reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mokka25 mnie bolalo tak samo jak wynika z Twojego opisu:( koszmar:( tule:(
Dziewczyny u mnie kolejny cykl pudlo, ale zaczal sie 3 dni wczesniej wiec zawsze do przodu:)
@burczuś zaraz Twoj dzien:) zazdroszcze bo wiem ze bedzie wszystko cudnie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dostałam wynik testu Pappa i wyszło niskie ryzyko wad genetycznych ale jest ryzyko zahamowania wzrostu płodu przed 37tyg i że jest to ocenione na podstawie wywiadu medycznego i ostatniej oceny badania dopplerowskiego tętnicy maczicznej. Malina ostatnio kazał mi zwiększyć acard do 150. Możecie coś mi więcej napisać @Destino @Porzeczka1234 @funia @agatush u maliny będę dopiero za miesiąc
Bobaski ja bralam 75 ale wiem że @kas90 brała 150 (jeżeli mnie pamięć nie zawodzi) i chyba @Funia90 się nad tym zastanawiała. Bardzo fajny artykuł odnośnie acard150 napisała mamaginekolog na swoim blogu

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś powodzenia czekamy ;*
@mokka25 będzie dobrze ;* po prostu chcialam Cie uspokoić trochę ze taki ból jest normalny .

Dziewczyny pomozcie z wynikami ;*
Nie niskie to AMH? Bo na mój rozum jakbym 35lat miała nie znam się
Tego SHGB też nie ogarniam ...

1515135343-f3614101fa18c512-aaaaaa.png

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane, dziś jest lepiej, mogę wstać z łóżka. Sen dobry na wszystko. Dalej bóle parte, ale mniej intensywne. Bez Was byłoby mi zdecydowanie ciężej, tym bardziej, że byłam sama, mąż miał służbę.

@roxie123 Kochana ja miałam amh 3,08 w lutym 2017, a teraz mam 2,80. Moj gin mówi ,że wynik jest ok, nie mam co się stresować. Więc kochana, na zapas się niczym nie przejmuj.

@mokka25 tylko mam 25lat i pewnie już nam mało :/
Dobrze , ze dzis lepiej najgorsze pierwsze 3 dni później już tak nie boli

@mokka25 no tylko miałaś ponad 3 a teraz prawie 3 a ja mam 2.40 :/ nie wiem jak się ten wynik patrzy im wyżej tym lepiej czy jak

reklama
Do góry