@Destino Kochana chciałabym aby już się zaczęło abyś mogła mieć małego klocuszka po swojej stronie . Mam nadzieję , że zostaniesz z nami po porodzie bo nie wyobrażam sobie forum bez ciebie i reszty dziewczyn.
@Porzeczka1234 Kochana dziękuję za wywołanie u mnie ostatnio bardzo dużo się dzieje zarówno dobrych jak i trochę gorszych rzeczy. Muszę zmusić się do diety i ćwiczeń bo u mnie to z tym tragedia.
Piszę list motywacyjny do OA został jeszcze życiorys i reszta dokumentów . Chciałabym w tym tygodniu umówić się na kolejne spotkanie . Do tego doszły sprawy związane z domkiem bo w lutym przychodzą kłaść glazurę i terakotę , lustra. Musiałam wybrać fronty do mebli oraz sprzęt AGD . Więc trochę czasu to zajmuje. Firma również pochłania dużo czasu. Nie wiem jak to wszystko ogarnę muszę umówić się na wizytę do mojej Pani ginekolog zrobić krzywą cukrową i insuli. W lutym mam doszczepianie.
Ostatnio kłócę się troszkę z mężem o teściów. Mam dużo na głowie chciałabym starać się naturalnie według schematu Maliny i jednocześnie robić kurs adopcyjny. Mam miliony pytań w głowie do tego jak czytam wiadomość o kolejnej stracie to opadają skrzydełka.
Trochę się rozpisałam .
@nafoczka Kochana życzę wytrwałości i cierpliwości oraz trafnej diagnozy dla Karolka.
Mam kuzyna ,któremu urodziły się bliźniaki jeden z chłopców ma zdiagnozowany autyzm.