reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia u mnie accofil przepisany był ze względu na genotyp KIR AA.
Mało mnie na forum (remont w trakcie) ale ostatnio zaniepokoiła mnie info. od @Kwiatuszekk23. Jaki steryd na rozwój płuc. Co się dzieje? Przecież ja cię przed siebie do kolejki pt. termin porodu nie wpuszczę [emoji4] trzymajcie się dzielnie.
@Destino [emoji8] czekamy na królewicza [emoji7] taki nasz rodzynek na wątku [emoji4]

Pozdrowienia dla wszystkich starających się, diagnizujących i tych już z brzuszkiem [emoji4]
My jutro wizytujemy. Po raz pierwszy czeka mnie badanie KTG. Trochę się denerwuję, moja dziewczynka ostatnio jakaś leniwa się zrobiła, ale to pewnie przez to, że rośnie i już miejsca za wiele nie ma.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Auri_a nie ma za co kochana przepraszac, pytalam czy przyczyna poronienia byl krwiak, powiedzial: nie, wrecz przeciwnie, byl skutkiem... moj blad bo nie drazylam tematu. I pierwsze jego slowa jak weszlam ( bo o poronieniu wiedzial z smsa) to powiedzial: to co asia, musisz chyba do lodzi wrocic... ale powiedzialam ze nie, bo zdazylam do doc napisac i nie kazal sie szczepic, tylko dac znac jak zajde. Chce wierzyc ze tym razem to byla wada i szczepienia nie mialy z tym zwiazku.
@smerfik88 wg om 7t0. Wczesniej to byl zawsze 4-5 raz chyba 6 tc.zawsze tylko pecherzyki. Bralam neoparin 0,8, encorton 10, duphaston 3x2, luteine 3x2, euthyrox 75, chela mag b6, prenatal uno. Jesli chodzi o starania to jestem ledwo co po poronieniu, powinnam byc w dolku, miec depresje, plakac itp a tymczasem cos mi sie popierdolilo w glowie i nie moge sie doczekac nastepnego okresu zeby moc sie starac. Chyba czas do specjalisty.
@burczuś [emoji8]
@Maciejka78 odpoczywajcie [emoji8] jeszcze sie nasprzatasz

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@marshia u mnie accofil przepisany był ze względu na genotyp KIR AA.
Mało mnie ostatnio na forum, (remont w trakcie) ale ostatnio zaniepokoiła mnie info. od @Kwiatuszekk23. Jaki steryd na rozwój płuc. Co się dzieje? Przecież ja cię przed siebie do kolejki pt. termin porodu nie wpuszczę [emoji4] trzymajcie się dzielnie.
@Destino [emoji8] czekamy na królewicza [emoji7] taki nasz rodzynek na wątku [emoji4]

Pozdrowienia dla wszystkich starających się, diagnizujących i tych już z brzuszkiem [emoji4]
My jutro wizytujemy. Po raz pierwszy czeka mnie badanie KTG. Trochę się denerwuję, moja dziewczynka ostatnio jakaś leniwa się zrobiła, ale to pewnie przez to, że rośnie i już miejsca za wiele nie ma.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Matulka spokojnie. Nic sie zlego.nie dzieje, ale lekarz woli mnie w razie czego zabezpieczyc a i ja bede spokojniejsza. Dzis mam.miec ostatnia dawke a jutro do domku. Taka jak.on to okresil "profilaktyka".

@dzol cieszę się że tak się nastawiona bojowo....czekamy na okres i na wizytę u lekarza...

@Maciejka78 też mi się wydaje że to normalne że człowiek się martwi i denerwuje jak to bedzie....kochana odpoczywaj i nie przemęczaj się.... Który to tydzień?

A dziewczyny powiedzcie mi czy lepiej iść na l4 jak już się zajdzie w ciaze czy pracujecie lub pracowałyscie normalnie?

A znany Wam jest ten suplement ?? ? sorki , że tak wypytuję le kurcze hm... myślę co brac bez recepty , żeby poprawic jakośc komórek a nie tracić czasu d3dd006a4a80b18910e0160b53bc.jpg to lepsze jak ovarin ?

Załączniki

• d3dd006a4a80b18910e0160b53bc.jpg
    d3dd006a4a80b18910e0160b53bc.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 69
@smerfik88 ja teraz po tym 2-tygodniowym lezeniu, wiem, ze (o ile nie bede wymiotowac jak kot) bym chciala pracowac do 15-20 tc. W pracy szybciej czas leci, a w domu to tylko czytalam glupoty w necie....

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@dżoł ja właśnie rozmawiałam z mężem że chciałabym pracować jak zajde w ciaze to mnie ochrzanil że będę wciągać ten pył z paznokci i że zabiegów i tak nie będę mogła wykonywać to po co chodzić do pracy...A w domu można zwariować....

@smerfik88 my w 19 tc
Ja chcialam zejsc na l4 od 3 mca ciazy ale wyszlo troche wczesniej z uwagi na brazowe plamienia. Takze wiesz mozesz planowac a zycie zyciem. Znaczenie ma tez rodzaj pracy jak mialabys dzwigac, wdychac cos cos co moze szkodzic albo praca w stresie to ja bym odpuscila prace.
@roxie123 ja nie znam tego

reklama
Do góry