@Maciejka78 jesli nie znajdziesz nikogo w Łodzi to ja bardzo polecam doktor Anitę Hamelę-Olkowską specajalizuje się właśnie w ultrasonografi i kardiologii prenatalnej i z tego co wiem to jeden z najlepszych specjalistów w Polsce w tej tematyce, tylko przyjmuje w Warszawie.
reklama
roxie123
Fanka BB :)
@olaa90 kurde o plamieniach nic mi nie wiadomo , ja mam od razu @ ... bóle poprzedzające a jak idę do wc już ,to nie ma plamień tylko się leje ... o i widzisz to moze jakiś związek jest , że teraz Ciebie to dotyczy . Wazne żeby miec plan na leczenie i szukać przyczyny ... dobrze będzie ;* napisze Ci po wizycie jaki u mnie plan na razie jem ovarin 2x1 i zamówiłam aktywny q10
olaa90
@roxie123 na bank... tylko one ani badań ani nic, masakra... dziękuje i chce w to wierzyć... ;(;* i podziwiam Cię,ze robisz to wszystko na własna rękę , ja zdaje się tylko na niego ....
@Destino i @Funia90 bo Wy kochane najbliżej .... kciuki zaciśnięte
UCiekam na siłownie, miłego wieczorku wszystkim !!!!! ;*
@Destino i @Funia90 bo Wy kochane najbliżej .... kciuki zaciśnięte
UCiekam na siłownie, miłego wieczorku wszystkim !!!!! ;*
Ostatnia edycja:
agatush
Moderatorka
@zosiak są specjalne znieczulenia bezpieczne dla kobiet w ciąży :-)
@bobasek1990 to mogą być ruchy :-) ja farbowalam włosy normalnie :-)
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
@bobasek1990 to mogą być ruchy :-) ja farbowalam włosy normalnie :-)
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
roki_1991
@olaa90 ja nigdy tak nie miałam, ale ta @ która mam teraz, jest właśnie taka jak piszesz... Dwa dni miałam takie czarne coś jak to określiłaś "jak powidla" potem niby krwawienia/plamienia raz czerwone raz brązowe i to tak pół dnia coś było, a pół dnia czysto... Eh, chciałabym żeby się to skończyło, bo w sumie trwa to już do kupy 6 dzień. Ale wiesz jakie są pierwsze @ po zabiegach. Wszystko musi się do końca wyczyścić żeby później było pięknie :*
reklama
Podziel się: