reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Maciejka78 jesli nie znajdziesz nikogo w Łodzi to ja bardzo polecam doktor Anitę Hamelę-Olkowską specajalizuje się właśnie w ultrasonografi i kardiologii prenatalnej i z tego co wiem to jeden z najlepszych specjalistów w Polsce w tej tematyce, tylko przyjmuje w Warszawie.

reklama
@olaa90 kurde o plamieniach nic mi nie wiadomo , ja mam od razu @ ... bóle poprzedzające a jak idę do wc już ,to nie ma plamień tylko się leje ... o i widzisz to moze jakiś związek jest , że teraz Ciebie to dotyczy . Wazne żeby miec plan na leczenie i szukać przyczyny ... dobrze będzie ;* napisze Ci po wizycie jaki u mnie plan na razie jem ovarin 2x1 i zamówiłam aktywny q10

@roxie123 na bank... tylko one ani badań ani nic, masakra... dziękuje i chce w to wierzyć... ;(;* i podziwiam Cię,ze robisz to wszystko na własna rękę , ja zdaje się tylko na niego ....

@Destino i @Funia90 bo Wy kochane najbliżej .... kciuki zaciśnięte

UCiekam na siłownie, miłego wieczorku wszystkim !!!!! ;*

Ostatnia edycja:
@Funia90 wymowka no cos Ty ;) ja bardzo chce ale meza jeszcze nie ma a tez nie moge na spontanie jak Wy bo mnie poza lekami czeka monitoring i polowanie na lewa strone :/ wiec moze byc z tym ciezko:/ zaluje ze mi nie usuneli jajowodu.

@olaa90 ja nigdy tak nie miałam, ale ta @ która mam teraz, jest właśnie taka jak piszesz... Dwa dni miałam takie czarne coś jak to określiłaś "jak powidla" potem niby krwawienia/plamienia raz czerwone raz brązowe i to tak pół dnia coś było, a pół dnia czysto... Eh, chciałabym żeby się to skończyło, bo w sumie trwa to już do kupy 6 dzień. Ale wiesz jakie są pierwsze @ po zabiegach. Wszystko musi się do końca wyczyścić żeby później było pięknie :*

@iveo ja moge Ci pecic z punktu widzenia mojej 14 letniej corki,przerabialismy wiele chlebow,ale ten lubi najbardziej,zreszta ona je chleb tylko w szkole,tak to woli same parowki,salatki,bo ogolnie nie sa fajne te chleby. Chleb jest firmy Sch

To napisalam. Firmy Schar,maestri classik,we foremce :-),dobre sa cale pieczone chlebki z balwitenu,ale to trzeba zamawiac w sklepach ze zdrowa żywnością,ja mam taki,nazywa sie Pszczółka,i jest w Tarnowie,malopolsaka :-)

reklama
@Destino Kochanie juz tak niewiele dzieli Cie od spotkania z Twoim Natanielkiem [emoji8]
Rozumiem ze sie boisz ale nie moze byc inaczej jak dobrze [emoji8][emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry