reklama
@marshia możemy przybic sobie piątkę.... Chcę a się boję.... Ale kochana kto nie ryzykuje ten nie pije szampana... Damy radę musimy....
@Porzeczka1234 masz rację jak tylko nie ma przeciwwskazań to można pracować....
@Porzeczka1234 masz rację jak tylko nie ma przeciwwskazań to można pracować....
bertha
Fanka BB :)
Ja się zastanawiam nad różnymi rodzajami stymulacji. Bo clo to nie wiem w sumie co to, ale lametta i inne typu aromek robią jedynie tyle ze blokują receptory estradiolu w organizmie, wiec tam gdzie się on wytwarza - w jajnikach, nie jest odbierany przez receptory w organizmie tylko zostaje sobie na miejscu. Wiec wnioskując zostaje go więcej dla jajek. Co znowu jednak wydaje się ze ma związek z ich jakością.. ja przy stymulacji do ivf zawsze miałam jakieś mikro ilości estradiolu,nieadekwatne do ilości jajek. Wiec ja jednak myśle ze trochę ta stymulacja np lametta na coś pomaga.@dżoł a mówisz o wlewach z immunoglobulin? A myślałaś o accofilu? Ja myślałam o tym (straty mamy ma podobnym etapie) nuedtety dziś się dowiedziałam, ze w Invimedzie są tylko dla kobiet z procedurą IUI lub IVF. Dla naturalnych starań nie i nie bardzo mam do kogo z tym iść. Chyba, ze Paśnik byłby w stanie je przepisać, hak radzi mi Pixi. Tylko od niego chyba żadna accofilu nie dostała?
A on się pięknie sprawdził u @matylda23 , @matulkaa i kogoś jeszcze, chociaż już teraz nie pamietam.
@matulkaa przypomjij mi jeszcze czemu Ty miałaś do niego wskazanie?
W ogole mój gin proponuje mi stymulację drobną, żeby pomoc naturze w ilości potencjalnych komórek, ten z Invimedu miwi, ze skoro zachodzę naturalnie to po co i żeby odpuścić, bo jakości nie poprawię stymulacją. Przynajmniej na razie, żeby odpuścić. Co Wy na to?
Na innym forum dziewczyn kilka dostało accofil u Pasnika. Jedna kirów nie robiła ale za to przez >10 lat staran naturalnych nigdy nie była w ciąży wiec pewnie założył problem w zagnieżdżaniu, ze to pomoże. Pierwsze ivf i pierwszy transfer jej się z accofilem udał.
@mickey*, super ze jajowody drożne!
@Porzeczka1234 to ja też muszę chlebus upiec
@roxie1234 bo cię zaraz ze te leki zespamuje a fakt "wataha" to jakby za płotem
@Maciejka78 oszczędzaj się, to nie przelewu. Mi też puszczała w środku
@smerfik88 mnie też krwiak pokonał i zostałam juz w domu i dobrze bo potem doszedł problem z szyjka
@roxie1234 bo cię zaraz ze te leki zespamuje a fakt "wataha" to jakby za płotem
@Maciejka78 oszczędzaj się, to nie przelewu. Mi też puszczała w środku
@smerfik88 mnie też krwiak pokonał i zostałam juz w domu i dobrze bo potem doszedł problem z szyjka
matylda23
@nafoczka , Ty też miałaś krwiaka? Popularne to dziadostwo u nas.
A któraś miała łożysko brzeżnie przodujace i czy ono się podniosło?
@smerfik88 , ja tam od razu poszłam na l4. W pracy się stresowałam, nie miałam czasu jeść. Zresztą nawet jakbym od razu nie poszła,to i tak w 9tc pojawił się krwiak i nakaz leżenia.
@dżoasia, ja mam trochę clexane. Jednym opakowaniem bym Cię mogła poratować jak coś. Mam też na zbyciu jeden accofil. Kciuki za dzidziusia !
@dżoł , przykro mi z powodu babci...
@burczuś , jak wyjazd? Wypoczęłaś?
A któraś miała łożysko brzeżnie przodujace i czy ono się podniosło?
@smerfik88 , ja tam od razu poszłam na l4. W pracy się stresowałam, nie miałam czasu jeść. Zresztą nawet jakbym od razu nie poszła,to i tak w 9tc pojawił się krwiak i nakaz leżenia.
@dżoasia, ja mam trochę clexane. Jednym opakowaniem bym Cię mogła poratować jak coś. Mam też na zbyciu jeden accofil. Kciuki za dzidziusia !
@dżoł , przykro mi z powodu babci...
@burczuś , jak wyjazd? Wypoczęłaś?
Ostatnia edycja:
burczuś
@matylda23 nadal wypoczywam jestem w takiej wichurze,że tu się tylko odpoczywa
A Ty rób co lekarze każą...odpoczywaj z całych sił
A Ty rób co lekarze każą...odpoczywaj z całych sił
roxie123
matylda23
roxie123
@matylda23 dużoooo wody pij [emoji4]
Odpoczywajcie dziewczynki przyjdzie czas na wstawianie [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Odpoczywajcie dziewczynki przyjdzie czas na wstawianie [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
burczuś
@matylda23 moja siostra na problemy gastryczne w ciąży dostała magnez...pomagał jej
Dziewczyny. Weźcie mnie oświećcie..skoro ktoś zachodzi ,to w jakim celu cykl się stymuluje??
Dziewczyny. Weźcie mnie oświećcie..skoro ktoś zachodzi ,to w jakim celu cykl się stymuluje??
Podziel się: