reklama
magda1208
Fanka BB :)
Kochane pozdrawiam nadrobie was po nowym roku. Będę miała kilka pytań.
Trzymam kciuki za staraczki oby jak najszybciej doczekały się upragnionego cudu pomimo przeciwności losu i wiatru w oczy nie traćcie nadziei bo szczęście przychodzi w najmniej spodziewanym momencie. Brzuchatką życzę spokojnych miesięcy i upragnionego finiszu.
Mamusią dużo cierpliwości i wspaniałych chwil z pociechami.
Niech troski i problemy omijają was szerokim łukiem a każdy kolejny dzień przynosi dobre chwile.
Za wszystkie trzymam kciuki.
Trzymam kciuki za staraczki oby jak najszybciej doczekały się upragnionego cudu pomimo przeciwności losu i wiatru w oczy nie traćcie nadziei bo szczęście przychodzi w najmniej spodziewanym momencie. Brzuchatką życzę spokojnych miesięcy i upragnionego finiszu.
Mamusią dużo cierpliwości i wspaniałych chwil z pociechami.
Niech troski i problemy omijają was szerokim łukiem a każdy kolejny dzień przynosi dobre chwile.
Za wszystkie trzymam kciuki.
Ostatnia edycja:
Ola dziękuję.. masz rację ♡@nafoczka Foczusia dla Ciebie ;*
Trzymam za słowo i nie puszcze! ♡@nafoczka nawiedzę Cię tam w tygodniu i Ci przejdzie ;*
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@magda1208 dla Ciebie również ♡♡♡
W sumie to pierdoly.. ale wypłakałam się i napisalam do was a teraz podnoszę głowę i pokaże każdemu jak należy żyć z klasą ♡
Hahaha marshia mi ciągła linia raczej kojarzy się z czymś odwrotnym ale obrazek mówi wszystkoTak mi się w oczy rzuciło i pomyślałam o nas wszystkich
Zobacz załącznik 833753
dżoasia
Fanka BB :)
Nafoczka polecam uniwersalne antidotum na wszystko - WINOEh kochane moje dziś i mnie dopadł dół... masakra jaka mam chandre Aaaaa. ..
A coś szczególnego się wydarzyło, czy tak po prostu?
@smerfik88 od pozytywnego testu mialam letrox 50 potem 75 (obecnie 100), encorton 15, siofor 1000, duphaston 3x1, luteina 100 x1, pregnyl, clexan 0,4-0,6, acard 75 x1, acc optima 1x1, magne b6 3x2, aspargin 3x1, wit d3 2000x1, femibion natal 1, metafolin 800x1 co 2-3dzien, p-5-p b6x1 co 2-3dzien, wit b12 rozpuszczalna x1 codziennie, doraznie spasmolina, potem nospa
To chyba wszystko
Dziewczyny, wczoraj moj m zapytal mnie, czy kobiety sa dumne z tego, ze sa w ciazy, ze swoich brzuszkow? Co mam mu odpowiedziec? Jak jest i bylo z wami?
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba wszystko
Dziewczyny, wczoraj moj m zapytal mnie, czy kobiety sa dumne z tego, ze sa w ciazy, ze swoich brzuszkow? Co mam mu odpowiedziec? Jak jest i bylo z wami?
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: