reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czy jak pójdę 12.01. na wizytę to będzie późno ? Czy powinnam szybciej się wybrać , by sprawdzić czy wszystko jest dobrze ?

@Marthi ja tak plamię. Okresu mam dwa dni i 3-4dni plamień, z tym że ja mam bardzo małe endo, choć w tym cyklu zaszalało, bo odkąd poszłam na siłownię, zaczęłam się ruszać to ukrwiłam je i miało 5mm w 10dc co u mnie niemal graniczy z cudem ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj 3dpt? Miała blastki tak?
A jakie miałaś objawy poprzednio?
Tak, blastki. Poprzednio mialam masakryczny bol ledzwi w 2dpt, bezsennosc i tą "cudowną ciązową" wode, ktora ze mnie leciala chyba od 3dpt, a teraz plecy nie bolaly, nawet brzuch mnie nie boli a ta woda zrobila mnie w balona i w 3 dniu po wlaczeniu progesteronu juz zaczela leciec, jeszcze przed transferem:p a no i tamtym razem mialam 5dpt plamienie implantacyjne, wiec jeszcze w sumie na to moge poczekac, chociaz nie wiem czy chcialabym znowu przezywac ten zawal widzac krew... ;)

@dżoasia - czyli nie jestem sama z tym plamieniem, ufff.
@Porzeczka1234 - dzięki za odpowiedź Kochana. Czyli wychodzi na to, że taka nasza uroda. Może w ten sposób organizm się po prostu oczyszcza po miesiączce...
@kas90 - to tak podobnie mamy;p no ja mam czasem z 4 dni jeszcze plamienia.
@czarna_mala - dziękuję za wyjaśnienie i oczywiście poradę! Sport to coś z czym mam trochę na bakier ostatnio, a wiem, że nie powinnam go zaniedbywać...

Ufff, czyli wszystko ok :D Nie będę dociekać i szukać dalej odpowiedzi na to;p

MIŁEGO DNIA, KOCHANE! ;*

reklama
Do góry