reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia ja miałam lamettę do IUI 3x, ciąży nie było aleza to za każdym razem po 2 pęcherzyki (u mnie raczej brak owu naturalnie). Co do Accofilu to Paśnik zleca jak ktoś ma problemy z KIRami (ale na tym się wgl nie znam, coś tam o tym wspominał jak go pytałam o mój przypadek). Problemy z kirami można podejrzewać jak się ma słabiutkie endo. Ale nie wiem czy czegoś nie przekręciłam, bo strasznie dużo info miałam na jednej wizycie.
@dżoł ja miałam badane ana jak jeszcze miałam minimalnie dodatnią betę (wartość niecałe 3 - jak już spadała po cb). Na zlecenie lekarza. Jeśli chodzi o wlewy to Paśnik jest zdania, że są minimalnie poniżej szczepień w rankingu skuteczności, ale Ty już po szczepieniach to może tymi wlewami może wzmocnisz efekt. Czytałam kiedyś komentarz o jednej dr na znanymlekarzu, że kobita donosiła 7 ciążę będąc po szczepieniach i właśnie na wlewach. Więc nadzieja chyba jest :) Co do starań też zawsze mam wqrwa jak muszę czekać. Nienawidzę tracić cykli, szkoda tylko, że ja mam jeszcze ograniczenia finansowe bo ivf mnie wydoiło z kasy doszczętnie...

Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie i dzięki za pamięć :)
Ja powtarzałam betę ale dalej będę głupio robić z tego "tajemnicę". Dzwoniłam do kliniki, leków na razie mam nie odstawiać, muszę podjechać po receptę i może złapię doktorka odnoście dawkowania, bo chciałabym clexane brać codziennie a kazał co 2 dzień, jakby co to nie mam skąd wziąć recepty, więc musiałby sie zgodzić :/

reklama
Ja teraz zajęłam się gotowaniem np . :) Czytam dużo , od jutra ćwiczenia zaczynam delikatne ...
Miałam iść do pracy , ale po [ierwsze nie ma gdzie jak juz to trzeba dźwigać itd po drugie muszę przygotować swój organizm na ciążę więc nie będę się tak forsować , są rzeczy ważne i ważniejsze . Gdybym miała prace siedzącą lub w jakimś butiku drogerii to jeszcze inne odpdają ...tym bardziej , ze mam zrąbany kręgosłup jeden zły ruch i znowu mi się kręgi wysuną a tego nie chce bo można życie skonczyć z bólu przeszłam nastawianie więc wrrrr . Chciałabym pomóc M , ale nie kosztem tego o co walczymy i ponad siłę ...nie zawsze praca i starania idą w parze :/
Teraz jestem na swoim więc wiecznie mi czasu brakuje , ciągle coś do roboty :D a jak idę do sklepu to mam taką gimnastykę , że heja, bo pod taką górke do mnie wyjść z siatkami to wiecie :D

Wiecie co oglądamy teraz z M , Watahe i powiem Wam , że ciarki mam nie raz bo to ode mnie jakby za płotem...

@dżoasia więc &&& :**

@smerfik88 no zalezy kto co robi, ja 8 h w urzedzie przed kompem....
Mojego meza babcia dzis trafila z hospicjum na intensywna terapie na kardiologie [emoji26]
Ktoś musi umrzeć, by żyć mógł ktoś ?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

No właśnie planować sobie można a życie weryfikuje... Mąż powiedział że bez dyskusyjnie pracować nie będę... On nie będzie się stresowal że wdycham zmywacze i pyłki... Może i ma rację.. Na razie to się musimy zacząć starać.... Hehe

@dżoł bardzo mi przykro z powodu babci.... Ehh życie jest ciężkie...

@Maciejka78 o kochana ty już na połowce. Wow.... Ja zawsze powtarzam ty planujesz a Pan Bóg się śmieje.... Także nie upieram się jednak z tą pracą bo najważniejszy dzidziolek

@bertha ja też o pierwsze, ale jeszcze czekam na starania aż mój organizm się ogarnie po poronieniach....
@iveo kasza jaglana chyba nie ma wysokiego indeksu, bo mi dietetyczka mówiła właśnie ze dobrze byłoby jeść na śniadanie kasze jaglana...
@roxie123 kochana,jestem z tobą... Też nawet się starać nie mogę, a ostatnio coraz mniej wiem.. :(

@Maciejka78 oszczedzaj sie kochana

@dżoł moze to wyparcie albo nadzieja bo było serduszko coś ruszyło oby następny był szczęśliwy na 9 miesięcy. Przykro mi z powodu babci

@roxie123 upiekłam chleb pyszny tylko mi znów za wysoki wyszedł bo miałam za małą foremkę.

@smerfik88 ja pracowałam prawie do 3 mięsiaca ale tu wszystko zależy gdzie się pracuje i czy ciąża nas nie zmusza do zwolnienia tempa

@roki_1991 Ja na razie myślę czym atakować moje jajeczka[emoji16]
@Porzeczka1234 no mniam jest [emoji4] właśnie jadłam z masełkiem [emoji4] ja za to muszę piec w jednej formie żeby był wyższy

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dzol bardzo mi przykro z powodu babci... niestety czesto tak bywa, ze ktos odchodzi, by ktos inny mogl sie pojawic [emoji22]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@magda1208 nie dziwie Ci się ja jestem przerazona staraniami a jak mówią ciąża zaczyna sie w glowie wiec musze odnalezc pozytywne nastawienie...
@dżoł ja bym na Twoim miejscu koniecznie zbadala mlr bo moze wzrósł ale za malo zeby utrzymac ciaze widac jednak ze sie pozytywnie cos zadzialo
@dżoasia trzymam kciuki zeby rosla rosla i powstal dzidzioł
@roxie123 wydaje mi sie ze stymulacja dla tych co nie zachodza po co ingerowac w nature jak nie trzeba

Do góry