reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Auri_a @melania86 No to jak widac kazdy ma inne zalecenia.. ja po tym poronieniu na wizycie u niej pytalam czy brac Miositogyn dalej. Zastanawialam sie czy nie ma za duzo innych skladowych i czy go nie zmienic a ona mowila, że ma duzo lepszy sklad niz Inofem i inne tego typu i absolutnie w ciazy mam to brac dalej. Aa on ma wlasnie ten Nac. Ehh jak widac kazdy ma inne zalecenia ale chyba musimy wierzyc, ze one maja jakis sens?? Nie chce myslec, ze ktos moze testowac przy takich tragediach..

reklama
@Destino fajnie że jesteś pod opieką dwóch specjalistów... Ja zaufałam bardzo Mojej Pani Doktor i mam nadzieję że jeden specjalista mi wystarczy... Ile zostało do końca? Zamierzasz rodzic naturalnie czy cc? I jakbyś mogła mi napisać jakie leki bierzesz?

@olaa90 też się obawialam że mąż mnie zostawi Albo że już nie będzie się chciał starać. Ale jednak instynkt macierzyński wygrał i razem idziemy przez tą droge.... Ty na jakim etapie jesteś? Jakieś jeszcze badania robisz czy leczenie? Dziękuję za wsparcie

@smerfik88 ja mam garstkę badań,czekam na wynik kosmowki z Genesis... jeszcze do lekarza nie zarejestrowana :) wiec jeszcze długa droga przede mną :) oby nie Kręta i wyboista... ale pewnie,wszystko w życiu jest po coś... buziaki

@mała79 ja niby jajowody miałam drozne a dopiero w cyklu po hsg się udało i to odrazu musiały być pozatykane że się nie udawało walcz kochana chyba jest jakaś możliwość je udroznic albo chociaż jeden żeby zwiększyć szansę a badanie robiłaś prywatnie? Czy na nfz?

A teraz pytanie odnośnie metyli do kiedy bralyscie Wit b6 i B 12 w ciąży bo u mnie 14 tydzień i skończyła mi się b12 zaczęłam brać femibion 2 czy wystarczy homocysteine miałam niecałe 4 w listopadzie
Zwrknij kochana na watek udane ciaze, dokladnie opisalam witaminki po 14tc :)
Ja bym spokojnie brala femibion2

Na innym wątku dziewczyna w opisie swoim miała...

„Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa - powiedziało życie, ale najpierw nauczę Cię jak być silną!”

Kochane w nadchodzącym roku życzę NAM wszystkim,aby żadnej z NAS życie nie musiało dalej uczyć tej siły.... ale byśmy wszystkie doczekały się spełnienia swojego największego marzenia!! <3
pozdrawiam z drogi na Sylwestra- miłość, miłość w Zakopanem- polewamy się szampanem :D do usłyszenia „za rok” !! :)

reklama
Do góry