reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi widze.... ciemnosc:p nic nie wiem, beta cos rosnie ale to malo wiec dalej mnie trzyma.
Co do endometrium to mi tez tak raz.zmierzyli lekarze ze jeden zmierzyl 10mm a za kilka dni drugiemu wyszlo 8,5mm i pytalam pielegniarki w klinice o co kaman, to mowila ze czasem niektorzy mierza bez jakiejs warstwy i dlatego roznice. Nie czaje tego bo albo sie mierzy tak albo srak, ale trudno, w ogole sie tym nie przejmuj. Jak cie to nurtuje to mozesz badac estradiol i jak bedzie rosl to git. :)

@Destino oby jutro przynioslo cudowne male zycie:)

reklama
Dziewczyny bylam dzis w sklepach ze zdrowa zywnoscia. Te chleby bezglutenowe to tak wygladaja ze patrzec sie na nie nie moge
@agatush @Porzeczka1234 czy wy kupowalyscie ktorys czy pieklyscie same? Ewentualnie jaki mozecie polecic?

@dżoł - będę Ci bardzo wdzięczna! ;* Niepokoi mnie ten temat, ale nie chce latać co chwile do gina by mierzył mi endo...
Rozumiem Cię doskonale z tym wypytywaniem, ja tak jak pisałam - poroniła moja prababcia, babcia i ciocia (każda 1 ciążę i to zawsze byli chłopcy), potem każda miała już córkę i dziewczynki dały rade. Teraz jedna kuzynka (rok temu) poroniła, ale pierwsze dwie ciąże bezproblemowe - dziewczynki, trzecia utracona w 6/7 tc. nie badała już, ale możliwe, że mógł być to też chłopczyk... U mnie 1 ciąża niewiadomo jaka płeć, w drugiej - chłopczyk...

@dżoasia - trzymam kciuki, żebyś się miło zaskoczyła! ;*
No własnie, albo się "mierzy tak albo SRAK" :D niepokoi mnie to, ale ... co zrobię. :D Wierzę, że ten Pan się po prostu jebn*ł na obliczeniach.

@Maciejka78 - hahah, już przestańcie z tymi brawami :D hahahh

@iveo - ja odwiedziłam wczoraj nowa piekarnie bezglutenową i powiem Ci... że... kopara mi opadła. Mają tak dobre wypieki!!!
Chleb jasny z pomidorami (BEZGLUTENOWY) miałam zjedzony już na drugich światłach stojąc w korku w mieście :D kupiłam jeszcze ciemny Starowiejski dla mojego M i muffinki, wszystko gluten free a pyszne tak, że OSZALAŁAM ! :d Tych chlebów pakowanych w supermarketach nie trawię. Myślałam, że nie ma już ratunku na dobry chleb bez glutenu a tu się tak zaskoczyłam - miękki, wilgotny, pyszny!

@magda1208 normalnie cukier powinien rosnac po godzinie po 2 wracac do poczatkowej wartosci. Jak Ci tak szybko spada to nie wiem co to znaczy. A insulinowa robilas?

@magda1208 normalnie cukier powinien rosnac po godzinie po 2 wracac do poczatkowej wartosci. Jak Ci tak szybko spada to nie wiem co to znaczy. A insulinowa robilas?

Przed chwilką zadałam pytanie jak się bada tą insulinową chyba mnie szlak trafi pytałam wczoraj babkę o krzywą insulinową to odpowiedziała ,że tylko jest to badanie które robiłam wczoraj.

reklama
@magda1208 bo w tych zwykłych labach to nie wiedzą ...jednoczesnie się 2 badania robi . Kurde faktycznie nie zwróciłam uwagi cukier powinien rosnąc a nie spadac hmm musisz przyrównać z insuliną najlepiej

Do góry