reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia endometrium zawsze ładne wiesz co w zasadzie to była implantacja wcześniej teraz te 2 biochemiczne . Lekarz twierdzi że to też może być wina clo bo on nie dla mnie a akurat biochemiczna był a po clo i chce mi dać lamette . Ja tu obstawiam że trzeba podrasowac jajka u mnie... Lekarz też sugerował ze być może trafiam na te słabe jajka no i dlatego też te krzywe do zrobienia bo za coś tam odpowiadają . Chyba ze coś wyjdzie po drodze . Zobaczymy jak to będzie w Nowym Roku [emoji4]

@olaa90 ja mam letrox i P mi powiedział że jest lepszy niż euthyrox mimo , że większość go bierze . Ale nie powtórzę czemu . Nie ja mam endo u siebie

@mała79 kurczę przykro :( glupi a ta ginka zamiast pradzić co w takiej sytuacji to każe zrezygnować . A nie da się tych jajowodow udroznic? Bo ja się nie znam
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE

Zarówno cło jak i lametta wpływają na ilość ale nie na jakość .Dlatego pisałam Ci nie tylko zresztą ja o zbadaniu krzywej bo insulina osłabia jakość komórek a metforminy z kolei reguluje poziom hormonów i wpływa pozytywnie na komórki jajowe . A różnica między euthyrox a letroxem jest taka , że letrox nie zawiera laktozy.

reklama
@mała79 Kochana Ty sie nie mozesz poddac ja bym umowila sie do tego lekarza od @bea25ta. Wiekiem sie nie przejmuj poki menopauza nas nie bierze walczymy. Pamietaj ja rocznik 78 i sie udalo takze przesylam Ci nowy rok ogrom nadziei w dzidziolka.
@bobasek1990 ja tez sie zastanawiam do kiedy metyle mam brac. Poki co ja w 16tc i ginka nadal kazala brac metyle+ zestaw wit ja biore mama dha+ potem chyba zamienie na pregne.

Pozdrawiam wszystkie cieplutko ze schroniska w okolicach Bielsko-Bialej.

@smerfik88 chyba lepiej,ze wychodzi z wyników bo może mozna to „naprawić” :* główka do góry, cyc do przodu i idziesz dalej :) ja będę tupać za Tobą ;* bo u mnie dopiero początek długiej drogi... oby tylko mąż był na tyle silny i podjął ze mną ta walkę :( bardzo boje się, ze mógłby znaleźć sobie inna kobietę ehh.... takie teraz czasy,ze nie wiadomo co jeszcze los pod nos podstawi...

@Maciejka78 a czemu metyle? Skoro nie masz Mthfr? ;* udanego pobytu!! :)

W Rzeszowie mam całodobowa diagnostykę tam jadę tylko właśnie hormony trzeba na czczo z tego co wiem w Nowy Rok pozamykane :/ no nic brzuch trochę czuje ale może wytrzyma do jutra to pierwsza po poronieniu więc nie wiem kiedy teraz będzie dziś 29dc cykle zazwyczaj długie. Szkoda by mi było miesiąca bo i starania się odwleka i wizyta u P :( muszę scisnąć nogi do jutra [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
jak będziesz 4go w Rzeszowie i o mnie nie zahaczysz to udusze! :) gdzie idziesz do diagnostyki? na szpital MSWiA? trzymam kciuk żeby @ poczekała

@roxie123 ja uważam że powinno się brać cały czas. Ale prof Jerzak po pozytywnym teście zaleca odstąpienie od tego. Więc jak już będziesz planować to chyba lepiej do paru dni po owu i dość ale tego pewna nie jestem bo nigdzie wprost to nie pisze właśnie :(

@Auri_a Dziękuję kochana za dokładne info :) Super, że zdobyłaś taką wiedzę. Co do Jerzak ona kazała pić Miositogyn nie zaleca innych preparatow a pytalam o nie. Ona kaze brac jedna saszetke dziennie i nie odstawiac w ogole tylko caly cykl i w ciazy tez. Ja juz biore to wszystko non stop od maja i ona nie kazala w ogole przerwy robic.
Pewnie jak ktos ma zaawansowane PCO to dawki sa inne. Ja biore tez gluckophage wiec robi swoje.
Nasze pszczele mleczko tez ma ta inozytol? Wiec pewnie biorac to wszystko lacznie moc jest wieksza :D

@pixi.nova bo właśnie widzisz jak tym lekarza się gusta zmieniają bo jak u niej byłam to mam inofem zapisany i moja przyjaciółka dwoje dzieci ma dzięki jej leczeniu i też inofem piła 2 saszetki dziennie :D chyba że ten preparat co piszesz jakiś nowy ?
Tak mleczko ma naruralna jego forme więc mam nadzieję że moc będzie z nami ...wielka :D
Chociaż ja ostatnio piłam jedna saszetek cały cykl. ciekawa jestem jak bym pola dwie to jaki byłby efekt. Może za miesiąc spróbuję albo wezmę ovarin te 6 tabletek dziennie bo czytałam że jakiś lekarz w Bostonie podobnym produktem przygotowuje pacjentki do invitro. Ale właśnie trzy miesiące po 6 tabletek dziennie... koszt jest kosmiczny wtedy tego ale może rzeczywiście coś to daje.

Ostatnia edycja:
reklama
@smerfik88 tak mieszkam w Krakowie. Bylam u wielu ginow. A ciaze prowadzi Milewicz i Sylwia Koryga-Wszolek. Oboje sa mi potrzebni. Bardzo sie uzupelniaja.
Musisz sie pozytywnie nastawic. To co mamy w glowie bardzo wplywa na pomyslnosc ciazy.
Ogolnie jest dobrze. Tylko dzis mam slabszy dzien.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry