Witam się Panienki, po weekendowej przerwie
Jak zwykle, początek tygodnia dużo pracy, a jutro wyjeżdżam na dłuższy weekend odpoczynkowy więc znowu mnie nie będzie.
Pytanko do Was - bardzo proszę o odpowiedź ;*
Byłam w 15dc u gina (to było przed owu) endometrium wg. niego miało 8mm, byłam na kontroli znowu w 21dc (ale niestety w zastępstwie był inny gin:/) i zmierzył endo i niby miało 7,7 mm (po owu już, bo owu u mnie wypada 19/20dc).
Jak to mozliwe??? Czy endo mogło w ogóle nie urosnąć przez 6 dni, a nawet zmaleć??? Doradźcie proszę z doświadczenia, bo strasznie mnie to męczy
Byłam w ogóle wczoraj na badaniach krwi. Na koniec października TSH miałam 0,4 i w grudniu zaczęłam się mega źle czuć (stale zmęczona, senna, rozdrażniona, itd) i postanowiłam (sama sobie), że będę brać 1 dnia całą tabletkę letrox, drugiego 1/2 i tak na zmianę... Bałam się, że robi mi się nadczynność. Ciągnęłam tak 3 tyg... Wczoraj zrobiłam TSH i jest 2,7 :/ Kuźwa... stale coś. Wracam do dawkowania codziennie 1 tabl. Eh....
@roxie123 - masz rację, coś tu ostatnio trochę doliniasto, dawać nowe szczęśliwe brzuszki!
@czarna_mala - to pij izytol, kochana, pij!
@bertha - ja nie mam dzidzi, więc też staram się o 1...
@Maciejka78 - leż, kochana, pachnij i wypoczywaj! ;* nie nadwerężaj się proszę!
@dżoł - uśmiałam się "cos mi sie popierdolilo w glowie i nie moge sie doczekac nastepnego okresu zeby moc sie starac" - może to najlepsze podejście w tej sytuacji?
Dobrze, że nie wpadłaś w żadną depresję itd.
@dżoasia - trzymam nieustannie kciuki! ;*
@dżoł - przykro mi z powodu babci, u nas też babcia mojego męża w ciężkim stanie w szpitalu od ponad tygodnia...
@marshia - napisałabym to, co
@smerfik88 "możemy przybic sobie piątkę.... Chcę a się boję.... Ale kochana kto nie ryzykuje ten nie pije szampana... Damy radę musimy...." - 100% słowem w sedno!