reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia o jeju przepraszam tak to było do Ciebie <3 tylko ta nasza @dżoł mi siedzi w głowie cały czas <3
Ja i moje sexy <3 powiem tak na razie jestem nakręcona na porządną grę wstępną <3
Aj Ty tajemnicza :)
A orientujecie sie od ktorej w tym prokocimiu mozna robic te badania? Bo poszlabym nawet jutro tylko do allo mlrow musi byc chyba.maz a on biedak ma.na 6 do pracy, moglby sie ewentualnie spoznic ale tak z.godzine maks, bo ma urwanie gwizdka :/
No i cena tez mniej wiecej jaka?
@roxie123 ty niedawno robilas - pomozesz???

reklama
@dżoasia ktg dobre, tylko skurczy brak. A tak mnie pani zbadala, ze krew do tej pory leci. Rozwarcie wciaz w granicach 1 cm.

Allo to po ciazy zrob, bo ono w ciazy wzrasta, ale ponoc dopiero od 5tc. W prokocimiu robia i we wtorek powinni zrobic. M musisz miec ze soba. Otwieraja chyba od 8, ale lepiej byc wczesniej i zajac kolejke nie tylko przed dzialem uslug platnych, ale tez w labie, bo tam sie najwiecej czeka. A koszt chyba kolo 400pln.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ja tak miałam z córeczką coraz bliżej terminu porodu a tutaj skurczy brak szyjka zamknięta ktg ok, ja i tak wiedziałam że będzie cięcie ale chciałam aby natura sama zaczęła się rozkręcać :D a natura mnie i moje plany miała no ... wiesz daleko i głęboko :D i w końcu zrobili mi cięcie bo przyszłam na ktg rano i taaaaaaaakie skurcze mi się malują idealne a ja oczywiście brak odczuwalności ich o_O
Super że już jesteś na końcówce, ten Twój poród to będzie piękne spotkanie ! :)

@Auri_a kurka gdzieś mi chyba uciekł Twój post ,pewnie go nie odnajdę teraz, a podobno jest jakiś suplement podobny do ovarinu ? a czemu mówisz ze 2 mało ? nie chce przedobrzyć :/
@dżoasia my byliśmy gdzieś chyba koło 6 :30 rano ,ale rejestracja chyba od 7 czy 7: 30 cos jakos tak ale lepiej byc wczesniej kolejke zająć i idziesz do rejestarcji wykupujesz badania allo nie pamiętam ile dokładnie bo my całość płaciliśmy , M Ci nie trzeba chyba do allo tylko do testu cytotoksycznego czy moze byc dawcą przy szczepieniach a to kosztuje badanie 360zł jakoś . Ja bym poczekała w sumie aż wyjaśni się z betą ale ja się nie znam na tym . A jaką miałas ?

@Auri_a kurka gdzieś mi chyba uciekł Twój post ,pewnie go nie odnajdę teraz, a podobno jest jakiś suplement podobny do ovarinu ? a czemu mówisz ze 2 mało ? nie chce przedobrzyć :/
@dżoasia my byliśmy gdzieś chyba koło 6 :30 rano ,ale rejestracja chyba od 7 czy 7: 30 cos jakos tak ale lepiej byc wczesniej kolejke zająć i idziesz do rejestarcji wykupujesz badania allo nie pamiętam ile dokładnie bo my całość płaciliśmy , M Ci nie trzeba chyba do allo tylko do testu cytotoksycznego czy moze byc dawcą przy szczepieniach a to kosztuje badanie 360zł jakoś . Ja bym poczekała w sumie aż wyjaśni się z betą ale ja się nie znam na tym . A jaką miałas ?
Dzięki. Jutro niestety odpada, bo M nie ma szans. ALe może w środę podjedziemy. LCT robiłam i ujemny na szczęście a tylko mnie te mlry zastanawiają. Do LCT nie był potrzebny, do allo jest :) @Destino ponoć jak beta spada to i mlry moga spadać już więc wolałabym je zrobić póki jeszcze nie spada (no chyba, że już za późno). A synuś niby grzeczny a jakiś nieusłuchliwy taki :eek: Może nie wie, że u mamusi w ramionach lepiej niż w brzuchu. Spokoju kochana :*

@Auri_a tym spotkaniem jestem przerazona. Bo jak sam nie wyjdzie, to najpierw beda wywolywac

@dżoasia on woli ciepelko u mamy zamiast niby zimy za oknem

@magda1208 jak mi czas pozwoli, to poczytam, i moze cos podpowiem jak bede wiedziala. Teraz przemawia przeze mnie panika porodu, wiec milcze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł ja miałam przed szczepieniami MLR 37 badany w Krakowie. Po 1 serii 3 szczepien od razu pullowanych 0. Wtedy prof zalecił jeszcze przyjmowanie Polfiliny przez cały czas. To taki lek poprawiajacy mikrokrążenie. Ja bym na Twoim miejscu koniecznie zbadała MLR sama prywatnie żeby się dowiedzieć co się z nim stało
@Porzeczka1234 @magda1208 ja mam atak paniki - że to już a może źle się odżywiam za mało biorę witamin może to ten gluten albo insulina. Muszę ekspresowo zadziałać w wielu kierunkach teraz.
Wiecie że się przyzwyczailam że tak se czekam i czekam jakby to mialo trwać do końca świata...
Wizytę mam za tydzień to się dowiem co i jak
@dżoasia ale ta beta Ci rośnie ale powoli? Allo nie zrobisz wczesniej jak 8-8.30
Ten MLR sie tak szybko na dniach chyba nie zmienia
@magda1208 trzeba się brać za siebie żeby móc sobie powiedzieć ze się wszystko zrobiło! Łatwo mi się mówi trudniej zrobić
@czarna_mala dziekuję za dietkę. jutro sobie wydrukuje. Postanowiłam ograniczyć gluten na pewno nie zaszkodzi!

reklama
Do góry