reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama

Załączniki

• CFD21140-2737-4C34-BA36-343EDF0DDBC0.jpeg
    CFD21140-2737-4C34-BA36-343EDF0DDBC0.jpeg
    72,8 KB · Wyświetleń: 89
Kochane pozdrawiam nadrobie was po nowym roku. Będę miała kilka pytań.
Trzymam kciuki za staraczki oby jak najszybciej doczekały się upragnionego cudu pomimo przeciwności losu i wiatru w oczy nie traćcie nadziei bo szczęście przychodzi w najmniej spodziewanym momencie. Brzuchatką życzę spokojnych miesięcy i upragnionego finiszu.
Mamusią dużo cierpliwości i wspaniałych chwil z pociechami.
Niech troski i problemy omijają was szerokim łukiem a każdy kolejny dzień przynosi dobre chwile.

Za wszystkie trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
@smerfik88 od pozytywnego testu mialam letrox 50 potem 75 (obecnie 100), encorton 15, siofor 1000, duphaston 3x1, luteina 100 x1, pregnyl, clexan 0,4-0,6, acard 75 x1, acc optima 1x1, magne b6 3x2, aspargin 3x1, wit d3 2000x1, femibion natal 1, metafolin 800x1 co 2-3dzien, p-5-p b6x1 co 2-3dzien, wit b12 rozpuszczalna x1 codziennie, doraznie spasmolina, potem nospa
To chyba wszystko

Dziewczyny, wczoraj moj m zapytal mnie, czy kobiety sa dumne z tego, ze sa w ciazy, ze swoich brzuszkow? Co mam mu odpowiedziec? Jak jest i bylo z wami?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Destino wow nie zły zestaw ale dobrze ze pomogl....

Ja byłam w jakimś sensie dumna z brzuszka przecież tam cud malutki mieszka... Ale jestem sama ciekawa właśnie jak inne mamy lub nasze ciężarne maja odczucia?

Do góry