reklama
Funia90
Fanka BB :)
@dżoasia czekamy na Dzoasie juniorke hahah fajne[emoji4]
Oo a sama korzystasz z tej diety? Fajne tylko dosc drogie:/
@bobasek1990 u mnie od 12 tc mowili,ze dziewczynka a potem na kazdym usg nogi szeroko rozlozone za to buzie pokazac pffff[emoji4]
@magda1208 czyli w sumie pozytywne wiesci.
Kochana mam nadzieje,ze teraz szczescie sie do Was usmiechnie [emoji8][emoji8][emoji8]
@burczuś kciuki[emoji4]
@mokka25 jak sie trzymasz?
Ja ronilam w 10/11 tyg i mnie nie bolalo nic oprocz serca ale krwi bylo ogromnie duzo.
Tule do serducha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oo a sama korzystasz z tej diety? Fajne tylko dosc drogie:/
@bobasek1990 u mnie od 12 tc mowili,ze dziewczynka a potem na kazdym usg nogi szeroko rozlozone za to buzie pokazac pffff[emoji4]
@magda1208 czyli w sumie pozytywne wiesci.
Kochana mam nadzieje,ze teraz szczescie sie do Was usmiechnie [emoji8][emoji8][emoji8]
@burczuś kciuki[emoji4]
@mokka25 jak sie trzymasz?
Ja ronilam w 10/11 tyg i mnie nie bolalo nic oprocz serca ale krwi bylo ogromnie duzo.
Tule do serducha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
magda1208
@burczuś Kochana kciuki za wizytę.
Wiem, że to tylko formalność.
@matylda23 Oby tak dalej.
@bertha Kochana myślę, że u mnie właśnie musi stać się cud w postaci zdrowej komórki. Jak pomyśle, że tyle rzeczy musi się zgrać żeby się udało to mi się odechciewa.
@mokka25 Kochana mnie zawsze bolało wspieram.
Wiem, że to tylko formalność.
@matylda23 Oby tak dalej.
@bertha Kochana myślę, że u mnie właśnie musi stać się cud w postaci zdrowej komórki. Jak pomyśle, że tyle rzeczy musi się zgrać żeby się udało to mi się odechciewa.
@mokka25 Kochana mnie zawsze bolało wspieram.
Ostatnia edycja:
roxie123
Mnie odwrotnie znowu bolało nie do wytrzymania i płakałam ze wolalabym normalny poród przynajmniej bym nagrodę dostał a ale ja jestem w miarę wytrzymała na ból więc ogarnęłam chociaż M mnie na rękach do wc nosił bo na nogi wstać nie mogłam taki ból był paralizujacy
Chyba każdej z nas się musi dobra komórka trafić...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba każdej z nas się musi dobra komórka trafić...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
matulkaa
@marshia Od pozytywnego testu do 12 tygodnia co 5 dni. Tak jak pisała @matylda23 to Sacha zaleca pierwszą dawkę jako wlew domaciczny przed owulką, a potem zastrzyki co trzy dni. Nasz doktorek P. stosuje inny sposób dawkowania.
@Asia2104 gratuluję córeczki [emoji4] mocno sfeminizowany ten nasz wątek ostatnio [emoji7]
@burczuś [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@mokka25 trzymaj się [emoji26] jedź do szpitala gdy poczujesz, że już nie dajesz rady.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
@Asia2104 gratuluję córeczki [emoji4] mocno sfeminizowany ten nasz wątek ostatnio [emoji7]
@burczuś [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@mokka25 trzymaj się [emoji26] jedź do szpitala gdy poczujesz, że już nie dajesz rady.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
bertha
Ja jestem u Pasnika. Ale nie pamietam już cyz mnie o chorowanie pytał..
Ale to jest powiązane raczej.
Cytokiny to leczymy sterydem, szczepieniami, wlewami, immunosupresja.
Ja właśnie immunosupresje zaczęłam. Ale to wszystko jest na utrzymanie ciąży a ja mam problem bardziej z zachodzeniem.
Chociaż na forum ovufriend czytałam ze dziewczyna właśnie nie zachodziła i miała immunosupresje i nagle pyk i zaszła naturalnie w kolejnym cyklu. Także tez trochę na to odblokowanie organizmu licze.
Magda, dokładnie, strasznie dużo tych warunków do spełnienia.. a dobra komorka to klucz.
Podziel się: