dżoasia
Fanka BB :)
Edloteh idę sztucznym, na naturalny nie mam co liczyć, bo owulację mam np podczas poronienia... Taki czarny humor moich jajników... Jak trzeba to jej nie ma.@pixi.nova tobie przepisał Paśnik, on wie co robi [emoji41]
@anett96 jak uzyskujesz kilka jajek w trakcie stymulacji to jeszcze nie jest źle. Nie wiem jak długo się u niego leczysz u L, ale chłop ma wiedzę. Nie zmienia do faktu, że nie wszystkim pomógł...Moim prywatnym zdaniem bardzo dużo już przeszłaś... każda taka stymulacja ma ogromny wpływ na nasze zdrowie. Jedna mądra lekarka powiedziała, że bezpieczny poziom dla kobiety to maksymalnie 3 stymulacje. Ja bym pomyślała już o KD... ale to moje zdanie. Domyślam się, że nie jest to ława decyzja... ja zmierzam się z AZ... niestety, nasz droga do macierzyństwa jest bardzo wyboista... grunt to walczyć dalej [emoji1318]
@olaa90 ja teraz w sumie nigdzie konkretnie [emoji15] dobrze dziewczyny piszą. Dla jednych lekarzy takie TSH jest ok dla innych nie... lepiej je obniżyć, zawsze to jeden problem wykluczony.
@dżoasia piękny początek roku ci się zapowiada [emoji7] idziesz sztucznym cyklem czy naturalnym? Jakie endometrium na ostatnim usg? Jakie leki bierzesz? Zabierasz blastki czy młodsze zarodki?
Biorę 2 blastki, to tego embrioglue i ah.
Z leków: Wczoraj dowcipnie accofil, od jutra encorton 7,5mg, lutek 0-1-2, crinone 1x, dupek 3x1, estrofem 3x1, oesclim plaster 1 co 3-4 doby, relanium i nospa, od transferu dodatkowo clexane 0,6 i jeszcze 4 zastrzyi z accofilu co 3 dni, po pozytywnej becie co 4 tygodnie 4 wlewy z immunoglobulin. Z witamin (naprzemian) pregna plus, ovarin, wit b12 metyl, kw foliowy metyl, d-vitum 2000j.m. magneB6.
Endo wczoraj 8,9mm