakowały. Nigdy nie pokusił się żeby samej piec bezglutenowe pieczywo, więc to u nich naprawdę mi podpasowalo. Ciasta to piekła sama, ale np. Drożdżowe zawsze zamawiałam u nich :-) a w kwestii tych drugich produktów. Na stronie balviten'u w zakładce świeże wypieki są produkty z marki bezglutenowe przysmaki. Zarówno jasne pieczywo, jak i bagietka oraz bułki są bardzo dobre. Smakiem przypominają bułkę wrocławska :-) ja np. Jak robiłam zamówienie to zamawiałam 10 bochenkow , kilka opakowań bułek i bagietek i mrozilam. Wyciągam sobie po jednym bocheński i albo rozmrażam w całości, albo pół odkrawalam do rozmrozenia a pół dalej chowałam i uwierz nic się z tym nie dzialo. A pieczywo jest świeże bo data jego ważności to kilka dni a nie miesięcy jak w przypadku innych pieczywo BG. Owszem zdarzało się że jakiś bochenek trafił mi się felwrny i się kruszyl, ale z pieczywem gluten owym też tak bywa :-)@agatush czy mozesz wiecej napisac o tym sklepie,tyle ze ja mieszkam pomiedzy tarnowem a krakowem,blizej Tarnowa,zaintrygowalyscie mnie tymi piekarniami i sklepami! Plis :-*
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
Fanka BB :)
@olaa90, ja jestem na dokladnie takim etapie. Ja nie mialam zabiegu ale poronienie w pierwszym tygodniu grudnia. Wlasnie mam brazowe plamienia ale @ nie przychodzi ale licze ze juz niedlugo sie rozkreci.
Kiedys mialam bole okresowe ktore sie zaczely dzien wczesniej, teraz po zmienieniu diety na bezglutenowa nie mam boli okresowych a jedyna oznaka nadchodzacej @ to wlasnie plamienia kilka dni wczesniej.
Czekam jak na zmilowanie bo jestem umowiona u lekarza ze przyjde porobic rozne testy jak tylko dostane.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Kiedys mialam bole okresowe ktore sie zaczely dzien wczesniej, teraz po zmienieniu diety na bezglutenowa nie mam boli okresowych a jedyna oznaka nadchodzacej @ to wlasnie plamienia kilka dni wczesniej.
Czekam jak na zmilowanie bo jestem umowiona u lekarza ze przyjde porobic rozne testy jak tylko dostane.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
bertha
A wiązanie z hialuronem nie robicie od razu?@Kwiatuszekk23 dzieki za info o lametcie. Dr P mówił o zwiększeniu jakości???? Nie tylko ilości?
Kciuki, żebyś szybciutko wyszła i już tam do końca ciąży nie wtacala.
@dżoł my robimy w invikcie. Na podstawowe, msome i testMAR 1 dxien, na posiew 5, na chromatyne aż 10 . Strasznie długo, a on zwlekał od października
@Destino oo prosze jaki obrot sprawy[emoji4]
U mnie glowa nisko od dluzszego czasu i co ? I nic[emoji2][emoji848]
Bo Asia czeka aż ciocia Bertha będzie testować [emoji1] jeszcze tydzień tylko!
Marthi
@dżoł - dziękuję za priva, kochana! ;*
@bobasek1990 - to pewnie czujesz pierwsze ruchy w ten sposób;* a brzuszek już rośnie? Jejku pamiętam jak dopiero, co byłaś na początku i panikowałaś i zobacz jak już daleko <3!!!
@marzycielka81 - oj tam, oj tam!
@bobasek1990 - to pewnie czujesz pierwsze ruchy w ten sposób;* a brzuszek już rośnie? Jejku pamiętam jak dopiero, co byłaś na początku i panikowałaś i zobacz jak już daleko <3!!!
@marzycielka81 - oj tam, oj tam!
marshia
Marthi
Trafiłam rano na nurtujący artykuł.
Przeczytajcie, do porannej kawy:
Link do: USG - BADANIE, KTÓRE SZKODZI MATCE I DZIECKU! - Odkrywamy Zakryte
Nie wiem ile w tym prawdy, ale na podobne artykuły już kiedyś trafiłam...
Przeczytajcie, do porannej kawy:
Link do: USG - BADANIE, KTÓRE SZKODZI MATCE I DZIECKU! - Odkrywamy Zakryte
Nie wiem ile w tym prawdy, ale na podobne artykuły już kiedyś trafiłam...
Porzeczka1234
Prześlijhej. czy któraś z Was analizowala ostatnio z ginem podstawowe wyniki nasienia ? chcialabym sie "poradzic" na prv czy u mojego jest ok? normy normalmi ale sie martwie chromatyna dopiero za 3 tyg.
reklama
Podziel się: