reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi 39t5d. Tylko oni licza z usg prenatalnego i w tedy jestem w 40t4d. Boja sie ze wzgledu na przeszlosc poloznicza i wielkosc dziecka

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino - wierzę i nie widzę innej opcji, by wszystko się dobrze skończyło.
Ruchy Natanielka czujesz, prawda? Nawet gdyby miało być CC, to niech będzie. Życzę byś prędko miała swój skarb przy sobie.

@Kwiatuszekk23 , dobrze,że już w domku :) który u Ciebie już tydzień? moje łożysko było na przedniej ścianie tylko na samym początku, potem zawędrowało na tylną,tyle,że za nisko i brzeżnie przoduje. Mam nadzieję,że mimo wszystko pójdzie do góry. Ja prawie ciągle leżę, wstaję do toalety tylko, w prawdzie co pół h nawet... :D no ale dalej się nie ruszam.
U mnie tez brzerznie przodowalo. Ale koniec koncow ladnie sie podnioslo. U nas dzis 30tc 1 dz.

@matylda23 u mnie w szpitalu podejrzenie, ze ten bol podbrzusza to tez mogly byc jelita. Tez mam zaparcia w szpitalu lactuloze tez dostawalam i udalo sie wyproznic po 2 dniach stosowania lactulozy.
@nafoczka a Ty kochana mialas passer czy jak to sie tam pisze zakladany czy obeszlo sie bez tego?
@dżoł przykro mi, ze z babcia nie jest dobrze. Niestety czesto tak jest, ze jeden odchodzi inny maluszek przychodzi. Moj Tata odszedl w kwietniu a ja bylam w ciazy we wrzesniu.
@kinga_86 to gratulacje, ze sie udalo :)

@Porzeczka1234 calkiem możliwe ze mamy „po rodzinie”, tylko żeby to było takie latwe zapytac o te sprawy…. ja, czarna owca w rodzinie ( czyt. jedyna bez dzieci), domysły/pomysły ze mój „strzela slepakami, bo do tej pory nic nie posiał od slubu”. Porusze temat to dopiero się zacznie gadanie…
@burczuś :*
@Marthi w domu poszukam opisu z wizyt i zobacze jakie mialam endo po owu.
@Destino trzymam kciuki za Was :* powodzenia Kochana :*
@magda1208 nie znam się ;-(

reklama
@Maciejka78 , ja się wypróżniam 1-2razy dziennie,ale w okropnych bólach i z krwawieniami. Może to już hemoroidy...
Ja z kolei mam takie dziwne uczucie w brzuchu,nie wiem jak je nazwać,może coś jak mrowienie? Od soboty to mam. Oby to jelita,a nie jakieś bezbolesne skurcze,bo i to już zaczęłam sobie wkręcać
@Destino , powodzenia jutro!! :*

Do góry