reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dzol przepraszam że wracam do tematu, a w którym tygodniu straciła teraz ciąże? Brałas jakieś leki?

@dzoasia jak Twoja beta? My tu czekamy

@roxie ja kiedyś byłam stymulowana i skończyło się to tak że jak owulowalam tak przestałam owulowac...dopiero po zaprzestaniu stymulacji po dwóch miesiącach miałam normalnie owulacje i zaszłam w ciąży w drugim cyklu bez tabsow

Dziewczyny czy któraś z was boi się starać? Boi się ciąży? Czy ja taka strachliwa tylko? W następnym cyklu planujemy się starać
Codziennie bierzecie witaminki czy macie jakoś ta rozłożone?

@dżoasia chyba pisala,że nie robi bety. Tak mi sie kojarzy...
@marshia też było mi mowione,że stymulacje zwiekszają ryzyko poronienia. ja byłam tego świadoma.
Wydaje mi się...a w zasadzie jestem przekonana,że jesli nie ma problemu z zajściem to nie stymuluje się cykli:/ bo co by to miało na celu...skoro nie poprawia jakości?
@dżoł :*:*:*

Ostatnia edycja:
@roxie123 wiesz że samo zajście w ciążę nie wróży sukcesu w postaci różowego bobasa.Lepiej poczekać aż leki zaczną działać a tak naprawdę działają od razu . Myślę że jeżeli nie będzie innych przeciwskazan będziesz się mogła starać już w drugim cyklu po rozpoczęciu leczenia.Poza tym zapewne się oburzysz na moje słowa ale nie goni Cię czas a jak już zapewne wiesz pośpiech to zły doradca.

@marshia z tego co pamietam to fondie również była stymulowana lametta, ma z tej ciązy córeczkę,
a moje jajowody drożne oczywiście, bardzo dokładnie było widać przepływy, badanie nie tak straszne ale trochę bolało, doc zaleca mi wyleczyć helicobacter bo w grupie IgA jest dodatni
Mickey ale ty miałaś która drożnośc bo juz zglupialam? Ważne ze drożne a dodatkowo troszkę przeplukane :)

@marshia @roxie123 ja też mam Wikusia po stymulacja lametta :) po prostu zaufalam lekarzowi. Nie miałam do niej przekonania. Bardziej do ovitrelle na rzeczywiście poprawę jakości cialka żółtego i bardziej tu bym się skupiła (nawet jeśli owu jest sama)

reklama
@Magda82.. hm czas mnie nie goni to fakt ... i nie oburzam się... ale goni mnie pragnienie eh :) ...ale mam świadomość też , że się muszę podreperować ,żeby mieć to zdrowe jajko :/ no więc tak jak mówisz pewnie się z 2 miechy poczeka oprócz tego teraz :) no i zobaczymy co powie P ...

@nafoczka no mi P mówił , że u mnie lametta więc nastawiam się , że jednak będzie cykl stymulowany a też nie chce mu we wszystkim zaprzeczac booo heparyny nie odstawie i tutaj tez będę mu otwarcie mówić o tym a nawet zapytam co myśli o acofilu dla mojej osoby heh

@mickey* ten helikopter to Ci się jakoś objawia? w sensie boli Cię żołądek czy coś ? ja jutro sobie idę zrobić badanie na tą bakterie ale nie z krwi xD

Dziewczynki doradźcie jaki kupić koenzym Q10 :) będe się faszerowac jeszcze i tym oprócz ovarinu ;) jutro jadę pogadać z endo..ale tylko na szpitalu bo muszę go zapytać kiedy mnie moze przyjąc , bo ja z nim to jestem na słowo a recepcjonistki dają terminy takie , że yyyyyyy

Ostatnia edycja:
Do góry