reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@iveo piekne mrl[emoji4]

@marshia zdrowka dla Mamy[emoji8]
Tesciowa jakos to wszytsko znosi,my jeszcze nie mamy wyniku i nie wiemy jakie czeka ja leczenie.
Z reka coraz lepiej,niedowlad ciut zniknal,mowa mam wrazenie jest na tym samym poziomie ale dogadaujemy sie no i na pelna regeneracje trzeba czasu[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@iveo i super !!! :D :) jakie dalsze działania ??? :)
@matylda23 z tą insuliną to jest nie lada wyzwanie , trzeba niezłej wiedzy i praktyki z jedzeniem :) ja np. ciągle jestem jak zombie chodze i spie na stojąco ... ciągle... więc oprócz niskiego ciśnienia dowala mi wyrzut insuliny i tak w kółko xD ale własnie rośnie mi ciasto na chlebek orkiszowy ze słonecznikiem :D

Dziewczyny mam MLR 45 %. Jestem w szoku!
@dżoł ja popieram nie badanie zarodka bo nic Ci nie da ta informacja. Zbadalabym MLR natomiast bo moze ono wzroslo za malo albo niespodziewanie spadło i dlatego tak
Mysle ze jak sie samo to dzieje to nie trzeba
bedzie zabiegu.

A przypomnij mi, Ty najpierw mialas z meza/mieszane czy po samych pullowanych Ci wtedy spadlo? Bo teraz to rozumiem ze pullowane byly.
Ja doc P pytalam jak bylam na wizycie pokazac wyniki, czy jesli po szczepieniach nie utrzymam to przyjezdzac na mlr albo szczepic sie dalej, to powiedzial ze nie badac bo po dwoch/trzech rosnie maksymalnie jak sie da a po drugie nie bierze takiej opcji pod uwage ze moze sie nie udac....

———————————————————————————————————
4 poronienia ('16, '17;5-6tc), 1 bio-chem ('17);
mlr bez szczepien 15%, zalecone 3 szczepienia ——> zielone swiatlo —> poronienie ('18,7tc, pierwszy raz było serduszko);
Od poz. testu: neoparin 0,8 ;encorton 10 mg, duph 3x2, luteina 3x2,euthyrox

@matylda23 ja nigdy nie poznałam przyczyny straty to była pierwsza ciąża bez leków nie gniewam się, że wypytujesz ale nie nakręcaj się nigdy nie wiadomo co nas czeka mnie się przydarzyła taka strata okupiona depresją ale Zosia ukoiła moją duszę. Wszystko będzie dobrze

@marshia no widzisz teraz nikt ci nie podskoczy hahaha deweloper jesteś. Trzymam kciuki za mamę za wynik badań i szybkie zaciażenie na 9 miesięcy

@iveo mówiłam Ci kochana mrl piekny swoje wyczekałaś czas przyjemny starania i ❤❤❤❤

@dżoł malina jeśli nie jest potwierdzone mrl powyżej 40% po szczepieniach nie pozwala się starać

Ostatnia edycja:
Dzol teraz w koncu doczytalam, bo ciezko bylo sie przebic przez tyle postow. Bardzo. Bardzo mi przykro :( zycze Ci duzo siły na dalsza walke!
Ja leżę sobie w szpitalu, bede tak lezec do srody. Bede miec podawane sterydy na rozwój plucek. Juz sie denerwuje jak tam.w.domu, czy dadza sibie radę beze mnie... wiem, ze musza ale strasznie sie tym przejmuje.
Funia, Destino juz nie dlugi, coraz blizej :*
Auri spoko powiedz M ze potem bedzie mial post :p i niech korzysta póki może!
Nafoczka ehhh mam.ten sam problem z Adsiem. Też chudzinka jak nie wiem co, do tego ciagle na cos chory.

A przypomnij mi, Ty najpierw mialas z meza/mieszane czy po samych pullowanych Ci wtedy spadlo? Bo teraz to rozumiem ze pullowane byly.
Ja doc P pytalam jak bylam na wizycie pokazac wyniki, czy jesli po szczepieniach nie utrzymam to przyjezdzac na mlr albo szczepic sie dalej, to powiedzial ze nie badac bo po dwoch/trzech rosnie maksymalnie jak sie da a po drugie nie bierze takiej opcji pod uwage ze moze sie nie udac....

———————————————————————————————————
4 poronienia ('16, '17;5-6tc), 1 bio-chem ('17);
mlr bez szczepien 15%, zalecone 3 szczepienia ——> zielone swiatlo —> poronienie ('18,7tc, pierwszy raz było serduszko);
Od poz. testu: neoparin 0,8 ;encorton 10 mg, duph 3x2, luteina 3x2,euthyrox

Dokladnie to samo uslyszalam ze po 2 szczepionkach rosnie mlr maksymalnie ale to od dr Pasnika bo z tego co widac u Maliny jest wiecej szczepien i ten mlr sie ponownie badany.
Ja dzis po 1 szczepionce u dr Pasnika po drugiej moge sie starac ale moze lepiej zanim zaczne to zbadam to mlr.
A Ty Dzol jak moge zapytac bedziesz to mlr badala jeszcze?

reklama
@Kwiatuszekk23 trzymam kciuki za Was [emoji8]
@Nadja_n mi Pasnik nie kazal. Moj m nie zbada czegos jak nie bedzie to zlecone przez lekarza [emoji17] mowi zebym nie byla madrzejsza od lekarzy...
tyle razy mowilam zeby ta chromatyne zrobil , to nie ale jak dzis moj gin zlecil to juz grzecznie jest zarejestrowany na srode...
To jak pochodzi do tego Ma a Pa to roznica i teraz to juz boje sie zachodzic.
A mozna wg zbadac prywatnie mlr nie majac tego „skierowania” od P?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Do góry