reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mokka, to brzmi strasznie. Moze jedz do szpitala? Ja przy porodzie a nie musialam przeciwbolowych brac. Moze dlatego tez poronienia mnie nie bolały wcale.

@dżoasia czekamy na Dzoasie juniorke hahah fajne[emoji4]
Oo a sama korzystasz z tej diety? Fajne tylko dosc drogie:/

@bobasek1990 u mnie od 12 tc mowili,ze dziewczynka a potem na kazdym usg nogi szeroko rozlozone za to buzie pokazac pffff[emoji4]

@magda1208 czyli w sumie pozytywne wiesci.
Kochana mam nadzieje,ze teraz szczescie sie do Was usmiechnie [emoji8][emoji8][emoji8]

@burczuś kciuki[emoji4]

@mokka25 jak sie trzymasz?
Ja ronilam w 10/11 tyg i mnie nie bolalo nic oprocz serca ale krwi bylo ogromnie duzo.
Tule do serducha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie odwrotnie znowu bolało nie do wytrzymania i płakałam ze wolalabym normalny poród przynajmniej bym nagrodę dostał a ale ja jestem w miarę wytrzymała na ból więc ogarnęłam chociaż M mnie na rękach do wc nosił bo na nogi wstać nie mogłam taki ból był paralizujacy

Chyba każdej z nas się musi dobra komórka trafić...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia Od pozytywnego testu do 12 tygodnia co 5 dni. Tak jak pisała @matylda23 to Sacha zaleca pierwszą dawkę jako wlew domaciczny przed owulką, a potem zastrzyki co trzy dni. Nasz doktorek P. stosuje inny sposób dawkowania.
@Asia2104 gratuluję córeczki [emoji4] mocno sfeminizowany ten nasz wątek ostatnio [emoji7]
@burczuś [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@mokka25 trzymaj się [emoji26] jedź do szpitala gdy poczujesz, że już nie dajesz rady.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha a dla twojego lekarza to jest ważne to nie chorowanie? Te cytokiny to da się wyleczyć? @mokka25 mowi,ze jej lekarz to wiąże... no boje się jak cholerka...

Ja jestem u Pasnika. Ale nie pamietam już cyz mnie o chorowanie pytał..
Ale to jest powiązane raczej.
Cytokiny to leczymy sterydem, szczepieniami, wlewami, immunosupresja.
Ja właśnie immunosupresje zaczęłam. Ale to wszystko jest na utrzymanie ciąży a ja mam problem bardziej z zachodzeniem.
Chociaż na forum ovufriend czytałam ze dziewczyna właśnie nie zachodziła i miała immunosupresje i nagle pyk i zaszła naturalnie w kolejnym cyklu. Także tez trochę na to odblokowanie organizmu licze.

Magda, dokładnie, strasznie dużo tych warunków do spełnienia.. a dobra komorka to klucz.

Do góry