reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 ja tak średnio zachodzę:/ a jak zachodzę to od razu tracę. Nigdy bym się nie spodziewała, że będę miała takie problemy. Tym bardziej, że w rodzinie nie ma takich problemów. Wczoraj nawet, podczas tych strasznych boleści pomyślałam o ivf, tylko nie wiem czy nawet by się utrzymało.

@mokka25 powiem tak lekarze nie są za bardzo za ivf jak kobieta zachodzi itd raczej najpierw próbują inne metody . Trzeba szukać przyczyny czemu sie nie utrzymuje u mnie tez tak jest zachodze a leci

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś dzisiaj to chyba wszystkie jesteśmy myślami z tobą [emoji7] czekamy na piękne wieści [emoji110]️[emoji110]️
@mokka dobrze że już lepiej.
@roxie123 dobre to twoje AMH. Mogłoby by być ciut wyższe, ale bez przesady. co od niego chcesz [emoji51] I tak najważniejszy jest obraz usg w pierwszych dniach cyklu.

@roxie123 , kobiety w wieku 35lat chyba raczej rzadko mają tak wysokie amh, no chyba,że mają pcos. Twoje jest dobre, za wysokie też nie jest prawidłowe,bo wskazuje na policystyczne jajniki i słabszą jakość komórek jajowych.

reklama
Do góry