reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@monia0208 lepiej się przyswaja , no i coś chodzi o nerki z tego co pamiętam , ale już sama teraz nie wiem jak to było
@matylda23 w sumie powiesz , że bałas się odstawić clexane i juz , to Twoja decyzja .
No a reszta tak jak mówisz :)
@iveo &&& :)
@dżoasia a to dzis powtarzałas ? to czekamy

reklama
@Destino Kochana chciałabym aby już się zaczęło abyś mogła mieć małego klocuszka po swojej stronie . Mam nadzieję , że zostaniesz z nami po porodzie bo nie wyobrażam sobie forum bez ciebie i reszty dziewczyn.
@Porzeczka1234 Kochana dziękuję za wywołanie u mnie ostatnio bardzo dużo się dzieje zarówno dobrych jak i trochę gorszych rzeczy. Muszę zmusić się do diety i ćwiczeń bo u mnie to z tym tragedia.
Piszę list motywacyjny do OA został jeszcze życiorys i reszta dokumentów . Chciałabym w tym tygodniu umówić się na kolejne spotkanie . Do tego doszły sprawy związane z domkiem bo w lutym przychodzą kłaść glazurę i terakotę , lustra. Musiałam wybrać fronty do mebli oraz sprzęt AGD . Więc trochę czasu to zajmuje. Firma również pochłania dużo czasu. Nie wiem jak to wszystko ogarnę muszę umówić się na wizytę do mojej Pani ginekolog zrobić krzywą cukrową i insuli. W lutym mam doszczepianie.
Ostatnio kłócę się troszkę z mężem o teściów. Mam dużo na głowie chciałabym starać się naturalnie według schematu Maliny i jednocześnie robić kurs adopcyjny. Mam miliony pytań w głowie do tego jak czytam wiadomość o kolejnej stracie to opadają skrzydełka.
Trochę się rozpisałam .
@nafoczka Kochana życzę wytrwałości i cierpliwości oraz trafnej diagnozy dla Karolka.
Mam kuzyna ,któremu urodziły się bliźniaki jeden z chłopców ma zdiagnozowany autyzm.

Madzia ja mam tak samo jak czytam o niepowodzeniach to mi skrzydełka opadają i wtedy nie widzę dla siebie szans i się zwyczajnie poddaje ;(
Wiem , że na forum jest dużo przykładu fantastycznego zakończenia ale ja u siebie jakoś szans czasami nie widzę !! Za dużo tego wszystkiego !!
Teraz jak mogę się starać , mam leki itd to mój organizm ciagle płata figle ! Jak na złość !

Takie chwile się zdarzają ale wierze , że będzie dobrze i jeszcE będziemy uśmiechniętymi mamusiami .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@roxie123 , ja nie wiem czy iść z tego względu,że biorę leki,które on kazał odstawić przy krwotoku. Mam cały brzuch w siniakach i zrostach,więc będzie wiedział, a kłamać też nie zamierzam i dlatego nie wiem czy iść. Z drugiej strony chciałabym się pożegnać i mieć super dokładne usg , zapytać o to łożysko nieszczęsne...
Idz, wytlumacz swoje obawy i ze dlatego bierzesz. To lekarz, powinien zrozumiec a nie oceniac.
Moj mnie nigdy nie krytykowal czy sie nie obrazal ze zrobilam po swojemu. Tlumaczyl tylko czym grozi np dluzsze branie acardu niz do 30-32tc itd. Zawsze mowil o plusach i minusach, mowil co on zaleca ale zawsze konczyl ze decyzja nalezy do mnie. Tylko zebym mu mowila prawde a nie sciemniala bo jak bede oszukiwac to mi nie pomoze a moze niechcacy zaszkodzic

