reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dzol przepraszam że wracam do tematu, a w którym tygodniu straciła teraz ciąże? Brałas jakieś leki?

@dzoasia jak Twoja beta? My tu czekamy

@roxie ja kiedyś byłam stymulowana i skończyło się to tak że jak owulowalam tak przestałam owulowac...dopiero po zaprzestaniu stymulacji po dwóch miesiącach miałam normalnie owulacje i zaszłam w ciąży w drugim cyklu bez tabsow

Dziewczyny czy któraś z was boi się starać? Boi się ciąży? Czy ja taka strachliwa tylko? W następnym cyklu planujemy się starać
Codziennie bierzecie witaminki czy macie jakoś ta rozłożone?

@dżoasia chyba pisala,że nie robi bety. Tak mi sie kojarzy...
@marshia też było mi mowione,że stymulacje zwiekszają ryzyko poronienia. ja byłam tego świadoma.
Wydaje mi się...a w zasadzie jestem przekonana,że jesli nie ma problemu z zajściem to nie stymuluje się cykli:/ bo co by to miało na celu...skoro nie poprawia jakości?
@dżoł :*:*:*

Ostatnia edycja:
@roxie123 wiesz że samo zajście w ciążę nie wróży sukcesu w postaci różowego bobasa.Lepiej poczekać aż leki zaczną działać a tak naprawdę działają od razu . Myślę że jeżeli nie będzie innych przeciwskazan będziesz się mogła starać już w drugim cyklu po rozpoczęciu leczenia.Poza tym zapewne się oburzysz na moje słowa ale nie goni Cię czas a jak już zapewne wiesz pośpiech to zły doradca.

@marshia z tego co pamietam to fondie również była stymulowana lametta, ma z tej ciązy córeczkę,
a moje jajowody drożne oczywiście, bardzo dokładnie było widać przepływy, badanie nie tak straszne ale trochę bolało, doc zaleca mi wyleczyć helicobacter bo w grupie IgA jest dodatni
Mickey ale ty miałaś która drożnośc bo juz zglupialam? Ważne ze drożne a dodatkowo troszkę przeplukane :)

@marshia @roxie123 ja też mam Wikusia po stymulacja lametta :) po prostu zaufalam lekarzowi. Nie miałam do niej przekonania. Bardziej do ovitrelle na rzeczywiście poprawę jakości cialka żółtego i bardziej tu bym się skupiła (nawet jeśli owu jest sama)

reklama
@Magda82.. hm czas mnie nie goni to fakt ... i nie oburzam się... ale goni mnie pragnienie eh :) ...ale mam świadomość też , że się muszę podreperować ,żeby mieć to zdrowe jajko :/ no więc tak jak mówisz pewnie się z 2 miechy poczeka oprócz tego teraz :) no i zobaczymy co powie P ...

@nafoczka no mi P mówił , że u mnie lametta więc nastawiam się , że jednak będzie cykl stymulowany a też nie chce mu we wszystkim zaprzeczac booo heparyny nie odstawie i tutaj tez będę mu otwarcie mówić o tym a nawet zapytam co myśli o acofilu dla mojej osoby heh

@mickey* ten helikopter to Ci się jakoś objawia? w sensie boli Cię żołądek czy coś ? ja jutro sobie idę zrobić badanie na tą bakterie ale nie z krwi xD

Dziewczynki doradźcie jaki kupić koenzym Q10 :) będe się faszerowac jeszcze i tym oprócz ovarinu ;) jutro jadę pogadać z endo..ale tylko na szpitalu bo muszę go zapytać kiedy mnie moze przyjąc , bo ja z nim to jestem na słowo a recepcjonistki dają terminy takie , że yyyyyyy

Ostatnia edycja:
Do góry