reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mickey ale ty miałaś która drożnośc bo juz zglupialam? Ważne ze drożne a dodatkowo troszkę przeplukane :)

@marshia @roxie123 ja też mam Wikusia po stymulacja lametta :) po prostu zaufalam lekarzowi. Nie miałam do niej przekonania. Bardziej do ovitrelle na rzeczywiście poprawę jakości cialka żółtego i bardziej tu bym się skupiła (nawet jeśli owu jest sama)
foczuś miałam badanie drożności SIS, przez taki cewnik podawany płyn wieloelektrolitowy
@roxie123 ja koenzym kupowałam z doppel herz Q10 forte 50 mg, z dostępnych to jedna z najwyższych dawek

reklama
@mickey* czy to ten ? 746x1016_dh_koenzym_forte_4_2016_zoom.jpeg
Bo jeszcze taki znalazłam tyle ze ten drugie tyle kosztuje 160585094988827b359fdf329572.jpg

Załączniki

• 746x1016_dh_koenzym_forte_4_2016_zoom.jpeg
    746x1016_dh_koenzym_forte_4_2016_zoom.jpeg
    33,3 KB · Wyświetleń: 74
  • 160585094988827b359fdf329572.jpg
    160585094988827b359fdf329572.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 53
@roxie123 tak ten z doppel herz, pierwsze opakowanie ze zdj, u mnie helicobacter w żaden sposób się nie objawiał
@pixi.nova a Ty słonko na jakim jesteś teraz etapie? jeszcze jakieś badania? bo coś pamięć mnie zawodzi:baffled::baffled::baffled:

@smerfik88 ja bardzo bardzo chcialam zajsc w ciaze a jednoczesnie cholernie sie balam, ze znow poronie. Ale ja zawsze myslalam, ze to normalne bo przeciez po stratach z takim bagazem to jak mialybysmy sie czuc.

Ja dzis wyszlam ze szpitala. Rozwarcie szyjki niewielkie w srodkowym odcinku. Za 2 tyg. mam sprawdzic jak sytuacja wyglada. Ide w czwartek do ginki mojej to zobaczymy co mi powie. Niestety musze lezakowac dzis wybralam sie do apteki ugotowalam obiad i ogarnelam po ogolnosci chate i mnie delikatnie podkuwa podbrzusze a w szpitalu nic mnie nie kulo. Boje sie jak cholera dlatego juz leze i dzis to tylko na siku i prysznic tylko wstane.
@bertha ja tez walcze o pierwsze dzieciatko

@smerfik88 widzisz ja się tak bardzo teraz boje wpadki < co nigdy jej nie miałam > , że gumek nazamawiałam :/ bo nie chce zajść bez planu i leków , i ze słabymi jajkami...to normalne , że się boisz ... jednak jak jesteś obstawiona i jak masz zielone światło spróbuj wrzucic na luz ;*
@Maciejka78 kurcze Ty lez i nigdzie nie chodź , ani nie naciągaj się ze sprzątaniem leżeć to leżeć , bo wiesz żeby sobie nie zaszkodzić ;* dobrze , że wyszłas już

Czy , któras z Was piła inofolic ??? to lepsze jak ovarin ? czy to samo

Dziękuję dziewczyny za rady. To pierwszy cykl odpuszczę stymulację, a potem pomyślę. Może od razupójdę wtedy na żywioł z IUI, żeby dostać accofil.
@roxie123 ja biorę Swansona. Ale najlepszy jest ten drugi z Teojego zdjęcia, w wersji Ubichinol. Najlepiej się przyswaja, bo jest właśnie w tej formie aktywnej.
IMG_4415.jpg

Załączniki

• IMG_4415.jpg
    IMG_4415.jpg
    102,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry