reklama
marshia
Fanka BB :)
@roxie123 kochana Ty już siedzisz na tym Forum tyle czasu, że na pewno się znasz, bo postów na ten temat przewijają się dziesiątki, o ile nie setki. I wiesz przecież że takie wyniki są ok Więc nie ściemniaj że się nie znasz i nie fiksuj się, bo to szkodzi czasem bardziej niż jakus jeden wynik poza normą. Pojedziesz do doktorka z kompletem i on wszystko razem podsumuje i wtedy dopiero będzie pełen obraz całej Teojej osobki
matylda23
@burczuś , mi dr P mówił,że z mdłościami i bólem cycków jest tak,że jednego dnia są,innego ich może nie być,mogę pojawiać się falowo. Spokojnie :* niektórych kobiet wcale nie bolą piersi, moją koleżankę bardzo szybko przestawały i też panikowała,bo za sobą ma 3 straty, a teraz 30tc będzie dobrze! Zobaczysz ślicznego Maluszka z serduszkiem,mini rączkami i nóżkami wierzę w to!
roxie123
@marshia tylko wczesniej nie zwracałam ., aż tak na to uwagi , jakie te cyferki mają być teraz dopadło i mnie , co wiem to wiem a co nie jestem pewna to shizuje xD czekaj jak wytrzymacie ze mną do wyniku kariotypów to będzie dobrze ... bo na razie nerwy mnie zjadają oj będzie miał doktor pole do popisu chyba ze powychodzi nie wiadomo co w przeciwciałach itd ... dzięki marshia ;*
Ps. własnie zamówiłam na allegro sobie ovarin mojemu parenton bo cały juz zjadł no i niestety zapas gumek bo kto wie ile jeszcze trzeba się męczyć z xD
Ps. własnie zamówiłam na allegro sobie ovarin mojemu parenton bo cały juz zjadł no i niestety zapas gumek bo kto wie ile jeszcze trzeba się męczyć z xD
Ostatnia edycja:
agatush
Moderatorka
Powodzenia!!Dziewczyny naprawdę dziękuję za wiarę. Ja mam panikę,bo cycki dzis dużo mniej bolą:/ ale za już za 3,5h bedę wiedzieć co i jak. A na tą chwilę to mam panikę,strach,najcherniej wcale bym dziś tam nie jechała...bez kitu
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
czarna_mala
Kciuki Kochana, będzie dobrze [emoji8][emoji8][emoji8]Dziewczyny naprawdę dziękuję za wiarę. Ja mam panikę,bo cycki dzis dużo mniej bolą:/ ale za już za 3,5h bedę wiedzieć co i jak. A na tą chwilę to mam panikę,strach,najcherniej wcale bym dziś tam nie jechała...bez kitu
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Podziel się: