Hej ja bylam dumna z tego ze mi sie udalo pisalam kiedys o tym. Chodzilam dumna ale rowniez sie wstydzilam bo wiedzialam ze nie kazda kobieta moze doczekac tego stanu i staralam sie nie buchac radoscia poprostu zylam sobie z wiekszym brzuchem a w srodu radocha.
reklama
@iveo teraz tylko letrox, femibion, neoparin i wit d3. Dupka bralam do 14tc. Siofor chyba do 10 tc, tylko 1000 do 6tc, a potem 500. Encorton 15 do 16tc, a potem cwiartke tabletki mniej co tydzien do zdaje sie 22tc mi wyszlo. Acc tylko pierwszy trymestr bralam. Nie ma zelaznej definicji, kiedy sie je odstawia. Mi siofor kazali od poczatku odstawic. Mialam brac do 12tc, ale moja watroba nie dawala rady. Wszystkie te leki mialam nie z zalecenia lekarza. Tylko dupka mi pisali. Iveo nie ma zlotego srodka. Leki, dawki i jak dlugo sie bierze dopasowuje sie indywidualnie.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Fanka BB :)
Witam się ;*
Leżę poskrecana bo mnie boli wszystko jak na @ a nie wylazla jeszcze... 30 dc jakby dziś ,ale po poronieniu znowu może się przesunąć .
Jakie plany na dziś? bo my w Zakopanem przed tv [emoji14]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Leżę poskrecana bo mnie boli wszystko jak na @ a nie wylazla jeszcze... 30 dc jakby dziś ,ale po poronieniu znowu może się przesunąć .
Jakie plany na dziś? bo my w Zakopanem przed tv [emoji14]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
iveo
@dzol dokladnie ten na rozrzedzanie wydzieliny. To jest acc optima 600 jak sie nie mtle musujace tabletki do picia.
Ktg w porzadku. Znow brak zapisu pracy macicy. Wkurza mnie to, ale baba niereformowalna. 4 mam prawdziwe ktg w szpitalu. Mlody urosl. Wazy 3600. Lekarz prognozuje ponad 4 kg-mowe dziecko. Porodu jeszcze nic nie zwiastuje
Ktg w porzadku. Znow brak zapisu pracy macicy. Wkurza mnie to, ale baba niereformowalna. 4 mam prawdziwe ktg w szpitalu. Mlody urosl. Wazy 3600. Lekarz prognozuje ponad 4 kg-mowe dziecko. Porodu jeszcze nic nie zwiastuje
reklama
bobasek1990
Już się pewnie nie możesz doczekać a na kiedy masz termin?@dzol dokladnie ten na rozrzedzanie wydzieliny. To jest acc optima 600 jak sie nie mtle musujace tabletki do picia.
Podziel się: