reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Kwiatuszekk23 trzymam kciuki za Was [emoji8]
@Nadja_n mi Pasnik nie kazal. Moj m nie zbada czegos jak nie bedzie to zlecone przez lekarza [emoji17] mowi zebym nie byla madrzejsza od lekarzy...
tyle razy mowilam zeby ta chromatyne zrobil , to nie ale jak dzis moj gin zlecil to juz grzecznie jest zarejestrowany na srode...
To jak pochodzi do tego Ma a Pa to roznica i teraz to juz boje sie zachodzic.
A mozna wg zbadac prywatnie mlr nie majac tego „skierowania” od P?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
@dżoł jedziesz do Łodzi i badasz mrl to przecież prywatnie robimy wszystko bez żadnych skierowań. Dziewczyny ja jestem przykładem że mrl nie zawsze rośnie po 2 a nawet 6 szczepieniach ale ja byłam wyjątkowa i jeszcze moja kochana @Czajak też tak miała ale to rzadko się zdarza częściej jednak rośnie po pierwszej serii szczepień @iveo też miała pullowane i 0 za drugim razem pullowane ale jak pisałam malina miesza limfocyty kilku dawców niby maly wlew i ten mrl u niego zawsze rośnie była na forum jedna dziewczyna ktora szczepila się 11 czy 13 razy mrl 0 ale malina ja prowadził i urodziła córkę

reklama
@dżoł jedziesz do Łodzi i badasz mrl to przecież prywatnie robimy wszystko bez żadnych skierowań. Dziewczyny ja jestem przykładem że mrl nie zawsze rośnie po 2 a nawet 6 szczepieniach ale ja byłam wyjątkowa i jeszcze moja kochana @Czajak też tak miała ale to rzadko się zdarza częściej jednak rośnie po pierwszej serii szczepień @iveo też miała pullowane i 0 za drugim razem pullowane ale jak pisałam malina miesza limfocyty kilku dawców niby maly wlew i ten mrl u niego zawsze rośnie była na forum jedna dziewczyna ktora szczepila się 11 czy 13 razy mrl 0 ale malina ja prowadził i urodziła córkę
Chyba @enya tak miała :) ja po pierwszej serii z limfocytami Małża miałam niższe mlr niż przed szczepieniem, po drugiej serii tym razem z dawcą podniosło się mlr. Na to nie ma reguły

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ja mialam na kartce od P zaznaczone jakie badania mam wykonac. Tez mialam mieszane kilku dawcow [emoji17]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Oj dziewczyny jakoś tak na forum ostatnio smutno i wgl :/ a było już tak fajnie brzuszki porody a teraz ciąg poronień ... mam nadzieje , że każda tutaj w końcu doczeka swojego cudu ;*
Ja dalej czekam na te kariotypy , troszke odpusciłam wiedzac o IO i PRL ale mimo wszystko gdzieś mi siedzi z tyłu głowy , bo to nic nigdy nie wiadomo...
Nie mogę się doczekać wizyty a to dopiero 29 :/ jeszcze w czwartek idę 8semke wyrywać i nie wiem jak się pozbieram strach niesamowity ale trudno najwyżej zemdleje na fotelu.
Z przyjemniejszych rzeczy upiekłam dzisiaj chlebki orkiszowe :) M był w młynie i kupił mi 5 kg białego orkiszu :)

Dziewczyny , które brały kiedyś OVARIN , bo kiedyś już o to pytałam ale nikt mi nie odp :/
Na opakowaniu pisze że zalecane 2tabl dziennie . To brac 2 na raz niezależnie od pory czy osobno ?
Pisze w składzie ze ma wit D i B ...czy brać dodatkowo jeszcze D ?

@roxie123 jesli jest napisane 2 razy dziennie bierzesz rano i wieczorem powodzonka w wyrywaniu mi zostala jeszcze jedna 8. Zobacz ile tej wit D jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@roxie123 ja brałam 2x1. Wit D tam jest tyle co kot napłakał, więc ja dorzucałam jeszcze 1000, od września nie brałam a teraz znowu wróciłam, ale biorę 1x
@dżoł dobry plan nie jest zły, najważniejsze to się nie zatrzymywac w miejscu tylko działać :*
@marshia zdrówka dla mamy
@Destino jak po ktg?

Pozostałe ściskam :)

Dziewczyny ja dziś bety nie powtarzałam, za to robiłam wczoraj. Nie było sie czym chwalić. Leków nie odstawiam bo dalej chyba liczę na cud, który i tak się nie zdarzy... ale tak marzę o tym dzieciątku, że dopóki jest choćby 0.01% nadziei to będę wierzyć...
Powiedzcie mi, czy jak jestem w tej pseudociąży - w sensie beta miernie ale dodatnia to mogę zrobić te allo mlry? Czy lepiej poczekać aż spadnie beta i iść po @ ? Teoretycznie wyszły mi skopane cytokiny ale trochę zgłupiałam, bo miałam je robione miesiąc po łyżeczkowaniu i ta profesorka od immunoglobulin powiedziała, że to było za wcześnie bo macica się nie zagoiła do końca jeszcze... Oprócz tego nie pomyślałam, że to może mieć jakiś wpływ i tydzień wcześniej walczyłam z małą infekcją podwozia i brałam jakiś globulki z antybiotykiem - czy to tez mogło mieć wpływ na wyniki? Czy encorton może mieć tu wpływ na wynik??

@dżoł wiesz co ja bym zrobiła bo allo mlr naturalnie w ciąży rośnie tzn powinno rosnąć i dzięki temu dziecko ma ochronę zapewnioną. Jak masz kasę to zrób. Ciekawe jaki Ci wyjdzie. Tym bardziej że się nie szczepiłaś. Bo może jednak np u Ciebie ani nie drgnie i masz 0% cały czas :(

@dżoł wiesz co ja bym zrobiła bo allo mlr naturalnie w ciąży rośnie tzn powinno rosnąć i dzięki temu dziecko ma ochronę zapewnioną. Jak masz kasę to zrób. Ciekawe jaki Ci wyjdzie. Tym bardziej że się nie szczepiłaś. Bo może jednak np u Ciebie ani nie drgnie i masz 0% cały czas :(
To do @dżoł czy do mnie? :)
Kochana a u Ciebie kiedy jakieś sexy staraniowe? :D

reklama
@dżoasia o jeju przepraszam tak to było do Ciebie <3 tylko ta nasza @dżoł mi siedzi w głowie cały czas <3
Ja i moje sexy <3 powiem tak na razie jestem nakręcona na porządną grę wstępną <3

@roxie123 wiesz co ja ja pisałam kilka dni temu na temat tego leku ovarin oraz jego dawek i wpływie na IO , uważam że dwie tabletki to mało.

Ostatnia edycja:
Do góry