@dżoasia endometrium zawsze ładne wiesz co w zasadzie to była implantacja wcześniej teraz te 2 biochemiczne . Lekarz twierdzi że to też może być wina clo bo on nie dla mnie a akurat biochemiczna był a po clo i chce mi dać lamette . Ja tu obstawiam że trzeba podrasowac jajka u mnie... Lekarz też sugerował ze być może trafiam na te słabe jajka no i dlatego też te krzywe do zrobienia bo za coś tam odpowiadają . Chyba ze coś wyjdzie po drodze . Zobaczymy jak to będzie w Nowym Roku [emoji4]
@olaa90 ja mam letrox i P mi powiedział że jest lepszy niż euthyrox mimo , że większość go bierze . Ale nie powtórzę czemu . Nie ja mam endo u siebie
@mała79 kurczę przykro glupi a ta ginka zamiast pradzić co w takiej sytuacji to każe zrezygnować . A nie da się tych jajowodow udroznic? Bo ja się nie znam
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Zarówno cło jak i lametta wpływają na ilość ale nie na jakość .Dlatego pisałam Ci nie tylko zresztą ja o zbadaniu krzywej bo insulina osłabia jakość komórek a metforminy z kolei reguluje poziom hormonów i wpływa pozytywnie na komórki jajowe . A różnica między euthyrox a letroxem jest taka , że letrox nie zawiera laktozy.