reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
- @roxie123 - no co poradzić
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
(to oczywiście odnosi się do Twojej odpowiedzi w kwestii lekarza!)
@Porzeczka1234 - ja PAI też nigdy nie badalam... a u mnie poronienia w 3 pokoleniach się zdarzały od strony taty, ale nikt nigdy się nie badał pod tym kątem...

reklama
Dziękuję dziewczyny :*
Ja juz w domu. Radosc Adasia bezcenna :) Oliwka jeszcze w przedszkolu wiec mam jeszcze chwilke luzu :)
Matylda ja z Adsiem tez tak mialam z lozyskiem. Bylo na scianie przedniej i przechodzilo na tylnia. W 14tc mialam krwotok przez to lozysko. A w 20tyg bylo juz na scianie tylniej i wysoko. Musisz sie oszczędzać i nie dzwigac.

@Kwiatuszekk23 , dobrze,że już w domku :) który u Ciebie już tydzień? moje łożysko było na przedniej ścianie tylko na samym początku, potem zawędrowało na tylną,tyle,że za nisko i brzeżnie przoduje. Mam nadzieję,że mimo wszystko pójdzie do góry. Ja prawie ciągle leżę, wstaję do toalety tylko, w prawdzie co pół h nawet... :D no ale dalej się nie ruszam.

@Kwiatuszekk23 kochana dobrze , że wychodzisz juz też miałaś tak ciepło w piczce jak Ci podawali zastrzyk brrr

@nafoczka kochana chlebek jest super mój mąż mówił że on nie będzie go jadł bo dietetyczny ale jak ukroił kromkę to powiedział , że zmienia zdaniem i będzie jadł chlebek jest chrupki z zewnątrz i mokry w środku polecam. Jak się czujesz kochana jak syn tym razem o statszaka zapytam

@marthi myślę, że źle ci zmierzył endo . To właśnie przykład , że co ręką to inny pomiar. Staraliście się?

@burczuś jak się czujesz?

@dżoasia nieustannie trzymam kciuki
Dzięki że pytasz @Porzeczka1234:)
A daję radę...pomimo małej depresyjki ;)

Odpoczywajcie dziewczynki i czekajcie na swoje skarby [emoji4]

@Porzeczka1234 przepisy zamieszczamy na wątku z IO żeby nie zaśmiecać więc wpadnij[emoji4] no chlebus pyyyszny jest [emoji7]

@Destino jak tam ? ;* Ty jutro na wywołanie tak ? :)

Ja jutro 8semke wyrywam boję się tak ze zawał... xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino coś milczy, to może już dzisiaj, się coś zaczęło? :) Jakaś akcja, poród?! :D Destiiii, pochwal się! odezwij się między skurczami :D

@dżoasia - jak Twoje nastawienie? Coś czuję, że skoro taka tajemnicza, to... może widzisz w końcu szanse? :) Życzę Ci z całego serducha, by się udało!

Milcze bo jestem przerazona. Nie ma zadnej akcji. Jutro ide na wywolanie. Akcje byly w zeszlym tygodniu ale minely

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino nie dziwię się ale nie bój się ;* z pierwszym porodem zazwyczaj tak jest ze nie ma akcji porodowej... dadzą Ci wywołanie i już a w najgorszym razie zrobią cesarke . Niebawem będziesz miała Niunia przy sobie ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry