reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia u mnie accofil przepisany był ze względu na genotyp KIR AA.
Mało mnie na forum (remont w trakcie) ale ostatnio zaniepokoiła mnie info. od @Kwiatuszekk23. Jaki steryd na rozwój płuc. Co się dzieje? Przecież ja cię przed siebie do kolejki pt. termin porodu nie wpuszczę [emoji4] trzymajcie się dzielnie.
@Destino [emoji8] czekamy na królewicza [emoji7] taki nasz rodzynek na wątku [emoji4]

Pozdrowienia dla wszystkich starających się, diagnizujących i tych już z brzuszkiem [emoji4]
My jutro wizytujemy. Po raz pierwszy czeka mnie badanie KTG. Trochę się denerwuję, moja dziewczynka ostatnio jakaś leniwa się zrobiła, ale to pewnie przez to, że rośnie i już miejsca za wiele nie ma.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Auri_a nie ma za co kochana przepraszac, pytalam czy przyczyna poronienia byl krwiak, powiedzial: nie, wrecz przeciwnie, byl skutkiem... moj blad bo nie drazylam tematu. I pierwsze jego slowa jak weszlam ( bo o poronieniu wiedzial z smsa) to powiedzial: to co asia, musisz chyba do lodzi wrocic... ale powiedzialam ze nie, bo zdazylam do doc napisac i nie kazal sie szczepic, tylko dac znac jak zajde. Chce wierzyc ze tym razem to byla wada i szczepienia nie mialy z tym zwiazku.
@smerfik88 wg om 7t0. Wczesniej to byl zawsze 4-5 raz chyba 6 tc.zawsze tylko pecherzyki. Bralam neoparin 0,8, encorton 10, duphaston 3x2, luteine 3x2, euthyrox 75, chela mag b6, prenatal uno. Jesli chodzi o starania to jestem ledwo co po poronieniu, powinnam byc w dolku, miec depresje, plakac itp a tymczasem cos mi sie popierdolilo w glowie i nie moge sie doczekac nastepnego okresu zeby moc sie starac. Chyba czas do specjalisty.
@burczuś [emoji8]
@Maciejka78 odpoczywajcie [emoji8] jeszcze sie nasprzatasz

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@marshia u mnie accofil przepisany był ze względu na genotyp KIR AA.
Mało mnie ostatnio na forum, (remont w trakcie) ale ostatnio zaniepokoiła mnie info. od @Kwiatuszekk23. Jaki steryd na rozwój płuc. Co się dzieje? Przecież ja cię przed siebie do kolejki pt. termin porodu nie wpuszczę [emoji4] trzymajcie się dzielnie.
@Destino [emoji8] czekamy na królewicza [emoji7] taki nasz rodzynek na wątku [emoji4]

Pozdrowienia dla wszystkich starających się, diagnizujących i tych już z brzuszkiem [emoji4]
My jutro wizytujemy. Po raz pierwszy czeka mnie badanie KTG. Trochę się denerwuję, moja dziewczynka ostatnio jakaś leniwa się zrobiła, ale to pewnie przez to, że rośnie i już miejsca za wiele nie ma.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Matulka spokojnie. Nic sie zlego.nie dzieje, ale lekarz woli mnie w razie czego zabezpieczyc a i ja bede spokojniejsza. Dzis mam.miec ostatnia dawke a jutro do domku. Taka jak.on to okresil "profilaktyka".

@dzol cieszę się że tak się nastawiona bojowo....czekamy na okres i na wizytę u lekarza...

@Maciejka78 też mi się wydaje że to normalne że człowiek się martwi i denerwuje jak to bedzie....kochana odpoczywaj i nie przemęczaj się.... Który to tydzień?

A dziewczyny powiedzcie mi czy lepiej iść na l4 jak już się zajdzie w ciaze czy pracujecie lub pracowałyscie normalnie?

A znany Wam jest ten suplement ?? ? sorki , że tak wypytuję le kurcze hm... myślę co brac bez recepty , żeby poprawic jakośc komórek a nie tracić czasu d3dd006a4a80b18910e0160b53bc.jpg to lepsze jak ovarin ?

Załączniki

• d3dd006a4a80b18910e0160b53bc.jpg
    d3dd006a4a80b18910e0160b53bc.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 64
@smerfik88 ja teraz po tym 2-tygodniowym lezeniu, wiem, ze (o ile nie bede wymiotowac jak kot) bym chciala pracowac do 15-20 tc. W pracy szybciej czas leci, a w domu to tylko czytalam glupoty w necie....

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@dżoł ja właśnie rozmawiałam z mężem że chciałabym pracować jak zajde w ciaze to mnie ochrzanil że będę wciągać ten pył z paznokci i że zabiegów i tak nie będę mogła wykonywać to po co chodzić do pracy...A w domu można zwariować....

@smerfik88 my w 19 tc
Ja chcialam zejsc na l4 od 3 mca ciazy ale wyszlo troche wczesniej z uwagi na brazowe plamienia. Takze wiesz mozesz planowac a zycie zyciem. Znaczenie ma tez rodzaj pracy jak mialabys dzwigac, wdychac cos cos co moze szkodzic albo praca w stresie to ja bym odpuscila prace.
@roxie123 ja nie znam tego

reklama
Do góry