reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
roxie123
@magda1208 wyniki ok według mnie a insulinowa robilas ?
Kwiatuszekk23
U mnie tez brzerznie przodowalo. Ale koniec koncow ladnie sie podnioslo. U nas dzis 30tc 1 dz.@Kwiatuszekk23 , dobrze,że już w domku który u Ciebie już tydzień? moje łożysko było na przedniej ścianie tylko na samym początku, potem zawędrowało na tylną,tyle,że za nisko i brzeżnie przoduje. Mam nadzieję,że mimo wszystko pójdzie do góry. Ja prawie ciągle leżę, wstaję do toalety tylko, w prawdzie co pół h nawet... no ale dalej się nie ruszam.
Maciejka78
@matylda23 u mnie w szpitalu podejrzenie, ze ten bol podbrzusza to tez mogly byc jelita. Tez mam zaparcia w szpitalu lactuloze tez dostawalam i udalo sie wyproznic po 2 dniach stosowania lactulozy.
@nafoczka a Ty kochana mialas passer czy jak to sie tam pisze zakladany czy obeszlo sie bez tego?
@dżoł przykro mi, ze z babcia nie jest dobrze. Niestety czesto tak jest, ze jeden odchodzi inny maluszek przychodzi. Moj Tata odszedl w kwietniu a ja bylam w ciazy we wrzesniu.
@kinga_86 to gratulacje, ze sie udalo
@nafoczka a Ty kochana mialas passer czy jak to sie tam pisze zakladany czy obeszlo sie bez tego?
@dżoł przykro mi, ze z babcia nie jest dobrze. Niestety czesto tak jest, ze jeden odchodzi inny maluszek przychodzi. Moj Tata odszedl w kwietniu a ja bylam w ciazy we wrzesniu.
@kinga_86 to gratulacje, ze sie udalo
dżoł
@Porzeczka1234 calkiem możliwe ze mamy „po rodzinie”, tylko żeby to było takie latwe zapytac o te sprawy…. ja, czarna owca w rodzinie ( czyt. jedyna bez dzieci), domysły/pomysły ze mój „strzela slepakami, bo do tej pory nic nie posiał od slubu”. Porusze temat to dopiero się zacznie gadanie…
@burczuś :*
@Marthi w domu poszukam opisu z wizyt i zobacze jakie mialam endo po owu.
@Destino trzymam kciuki za Was :* powodzenia Kochana :*
@magda1208 nie znam się ;-(
@burczuś :*
@Marthi w domu poszukam opisu z wizyt i zobacze jakie mialam endo po owu.
@Destino trzymam kciuki za Was :* powodzenia Kochana :*
@magda1208 nie znam się ;-(
reklama
matylda23
@Maciejka78 , ja się wypróżniam 1-2razy dziennie,ale w okropnych bólach i z krwawieniami. Może to już hemoroidy...
Ja z kolei mam takie dziwne uczucie w brzuchu,nie wiem jak je nazwać,może coś jak mrowienie? Od soboty to mam. Oby to jelita,a nie jakieś bezbolesne skurcze,bo i to już zaczęłam sobie wkręcać
@Destino , powodzenia jutro!! :*
Ja z kolei mam takie dziwne uczucie w brzuchu,nie wiem jak je nazwać,może coś jak mrowienie? Od soboty to mam. Oby to jelita,a nie jakieś bezbolesne skurcze,bo i to już zaczęłam sobie wkręcać
@Destino , powodzenia jutro!! :*
Podziel się: