reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mokka25 mnie bolalo tak samo jak wynika z Twojego opisu:( koszmar:( tule:(
Dziewczyny u mnie kolejny cykl pudlo, ale zaczal sie 3 dni wczesniej wiec zawsze do przodu:)
@burczuś zaraz Twoj dzien:) zazdroszcze bo wiem ze bedzie wszystko cudnie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dostałam wynik testu Pappa i wyszło niskie ryzyko wad genetycznych ale jest ryzyko zahamowania wzrostu płodu przed 37tyg i że jest to ocenione na podstawie wywiadu medycznego i ostatniej oceny badania dopplerowskiego tętnicy maczicznej. Malina ostatnio kazał mi zwiększyć acard do 150. Możecie coś mi więcej napisać @Destino @Porzeczka1234 @funia @agatush u maliny będę dopiero za miesiąc
Bobaski ja bralam 75 ale wiem że @kas90 brała 150 (jeżeli mnie pamięć nie zawodzi) i chyba @Funia90 się nad tym zastanawiała. Bardzo fajny artykuł odnośnie acard150 napisała mamaginekolog na swoim blogu

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś powodzenia czekamy ;*
@mokka25 będzie dobrze ;* po prostu chcialam Cie uspokoić trochę ze taki ból jest normalny .

Dziewczyny pomozcie z wynikami ;*
Nie niskie to AMH? Bo na mój rozum jakbym 35lat miała nie znam się
Tego SHGB też nie ogarniam ...

1515135343-f3614101fa18c512-aaaaaa.png

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane, dziś jest lepiej, mogę wstać z łóżka. Sen dobry na wszystko. Dalej bóle parte, ale mniej intensywne. Bez Was byłoby mi zdecydowanie ciężej, tym bardziej, że byłam sama, mąż miał służbę.

@roxie123 Kochana ja miałam amh 3,08 w lutym 2017, a teraz mam 2,80. Moj gin mówi ,że wynik jest ok, nie mam co się stresować. Więc kochana, na zapas się niczym nie przejmuj.

@mokka25 tylko mam 25lat i pewnie już nam mało :/
Dobrze , ze dzis lepiej najgorsze pierwsze 3 dni później już tak nie boli

@mokka25 no tylko miałaś ponad 3 a teraz prawie 3 a ja mam 2.40 :/ nie wiem jak się ten wynik patrzy im wyżej tym lepiej czy jak

reklama
Do góry