@kas90 Kasiu a kiedy ostatecznie odstawilas ecorton?
@agatush Basiowka jeszcze mi nie odpisala mam u niej wizyte na 18go i mam nadzieje, ze wyjde ze szpitala do tego czasu
@matylda23 moj brzuszek tez niestety juz w 5 siniakach okazuje sie, ze tu w szpitalu po fraxi zawsze mam siniora wiec ja chyba dziewczeta lepiej robie te zastrzyki mnie sie zdarzal a tu po kazdym wkuciu mam
Ciekawa opinia prof ze szpitala zdziwiony byl dlaczego biore i acard i fraxi przeciez to to samo dzialanie a i opinia co do szyjki jeszcze jest taka, ze po dwoch zabiegach lyzeczkowania moze byc to rozwarcie i dupka dostane na jej rozluznienie. Powiem Wam Kochane, ze co lekarz to opinia juz nie wiadomo kogo sluchac i szczerze to bardziej ufam Waszemu doswiadczeniu bo wiem, ze zakonczone sukcesem. Przeliczylam jeszcze raz z terminu mam 19 tc ale macica odpowiada 18 tc.
@Porzeczka1234 ja tez bralam 15mg ale od 2 tyg jakos tak zeszlam juz do 5 mg moze na 2.5 zejde ale poczekam jeszcze co Basiowa odpowie.
Dziekuje Wam za odzew :*

@agatush Basiowka jeszcze mi nie odpisala mam u niej wizyte na 18go i mam nadzieje, ze wyjde ze szpitala do tego czasu
@matylda23 moj brzuszek tez niestety juz w 5 siniakach okazuje sie, ze tu w szpitalu po fraxi zawsze mam siniora wiec ja chyba dziewczeta lepiej robie te zastrzyki mnie sie zdarzal a tu po kazdym wkuciu mam
Ciekawa opinia prof ze szpitala zdziwiony byl dlaczego biore i acard i fraxi przeciez to to samo dzialanie a i opinia co do szyjki jeszcze jest taka, ze po dwoch zabiegach lyzeczkowania moze byc to rozwarcie i dupka dostane na jej rozluznienie. Powiem Wam Kochane, ze co lekarz to opinia juz nie wiadomo kogo sluchac i szczerze to bardziej ufam Waszemu doswiadczeniu bo wiem, ze zakonczone sukcesem. Przeliczylam jeszcze raz z terminu mam 19 tc ale macica odpowiada 18 tc.
@Porzeczka1234 ja tez bralam 15mg ale od 2 tyg jakos tak zeszlam juz do 5 mg moze na 2.5 zejde ale poczekam jeszcze co Basiowa odpowie.

Maciejka ja mam brac steryd do 16 tyg ciąży i od tego dnia zmniejszać dawki ;)
Kochana bądź silna na maluszka ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Hatice Witaj! Tak masz racje to forum bezcenne mnie tez bardzo pomoglo po stracie. Swiatelko dla aniolka.
Ja bylam 2 razy u Malinowskiego ale niestety nie pamietam czy moglam zaplacic karta i czy naczczo (choc badania w godz popoludniowych wiec raczej nie).

Maciejka masz rację sluchaj przede wszystkim swojego przeczucia. Mnie robili fraxiparyne w rękę i też wyszłam z wielkimi siniakami że szpitala więc doskonale rozumiem. Ona dzisiaj przyjmuje na pewno na Zielonej po południu a od rana w gabinecie. Spokojnie na pewno Ci odpisze. A acard i fraxiparyna czy clexan to nie to samo i ma inne działanie większość lekarzy to powtarza :-* Głową do góry!!!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush dzieki Kochana. Tak tak ja dzieki Wam wiem, ze takie polaczenie zabezpiecza przed zakrzepami ale jak mialam podwazyc autorytet profesora i tak juz sobie nagrabilam zadawaniem zbyt wielu pytan.
No to cierpliwie czekam na smsa od Bas.
@matylda23 ja juz od 3 dni nie mam boli dlatego bylam zaskoczona tym rozwarciem. Plamic tez nie plamie.

reklama
Miałam nie dawać tutaj tego wykładu ...ale zupełnie zmieniło to moje myślenie o tej IO ... bo to nie jest tak do końca , jak piszą z tym niski Ig czy ćwiczeniami itd. skomplikowane całkiem dla mnie teraz

Do góry